Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma mindenki az volt, 1-2 kivétellel. Ócska banda képét mutattuk. Ócska szurkolók a páholyban. És mégis ők nézik kintről, mi meg innen sírunk.djtrack írta:Edmilsont elzavarni a [auto_cenzúra]!! midnig gyűlöltem!! egy falábú ügyetlen majom!
EZ még egy offot megérVarga Tamás írta:Szerintem, meg a dagik tartsanak össze!ozsimiki írta:Te TamásMostanában vmi lehet a vízben...szinte mindenben egyetértünk
![]()
![]()
Azt gondolom, hogy ez így van jól. A kezdetekhez képest higgadtabb lettem - nem sokkal, de szerintem érzékelhetően. És ebben Neked hatalmas szereped van.
Szerintem, meg a dagik tartsanak össze!ozsimiki írta:Te TamásMostanában vmi lehet a vízben...szinte mindenben egyetértünk
![]()
Ez nagyon szentimentális, de igaz, és pontos.ozsimiki írta:Nyerni kell! Igazt sokat nem számít,de minden BARCAért szorítónak szüksége van legalább egy győzelemmel elköszönő csapattól! Mert rengetegen elmennek,és Franket is legalább egy győztes meccsel kellene 'megajándékozni'.
FORCA SRÁCOK! Utcsó meccse egy hosszabb ideig meghatározó csapatnak
Nembiztos.dr. Mezey írta:Válaszol nekem valaki, hogy miért biztos a 3. hely ami több cikkben is szerepel?
Remélem Farkas Norbi lesz a kommentátor, bár nem biztos mert múltkor ő volt.VictorValdes19 írta:http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_c ... 1&i_xday=4Zehii írta:Melyik Tv adja a meccset?Am sport2
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_c ... 1&i_xday=4Zehii írta:Melyik Tv adja a meccset?
Sport2Zehii írta:Melyik Tv adja a meccset?
Nézted a kosárlabda topic-ot, az Alba lesz az ellenfelünk.Ronaldinho&Barca írta:Pinto, remélem jól fog védeni, és közönség segít neki majd. Megint rém sok a hiányzó mind egész évben, de hozható a meccs, ha a srácok odateszik maguk és játszanak egyet Rijkaardért.
CSAK A BARCA!!!
én is nagyon remélem hogy most összejön neki, mert az előző lehetőségénél nem sok jót mutatottLos Banditos írta:Végre Pinto is lehetőséget kap:Remélem tud majd élni vele : wink: