Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Végre Pinto is lehetőséget kap:
Remélem tud majd élni vele : wink:

in to exile
-
- Jugador del Barça
hát 2 vkp-vel nem sok előrejáték leszA hivatalos kezdőcsapat: Pinto, Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Touré, Deco, Edmílson - Messi, Henry és Eto'o.

Visça el Barça! Visça el Catalunya!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor jövő szombaton a Murcia elleni meccs már a 2008-2009-es bajnokság részeként lesz megrendezve?Tomsa írta:Hát ez az utolsó fordulószergoka írta:Ez érdekes a főoldaon azt olvastam, h nincs tétje a mérkőzésnek, mivel mindenképp a harmadik helyen végzünk. Pedig tudtommal csak három ponttal megyünk az Atlethico elött. ez pedig két forduló alatt ledolgozható.

Hát ez az utolsó fordulószergoka írta:Ez érdekes a főoldaon azt olvastam, h nincs tétje a mérkőzésnek, mivel mindenképp a harmadik helyen végzünk. Pedig tudtommal csak három ponttal megyünk az Atlethico elött. ez pedig két forduló alatt ledolgozható.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hivatalos kezdő:
Pinto - Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Edmilson, Touré, Deco - messi, Eto'o, Henry.
Pinto - Zambrotta, Puyol, Thuram, Abidal - Edmilson, Touré, Deco - messi, Eto'o, Henry.

-
- Eurobarca Staff
A főoldal nem dísznek van...Varatrix írta:Valaki tudja a maesti keretet?
Keret ellenére én egy 2-0 ára tippelnék.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7945
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Varatrix
- Director del Fútbol
Valaki tudja a maesti keretet?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ronaldinho, Belletti, Edmilson világbajnokként érkeztek a Barcelonához, tehát valamit már tettek le az asztalra. Deco sem nyeretlen kétévesként csatlakozott hozzánk BL- és UEFA-kupa-győzelemmel a háta mögött.kvanduk írta:csak annyit szeretnék mondani
Frank Rijkaard nem ezt érdemelte a játékosaitól. akik az Ő irányítása alatt lettek világsztárrá. Mert Thuramon és Hanryn, Zambrottán kívül az összes játékos csak tehetség volt mielőtt a Barcához került Ronaldinho-tol Ezo'o-n át Iniestáig, Messiig.
És a Barcelona szereplése csak a játékosok motiválatlanságán, emberi gyengeségén múlott.
szorkolok Rijkaardnak, hogy még sok hasonló sikert érjen el pályafutása során. mert olyan focit hozott létre Barcelónában amihez hasonlót talán csak Cruyff volt képes az Ajax-al és a Laudrup féle Barcelonával.
Csak ennyit szerettem volna kiegészítésként hozzáfűzni az általad leírtakhoz.

Ez érdekes a főoldaon azt olvastam, h nincs tétje a mérkőzésnek, mivel mindenképp a harmadik helyen végzünk. Pedig tudtommal csak három ponttal megyünk az Atlethico elött. ez pedig két forduló alatt ledolgozható.
csak annyit szeretnék mondani
Frank Rijkaard nem ezt érdemelte a játékosaitól. akik az Ő irányítása alatt lettek világsztárrá. Mert Thuramon és Hanryn, Zambrottán kívül az összes játékos csak tehetség volt mielőtt a Barcához került Ronaldinho-tol Ezo'o-n át Iniestáig, Messiig.
És a Barcelona szereplése csak a játékosok motiválatlanságán, emberi gyengeségén múlott.
szorkolok Rijkaardnak, hogy még sok hasonló sikert érjen el pályafutása során. mert olyan focit hozott létre Barcelónában amihez hasonlót talán csak Cruyff volt képes az Ajax-al és a Laudrup féle Barcelonával.
jani
- Enrique21
- Capitá del Barça
Holnap lesz a meccs!!!sport2 21:00messi1995 írta:sziasztok lécci mondjátok meg hol lesz a meccs közvetitve mert a sport 2 teletexjén nincs bent a műsorba kérlek segitsetek(lehetőleg gyorsan)
ja közbe most látom hogy holnap lesz ezer bocsánnat![]()
sziasztok lécci mondjátok meg hol lesz a meccs közvetitve mert a sport 2 teletexjén nincs bent a műsorba kérlek segitsetek(lehetőleg gyorsan) 
ja közbe most látom hogy holnap lesz ezer bocsánnat

