Bárhogy is nézzük tavaj roni majdnem ugyanannyi gólt rugott mint idén c.ronaldo , és a páján ugyanazt nyújtotta , csak ő nem adott a védőknek teaszünetet azzal hogy megált menőzni a trükkjeivel. Lehet hogy rosszabb volt de ahoz képest hogy le szarozták , c.ronaldótol el van ájulva most a világ , pedig nincs a 2 teljesitmény között nagy különbség.Mihu írta:Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi10 írta:elfelejtetted h akkor nem 4et kapott a barca...nem baj kicsi
Ronaldinho Gaúcho #4
- vaLe5
- Jugador d'estrella

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezt nem értem. Ki a kancsó, Kire értette ezt Maradona?Barcsay írta:A mundodeportivon olvasható (aki tud spanyolul - bár kétlem hogy itt sokan lennének
- lefordíthatja).Bár magasabb spanyoltudás nélkül is érthető a lényeg!Talán!
![]()
El astro del fútbol argentino Diego Armando Maradona ha dicho que el "el mejor jugador del mundo es Ronaldinho"
Tudjátok mik vagytok?
"kancsók"!

El astro del fútbol argentino Diego Armando Maradona ha dicho que el "el mejor jugador del mundo es Ronaldinho"
Tudjátok mik vagytok?
"kancsók"!
A napokban olvastam h a Milan valószínűleg elúszik ezért a Juve bejelentkezett Ronnie-ért és azt is h Buffon nagyon örülne Ronnie-nak.És állítólag ki is fizetnék a 40 milkát.
- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Szerintem Ronaldinho
Milan a nyáron!Most kicsit leültették a témát!De tuti oda fog menni!!!Így vagy úgy!Ha szerencsénk lesz elviszik 25-30 ért ha meg húzzuk halasszuk képes lesz kivásárolni magát aztán szabad kártyával megy az AC-hoz!

-
- Entrenador del Barça
ez igy azert eros.... mert tavaly ilgenis szep teljesitmenyt nyujtott... hatan vitte a csapatot amig messi es eto'o is serult volt... o volt a csapat golfelelose... nem keveset akasztott az ellenfeleknek... es sztem 10 legszebb goljabol is 3-at tavaly rugott: levski sofia ellen a pipaba csavarta egy szep csel utan... werder ellen.. amikor elrugta laposan a sorfal alatt... valamint a villareal ellen az emlekezetes ollo golja xavi passzabol..... de ugy latom megint hajlamosak vagyunk kodosen latni... elfelejtve a jot....Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi
- Adam04
- Jugador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=690223
hmmm...ez érdekes
hmmm...ez érdekes
az a legnagyobb baj h egy iylen [auto_cenzúra] ronaldinho nélkül iylen játékosokkal nem tud semmit mutatni a barca...ebbe gondolj bele kakidara azóta [auto_cenzúra] a barca mióta elfelejtett focizni ronaldinho ehez tényleg csak egy egészen kicsi ész kell és azért mert nem nyert a barca 2 évig semmi őt okoljátok mindent tőle várnak vártak...gooodbye MihuMihu írta:Te meg azt felejtetted el hogy 2 éve semmit nem nyújt a pályán. Azon kívül annál többet...nem baj kicsi10 írta:elfelejtetted h akkor nem 4et kapott a barca...nem baj kicsi

- Varatrix
- Director del Fútbol
Ez már nem kérdés biztosan távozik, Rijkaardtól függetlenül.Ronaldinho. írta:Ronaldinho a világ legjobb ja szerintem is ott marad a barcában ott van két legjobb haverja eto'o és messi Rijkard meg elmegy az edző meg szerintem nem hagyná hogy ronaldinho távozzon a barcából.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Ronaldinho.
- Barça B
Ronaldinho a világ legjobb ja szerintem is ott marad a barcában ott van két legjobb haverja eto'o és messi Rijkard meg elmegy az edző meg szerintem nem hagyná hogy ronaldinho távozzon a barcából.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Lehet ha naiv vagyok még midnig de énnem hiszem h Ronie képes lenne igy elhagyni a Barcát! Ez a két név 2-3 évre nagyon összenőtt! Remélem mind2 fél tolerálja majd ezt és jővőre megmutatja Roni, hogy miért emberek milliói kedvence!
Forca BARCA!!!
HAJRÁ RONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca BARCA!!!
HAJRÁ RONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük Ronaldinho, Rijkaard...!!!
FORCA BARCA
FORCA BARCA

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak akkor joval kevesebb merkozes volt..illetve joval lassab volt a jatek, kotott posztok voltak...kevesbe hiszem vissza lehet hozni a regi Ronaldinho-t de en is remenykedem.Varga Tamás írta:Ha 1958-ban Puskás Ferenc esetében sikerült, akkor a 2008-as orvostudomány fejlettségén is lehetséges.
Tiziano Crudeli fan 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én is szeretnék választ kapni, ha még ezerszer kitörlitek is a kérdésemet, akkor ezerszer fogom újra beírni. 
Írd a megfelelő topikba vagy pü-ben, de nem itt!
És vegyél ki egy sort az aláírásodból vagy vedd kisebbre a betűméretet, vagy szerkesztd át hogy 3 sor legyen. (üres sor is sornak számít!)

