Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem fogunk, ne legyen igazam de a korszakvaltasok evel szoktak jarni. Ezt tudomasul kell venni, iden is sok uj jatekos erkezett ha igazak a hirek a tavozokrol akkor legalabb egy szezon kell mire osszeerik a csapat. Ezert is furcsaltam Eto nyilatkozatat...Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Én is így vagyok vele, viszont a katalánok - legalábbis szerintem - most eredményeket akarnak...Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Sajnos még nagyon sokat kell fejlődnöd! Majd ha te is ott meresztgeted a szemed a tv-ben és óbégatsz hogy "gorbulj kanal" akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. Plussz egy csomó mindent láttál már,amiből nem lett semmiPerrero írta: Enrique, kaphatnék egy Eurobarca Uri Gellere rangot?
egyetértek veled, bár én elöször mourinho akartam a kispadra de mivel ö nem jön guardiola a legmegfelelöbb, bizok benne...Lionel Messi Fan írta:Josep Guardiola mellett állok sztem megbírkozik a feladattal