Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaboy08 írta:meglátjuk..meglátjuk...mi mást is tehetnénk???!Azt kívánom,hogy neked legyen igazad,és ne nekem!De egyenlőre...de nem is folytatom.Kiváncsian várom az első erőpróbát,mondjuk a BL-selejtezőt....aztán visszatérünk erre a kis beszélgetésre!
Ne haragudj zozinho,de én még nem tudok bízni benne!Csak a puszta tények:te kiben bíznál jobban,egy nagy tapasztalattal bíró edzőben,aki nem mellesleg nyert már egy-két bajokságot meg BL-t TEHÁT NEM A NARANCSKUPÁRÓL BESZÉLEK....vagy egy olyanedzőben akinek nullllla a tapasztalata,és még sehol sem jegyzik az eredményeit????zozinho írta:Barcaboy08 írta:Gyerekek! essetek már le erröl a témáról!Senki nem vitatja,hogy Frankie miket ért el!De vége van!VONAL!
Inkább azon kellene aggódni,hogy kilesz a Barca edzője jövőre......Mr no experience....CSODÁS!
Én megértem, hogy nem örülsz neki, mert nincs tapasztalata és mourinhot szeretted volna, de ezzel sokan mások is így vannak a fórumon, és mégis azt írják, hogy bíznak benne, vagy legalábbis várnak. Te ezzel szemben ott szidod, ahol éred, pedig még nem csinált semmit!!! Nem kéne úgy beállítani Pepet, mint egy nyeretlen öt évest! Egy kicsit legyél türelmesebb, bízz benne egy picit és hátha meghálálja!
Persze!Hát kisérletezzünk még egy-két évet,hátha megint 14 évet kell várni a következő BL-címig...Lehet,hogy José nem a legszinpibb edző a világon,de az egyik legjobb az biztos!Nekünk most ilyen edző kellene,aki gatyába rázza ezt a csapatot, nem egy tejfelesszájú kiscserkész akinek semmi ,zéró tapasztalata sincs!José kemény,céltudatos,és nincs nála pardon...ez az ami most nekünk kellene!Majd meglátjuk,de az az érzésem fogunk mi még sírni.....gonosz írta:Persze, hogy nincs tapasztalata, de mi lenne, ha inkább megvárnánk az v végét és utána foglalnánk össze az addigi tevékenységét, nem kéne előre lehúzni a klotyón.....biztos vagyok benne, hogy még mindíg jobb, mint egy elismert tahó!Barcaboy08 írta:Gyerekek! essetek már le erröl a témáról!Senki nem vitatja,hogy Frankie miket ért el!De vége van!VONAL!
Inkább azon kellene aggódni,hogy kilesz a Barca edzője jövőre......Mr no experience....CSODÁS!
Barcaboy08 írta:Gyerekek! essetek már le erröl a témáról!Senki nem vitatja,hogy Frankie miket ért el!De vége van!VONAL!
Persze, hogy nincs tapasztalata, de mi lenne, ha inkább megvárnánk az v végét és utána foglalnánk össze az addigi tevékenységét, nem kéne előre lehúzni a klotyón.....biztos vagyok benne, hogy még mindíg jobb, mint egy elismert tahó!Barcaboy08 írta:Gyerekek! essetek már le erröl a témáról!Senki nem vitatja,hogy Frankie miket ért el!De vége van!VONAL!
De csak azért, mert mindenki megnyugodott, hogy elmegy tőlünk...gg86 írta:Pár hete elég durva hangnemben szidta szinte mindenki Rijkaardot, érdekes hogy most a többség tisztességes módon köszöni meg a munkásságát...
igen.. az vagy... mert azota nyertunk ket bajnoksagot ket spanyol szuperkupat 1 blt...bájbáj....én már 2003 telén elküldtem volna...azért elég jól kihúzta idáig...
lehet paraszt vagyok,de én nem köszönök meg neki semmit