Írd a megfelelő topikba vagy pü-ben, de nem itt!
És vegyél ki egy sort az aláírásodból vagy vedd kisebbre a betűméretet, vagy szerkesztd át hogy 3 sor legyen. (üres sor is sornak számít!)

- home
- Jugador d'estrella
szerintem az a probléma, hogy nem volt ,,igazi gyerek vagy inkább tinédzser kora...
gondoljunk bele...nem járthatott el bulizni, folyton edzenie kellett, folyton gyakorolt, semmi más nem érdekelte...
és most ( az utóbbi években)miután elérte amit akart, lazított...kevesebbet edzett, többet bulizott...élni akart. aztán romlott, jöttek a kritikák, de nem akarta a ,,jó életet" abbahagyni...viszont javulni akart..mind2 együtt nem ment, lassabban és kritikákkal (kevesebb önbizalomma) nem tudott már úgy cselezni és megindulni...kegyvesztett lett, és most ott tartunk, hogy sz*rik bele az egészbe, mert elege van mindenből és mindenkiből...
persze ezen lehet segíteni...változással...amit nem tudok eldönteni melyik lenne jobb...elég kisebb (pl edző) vagy nagyobb (klub) váltás...
ez már csak a jövő zenéje...
szerintem van még ideje ahhoz, hogy megjöjjön az esze, nyáron kinulizza magát, megtörténik a változás, és meglátjuk
legalábbis nekem ez a véleményem (ami persze változhat más vélemények által)
gondoljunk bele...nem járthatott el bulizni, folyton edzenie kellett, folyton gyakorolt, semmi más nem érdekelte...
és most ( az utóbbi években)miután elérte amit akart, lazított...kevesebbet edzett, többet bulizott...élni akart. aztán romlott, jöttek a kritikák, de nem akarta a ,,jó életet" abbahagyni...viszont javulni akart..mind2 együtt nem ment, lassabban és kritikákkal (kevesebb önbizalomma) nem tudott már úgy cselezni és megindulni...kegyvesztett lett, és most ott tartunk, hogy sz*rik bele az egészbe, mert elege van mindenből és mindenkiből...
persze ezen lehet segíteni...változással...amit nem tudok eldönteni melyik lenne jobb...elég kisebb (pl edző) vagy nagyobb (klub) váltás...
ez már csak a jövő zenéje...
szerintem van még ideje ahhoz, hogy megjöjjön az esze, nyáron kinulizza magát, megtörténik a változás, és meglátjuk
legalábbis nekem ez a véleményem (ami persze változhat más vélemények által)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára home 2008.05.09. 18:52:24-kor.
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Jó párszor szóltunk már, hogy max 2-öt idézzél, vagyis hogy ne csináljál PIRAMISokat. Ha nem bírod felfogni, akkor az a te gondod, ha nem tetszik a szabály, nem muszáj ide írnod.
S.
S.
sztem azért kezdődtek vele a bajok,mert frank kivételezett vele,h nem kell most vagy nem annyit edzenie,mert a lényeg,h meccsen formába legyen.csak ő átesett a ló túloldalára
nem tom rémlik-e ez vkinek 

A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Én nagyon türelmes voltam Ronival kapcsolatban és most se mondom róla, hogy menjen a francba. Annyi szép emlék után akármilyen szezont is produkál nem tudnék könnyen megválni tőle.
De:
Véleményem szerint R10 "megunta" a focit(vagy csak itt nem érzi jól magát)! Az elején kezdődött egy kis formahanyatlással aztán egyre gyengébben teljesített(magához képest). Aztán jött a padoztatása (ki tudja, hogy azt hogyan élte meg?). A szurkolók egy része és a média is kikezdte(talán jogosan, de erről sincs írásos bizonyítékunk). Edzéseket hagyott ki, italozgatott. Egy csomó olyan körülmény aminek nem szabadot volna bekövetkeznie, ha továbbra is úgy élt-halt volna a fociért, mint mikor megtanult járni. Már nem az járt a fejében, hogy 4 védőt sz.opasson végig egy csellel. Ezzel azt akarom mondani, hogy 2 év alatt nagyon bizonytalan volt a teljesítménye. Ahogy nézegettem a régi videoit akkor csodálkoztam el igazán, hogy : te jó ég, hogyan történhet ilyen valakivel, aki ennyire szereti bűvölni a labdát?
Nem tudhatjuk persze, hogy mi a teljes igazság, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy R10 "már nem is akar ÚGY focizni".
Persze legbelül annak örülnék, ha elég rendesen rámcáfolna méghozzá Barca mezben , de a jelek alapján, jelen helyetben úgy néz ki, hogy ettől távol áll.
De:
Véleményem szerint R10 "megunta" a focit(vagy csak itt nem érzi jól magát)! Az elején kezdődött egy kis formahanyatlással aztán egyre gyengébben teljesített(magához képest). Aztán jött a padoztatása (ki tudja, hogy azt hogyan élte meg?). A szurkolók egy része és a média is kikezdte(talán jogosan, de erről sincs írásos bizonyítékunk). Edzéseket hagyott ki, italozgatott. Egy csomó olyan körülmény aminek nem szabadot volna bekövetkeznie, ha továbbra is úgy élt-halt volna a fociért, mint mikor megtanult járni. Már nem az járt a fejében, hogy 4 védőt sz.opasson végig egy csellel. Ezzel azt akarom mondani, hogy 2 év alatt nagyon bizonytalan volt a teljesítménye. Ahogy nézegettem a régi videoit akkor csodálkoztam el igazán, hogy : te jó ég, hogyan történhet ilyen valakivel, aki ennyire szereti bűvölni a labdát?
Nem tudhatjuk persze, hogy mi a teljes igazság, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy R10 "már nem is akar ÚGY focizni".
Persze legbelül annak örülnék, ha elég rendesen rámcáfolna méghozzá Barca mezben , de a jelek alapján, jelen helyetben úgy néz ki, hogy ettől távol áll.
Barca, Ronaldinho
- miihii
- KHAL
Ha ezen az úton halad tovább,akkor valóban nem,sőt...De!chi omega írta: egy olyan emberről beszélünk, aki 2 éve nem veszi túl komolyan az edzést. nem vagyok edző, nem vagyok sportorvos, de annyi lövésem van a témáról, hogy tudjam, ez rengeteg. ez egy SPORT, nem csak játék.
nem véletlenül érkeznek olyan hírek, hogy ronaldinho katasztrofális állapotban van, és hogy valószínűleg soha többé nem lesz a régi..
HA: - most Laportáék komolyan gondolják,h rendezik a sorokat,és tényleg az asztalra csapnak,h ÁCSI...
- Pep és stábja összerak neki egy jó kis durvítós edzéstervet (igaza van Tamásnak,a mai fejlett technikával picit egyszerűbb a dolog)...
- ő is szeretne végre elindulni felfelé a lejtőn...
- egyáltalán itt marad!(mondjuk máshol is újra fel tudnák ébreszteni az alvó oroszlánt)
Tudom,h túl sok a HA,de szerintem ez még nem a veszett fejsze nyele.Lehet,h túl optimista vagyok,de én még látom a fényt az alagút végén

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- szokola81
- Barça B
ő egy klasszis fotbalista annyi az egész hogy nincs mi motiválja barcával elért m,ár mindent csapatban istenként bántak vele aztán jött a sérülés na meg a veszekedés az edzővel azt azért tegyük hozzá hogy az edző sem akarta tulságosan játszatni.Csapatot kell váltania ahol bizonyítania kell majd az edzőnek és a klubnak is azután ujra jó formában lesz!!!!!!!!!!!!!!!

Détári
egy olyan emberről beszélünk, aki 2 éve nem veszi túl komolyan az edzést. nem vagyok edző, nem vagyok sportorvos, de annyi lövésem van a témáról, hogy tudjam, ez rengeteg. ez egy SPORT, nem csak játék.miihii írta:Na neeee.Azért nem egy zombiról beszélünk!Le van eresztve,de azért még bőven lehet belőle egy jó erőben/formában lévő világklasszis!Bár tuti igaz,h ehhez őneki is akarnia kell!!!chi omega írta: 3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.
nem véletlenül érkeznek olyan hírek, hogy ronaldinho katasztrofális állapotban van, és hogy valószínűleg soha többé nem lesz a régi..
- miihii
- KHAL
Na neeee.Azért nem egy zombiról beszélünk!Le van eresztve,de azért még bőven lehet belőle egy jó erőben/formában lévő világklasszis!Bár tuti igaz,h ehhez őneki is akarnia kell!!!chi omega írta: 3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.05.09. 18:08:08-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Mihu
- Director del Fútbol
Sajnos 2 év nem volt neki elég arra hogy visszanyerje a régi formáját...Gomezinho írta:Most mindenki cseszegeti a fizikai formája miatt! 3 hónap alatt fellehet tornázni arra a szintre egy játékost hogy a régi legyen! Remélem marad mostmár imátkozom hogy ne menjen el!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha tavaly 3 hónap alatt nem tudta összeszedni magát, idén sem fogja tudni. Nem feltétlenül a fizikumára értettem.Varga Tamás írta:Ha 1958-ban Puskás Ferenc esetében sikerült, akkor a 2008-as orvostudomány fejlettségén is lehetséges.chi omega írta:
3 hónap alatt nem lehet. valószínűleg soha többé nem lehet.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †