Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
jó dzsudzsi az túlzás ja de sima jó már most szélsőnek dos santos is meg bojan is te okoska milyen meccseket szoktál nézni?albicelesteX írta:Ezt nem gondolod komolyan igaz???Több ponton nem értek veled egyet!Szerintem Dos Santos nem versenyképes szélső játékos még!Bojan szerintem nem annyira szélső!Dzsudzsák meg ide???hát ez meg a vicccccc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kategória!!!
nagyon nem kell sztem már szélső mer dos santos, messi, bojan ők maradnak tuti (istennek hála) és ők a szélen a versenyezhetnek bármelyik szélsővel a világon sztem...de ja kell még valaki mer ők végülis csatárok...mancini király igazolás lenne simába...de ha már itt vagyunk hallottátok h dzsudzsákot lehet eladják mert vmi bunda ügy volt a klubbnál? az nem lenne kutya ha leigazolnánk mi?:D:D:Dczaki írta:Szerintem azt is figyelembe kell vennünk ha Guardiola milyen játékrendszert akar alkalmazni mert nekünk jelenleg a középső középpályásaink adják a stabilitást, viszont ha Pep inkább "angolosítaná" a focinkat , azaz inkább a széleket favoirizálná, abban az esetben elkélne egy mancini típusú játékos , főleg ha Dinho is szedi a sátorfáját.
Rivaldót nem Frankie küldte el,hanem Van Gaallal nem jöttek kiLéfe írta:Rijkaard idejöttekor olyan világklasszisokat küldtek el, mint Kluivert, Rivaldó, Savióla, és mások.
Éppen ezaz. Így is nehéz lesz összerakni a csapatot, ott van Iniesta is, őt larkjuk padozni? Hát, szerintem felesleges lenne Mancinit leigazolni.the Legend írta:
és mégis hol játszana?
Na, ez jó hír. De minden attól függ, hogy Pep le akarja-e igazolni Alvést. Remélem igen.sasi1 írta:Egyel kevesebb kérője lett Daniel Alvesnek............