ja közbe most látom hogy holnap lesz ezer bocsánnat

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
-
Fali posztja jobb-bekk és a 37-es mezt kapta.
Rueda pedig középpályás és övé lesz a 38-as számú mez.
Rueda pedig középpályás és övé lesz a 38-as számú mez.
in to exile
- Messa
A Mallorca elleni keret: ...Fali y Rueda. Ő ki? B csapatból lett felhozva?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mallorca elleni keret
Valdés, Pinto
Puyol, Abidal, Zambrotta, Thuram,Oleguer, Fali
Deco,Edmilson, Toure, Rueda
Messi, Eto'o, Henry, Ezquerro, Bojan, Dos Santos
hiányzók: Ronaldinho, Milito, Iniesta, Sylvinho, Xavi, Marquez, Gudjohnsen
Valdés, Pinto
Puyol, Abidal, Zambrotta, Thuram,Oleguer, Fali
Deco,Edmilson, Toure, Rueda
Messi, Eto'o, Henry, Ezquerro, Bojan, Dos Santos
hiányzók: Ronaldinho, Milito, Iniesta, Sylvinho, Xavi, Marquez, Gudjohnsen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van,Innentől felesleges,és már jópár hete felesleges ilyeneket írni,viszont amikor pl én ezt leírtam előszőr,akkor igaz volt,igaznak látszott.Boixos írta:
ja, és azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jó lenne, ha nem nagyon sarnának bele az utolsó 2 meccsbe, mert az Atletico jelenleg 3 ponttal van mögöttünk. Szal min. 1 győzelem még kéne... 

"Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanuljunk belőle valamit, még az is, amelyiket elveszítjük."
„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
Ezt az idézetet legszívesebben beraknám aláírásnakBoixos írta:azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat.

Attól függetlenül, hogy jól játszott a Madrid egy valamit ne felejtsetek el.
1. A Barca-nak már nem volt esélye a bajnoki címre.
2. Kulcsemberek hiányzása.
3. Sorfal.
4. Raul gólját megelőző szabálytalanság.
Ezek után zuhantak össze, elvesztették a hitüket, és a Madrid felszabadultan focizhatott. Érdekes lett volna egy Valencia elleni Barca és a szerdán látott Madrid csatája! Az év meccse lehetett volna !
Juniusban együtt szurkolunk a Spanyol válogatottnak.
Sziasztok ( egy madrid szurkoló)
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, hogy szentimentálisnak tartotok, lehetnek, akik hülyének néznek, de ahogy ezeket a videórészleteket nézem az elkeseredett szurkolók véleménynyilvánításáról, könnybe lábad a szemem. Mérhetetlenül szomorú vagyok. Szomorú, mert odáig jutottunk, ahol 2003-ban voltunk. Odáig jutottunk, hogy a játékosok 75%-a számára a Barca-mez kevesebbet jelent, mint egy felmosó rongy. Odáig jutottunk, hogy a csapatban nem volt egyetlen gerinces játékos sem, aki megállt volna, kiszállt volna, és a szurkolók szemébe mert volna nézni. Ha nekem tiszta a lelkiismeretem, akkor nem bújok az elsötétített ablaküvegek mögé, nem hajtom le a fejem. A szurkolók viselkedése, hatagja teljesen érthető, a játékosok sunyi viselkedése viszont elfogadhatatlan. Nem az ezer sebből vérző, kieséstől menekülő Valencia ellen kell nagyfiúnak lenni, a földön fekvőbe a legegyszerűbb belerúgni. Az erős lábakon álló, izmos ellenféllel szemben kellene nagyfiúnak lenni, de az ellen remegő lábakkal, betojva, les z a r v a sz egészet futottak ki a fiúk tegnap este.
Szomorú vagyok, végtelenül, és vígasztalhatatlanul szomorú.
Ha most Pesten élnék, biztos kimennék a pálinkafesztiválra. Pedig életemben talán egy decit ha elfogyasztottam belőle. Mindenesetre Tim, igyál az egészségemre, vagy legalább egy kortynál gondolj rám.

Szomorú vagyok, végtelenül, és vígasztalhatatlanul szomorú.

Ha most Pesten élnék, biztos kimennék a pálinkafesztiválra. Pedig életemben talán egy decit ha elfogyasztottam belőle. Mindenesetre Tim, igyál az egészségemre, vagy legalább egy kortynál gondolj rám.

Tegnap megint megmutattuk a világnak mire képes a csapat..
Szerintem egy csomó bűnömet "levezekeltem" amiért végig néztem ezt a szerencsétlenkedést.Egy kellemes kis gálameccsel ajándékoztuk meg az ellenfelet,remélem elég hálásak nekünk.
A csapat most kb. olyan játékot produkált,mint Frank érkezésekor,úgyhogy a kör bezárult. Én személy szerint szimpatizálok Guardiolával,de nem lepődnék meg ha utolsó pillanatban előhúznának egy nagyobb nevet,hogy mentsék ami menthető,mert félő hogy a szurkolóknak már nem nagyon lesz türelmük kivárni míg lesz valami a csapatból.
Szerintem egy csomó bűnömet "levezekeltem" amiért végig néztem ezt a szerencsétlenkedést.Egy kellemes kis gálameccsel ajándékoztuk meg az ellenfelet,remélem elég hálásak nekünk.
A csapat most kb. olyan játékot produkált,mint Frank érkezésekor,úgyhogy a kör bezárult. Én személy szerint szimpatizálok Guardiolával,de nem lepődnék meg ha utolsó pillanatban előhúznának egy nagyobb nevet,hogy mentsék ami menthető,mert félő hogy a szurkolóknak már nem nagyon lesz türelmük kivárni míg lesz valami a csapatból.

-
- Llegenda del Barça
ez a tegnapi meccs teljesen egyértelmű volt.
ilyen különbséget az utóbbi években csak egyszer láttam a két csapat között, akkor, amikor tapsoltak a barcának a bernabeuban. sajnos, most a madrid volt ilyen meggyőző.
ezzel a tegnapi bugival sikerült feltenni a "koronát" az egész éves szereplésünkre... ezt, és azt, h idén mindkét klasszikust elbuktuk, köszönöm az egész brigádnak. szép volt fiúk!
ja, és azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat. kumma nagy takarítás kell nyáron a barcánál, és erős "pszichológiai hadviselés", aminek a keretében megtanítják egy-két embernek, h mégis mi a falloszt jelent a barca címer, a mez, és az a mondat, h több, mint egy klub...
ezek után szeretném, ha jövőre a barca legalább annyira "kevésbbé sza.r" lenne, mint idén a madrid.
ilyen különbséget az utóbbi években csak egyszer láttam a két csapat között, akkor, amikor tapsoltak a barcának a bernabeuban. sajnos, most a madrid volt ilyen meggyőző.
ezzel a tegnapi bugival sikerült feltenni a "koronát" az egész éves szereplésünkre... ezt, és azt, h idén mindkét klasszikust elbuktuk, köszönöm az egész brigádnak. szép volt fiúk!
ja, és azt hiszem innentől aztán igazán el lehet felejteni azokat a dumákat, h a kevésbbé szarabb csapat nyerte a bajnokságot, mert azt hiszem, elég meggyőző volt tegnap a madrid abban, h jelenleg nincs egy szinten a két csapat. kumma nagy takarítás kell nyáron a barcánál, és erős "pszichológiai hadviselés", aminek a keretében megtanítják egy-két embernek, h mégis mi a falloszt jelent a barca címer, a mez, és az a mondat, h több, mint egy klub...
ezek után szeretném, ha jövőre a barca legalább annyira "kevésbbé sza.r" lenne, mint idén a madrid.
PUYOL-XAVI-INIESTA
azt észre kellene venni, hogy amióta ronniet kikezdték - kb másfél éve - azóta megyünk lefelé!igaza volt etonak, hogy addig volt boldog a barca, amíg ronnie boldog volt és mosolygott!
ja és nem vagyok ronnie fan...
ja és nem vagyok ronnie fan...
- Varatrix
- Director del Fútbol
Úgy értette hogy nem hadja el a Barcát most! Pontosan tudja hogy laporta el küldi.André T. írta: lehettséges hogy még is marad???
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar