Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
mióta én figyelemmel követem a barcát ez volt a mélypont... bár ez nem rég óta van kb 2004 óta...Csak a Barca! írta:Zozzy 5 írta:Asszem a következő idénytől függetlenül ennek az átkozott bajnokságnak a végét pirosbetűs ünnepnek nyilvaníthatjuk!
Hát igen és nem fogjuk elfelejteni asszem sosem. De azért a ünnepelni nem fogom ezt az évfordulót.
Zozzy 5 írta:Asszem a következő idénytől függetlenül ennek az átkozott bajnokságnak a végét pirosbetűs ünnepnek nyilvaníthatjuk!
Egyetértek,bát szerintem Ten Catét hiba volt elengedni az Ajaxba....Varga Tamás írta:Nos, megforgatva a gyomromban a ma este történteket, úgy gondolom: rezümét lehet írni erről a szezonról.
Ki a hibás?
Rávághatnánk, hogy mindenki. De, ez így helytelen és rossz, mert a sok bába között elvész a gyermek.
Akkor, nincs hibás? De, hogyne volna. Nincsenek is egyedül.
Kezdjük a tetején, mert mint a mondás tartja: a fejétől bűzlik a hal. Ez így van a mai barcelona esetében is.
1. Vezetőség, Laporta:
Az én szememben ők a legnagyobb ludasak. Főleg a Presidente. Autoriter emberke, de mégis nehéz döntéshozó képességekkel. Döntéseiért nem tudja vállalni a felelősséget, ezért inkább nem dönt. Így bekkelhetett ki a kispadon két teljes idényt 2006 után Frankie. Holott, már tavaly nyáron meg kellett volna neki köszönni a munkát, és fájdalmas, de érthető búcsút kellett volna Tőle venni. Nem tette, de még nem volt késő. Nyáron gyorsan, és hathatósan cselekedetek - látszólag. Mára bebizonyosodott, hogy ez hajítófát sem ért. A csapat morálja, hozzáállása oly mértékben megroppant, hogy mára darabokra törött. Így elérkeztünk a hibakeresés második állomásához. Az![]()
2. Edző személyéhez:
Rijkaard kinevezését meglehetősen szkeptikusan fogadtam, de a kezdeti nehézségek után rám cáfolt, és 3 gyönyörű idényt vezetett elő nekünk. Ezért köszönet és hála jár Neki. Ezt követte két eredménytelen, és az utóbbi idényt látva, kilátástalan játékú szezon. Hibás Frankie, mert a játékosokat barátként, haverként kezelte. Pedig, a helyzet nem ez. Az edző nem barátja a játékosoknak, hanem a főnöke. A munkahelyen is, a főnök az főnök, a beosztott az beosztott. Így a tekintélye odalett. Hibás, mert mindig mellébeszélt, nem nevezte meg nyilvánosan a felelősöket, nem beszélt tisztán és érthetően. Hibás, mert taktikai megújulásra képtelen volt. Hibás, mert előre eltervezett cseréket hajtott végre. Ha leültünk a tévé elé, tudhattuk, hogy a 60. perc tájékán Rijkaard cserélni fog. Hibás, mert hagyta a fejére nőni a játékosokat. Így érkeztünk el a felelősség harmadik tényezőihez.
3. A játékosok:
Nos, ők azért váltak olyanná, amilyenné, mert a vezetőség és az edző hagyta, hogy ilyenekké váljanak. Tehát a játékosok hibái az előző két csoport hibáivá erősödnek. Azt gondolom, az érvelésből, a következtetéseket mindenki le tudja vonni.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Várom az észrevételeiteket. Ne kíméljetek!
Ez csak egy vélemény, lehet vele/m vitatkozni.
FORCA BARCA!
MINDÖRÖKKÉ BARCA!
Varga Tamás írta:Így van. Ki mint vet, úgy arat. Azaz: amilyen a felkészülés, a hozzáállás, az öltözői szigor, olyanok az eredmények. Akinek egyszer mindent megengedtek, az nehezen áll rá az új modellre. ha viszont, eredményeket akar, akkor kénytelen engedelmeskedni. De, ehhez új arcra, új parancsnokra van szükség. Mert ugyanattól a parancsnoktól a szigort nem fogja komolyan venni, hiszen tegnap még mindent szabadott, ma meg már nem? Képen röhögi.
Pontosan erről van itt szó azért ennek annyira örülök hogy fél1 táján igy megtaláljuk igy páran a közös hangot! És ami a legjobb sehol egy lehurrogó hangnem vagy beszólás! Tiszta paradicsom!Varga Tamás írta:Így van. Ki mint vet, úgy arat. Azaz: amilyen a felkészülés, a hozzáállás, az öltözői szigor, olyanok az eredmények. Akinek egyszer mindent megengedtek, az nehezen áll rá az új modellre. ha viszont, eredményeket akar, akkor kénytelen engedelmeskedni. De, ehhez új arcra, új parancsnokra van szükség. Mert ugyanattól a parancsnoktól a szigort nem fogja komolyan venni, hiszen tegnap még mindent szabadott, ma meg már nem? Képen röhögi.
majd jövöre testvérem...most szét voltunk esve...de jövre guardiola rendbe szedi remélem a csapatot és ujra azt a csapatot láthatjuk majd amit rijkaard csinált mikor bl-t meg bajnokit nyertünk....rijkaard-ot nagyon becsülöm ilyen türelmes embert télleg nem igen találni köszönkjük meg neki amit tett értünk és ma a mallorca ellen nyerjünk egy 10-0 -ra hogy méltó búcsuja legyen a mi kis torzonborz edzőnknek...socio66 írta:Gyerekek... kicsit átnéztem a madridi oldalra,fórumra,meg néztem pár videót az ünneplésükről...![]()
Most jött le igazán hogy mien jo is lenne nekünk ünnepelni....