Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, én azért utálom őket, mert ennyire sikeresek... Akárcsak az NFL-ben a Patriotsot... Régen bírtam őket is, Sean Avery, Vinny Del Negro, Sean Elliott, David Robinson fémjelezte bagázzsal nem volt bajom...Slither írta:A SAS-t divat utálni.
De hát nem mindenki szeretheti a taktikus, védekezés- és célorientált sikeres kosárlabdát. Az emberek csak a rohanós, látványos szétzsákolom a gyűtűt játékot szeretik nézni. Meg a sikeres csapatokat sosem szeretik annyira.
Én meg a Detroitot nem szeretem, Billups és Sheednak nagyobb az arca, mint Mount Rashmore-i elnököknek. Rip meg azzal a girnyó catch-and-shoot játékával és a maszkjával szörnyen unszimpatikus. Ja és a Pallace közönségét is utálom a tömegverekedés óta.
Igen, Billups nagyon sokat lendíthet, de ki tudja, hogy játszani fog-e az ötödik meccsen... Én még azért bízok a feltámadásban...kovinho írta:Igaz Grecki, csak azt se feledd, hogy az előző meccset kezdő irányító nélkül játszottuk végig. Nem is számítottam ezzel együtt győzelemre, szóval hatalmas bravúr volt, és elég nagy lépés a konf. döntő felé...
Szerintem innen már meglesz, de lekopogom...
Hát án erre nem vennék mérget... 15 ponttal is mentünk már, amikor a Pistonsnak volt egy 26-7es runja (ha jól emlékszem), a vége nagyon izgi volt. BHorzasztóan dobták a srácok a büntiket, pl Nelson a vége előtt egy-két perccel kettőt is hibázott... Szóval nagyon szerencsétlen vereség volt. Idegenben nehéz lesz nyerni, de nem lehetetlen...Slither írta:Úgy nézz ki a Detroit-Orlando párharc eldőlt a Pistons számár. Mr. Big Shot nélkül is sikerült nyerniük, ráadásul idegenben. Magic is megnyerhette volna a meccset az utolsó támadásnál, de Hedo betörése nem volt vmi meggyőző. Dwight játéka is elég halvány ebben a sorozatban, több labdával kéne őt megjátszani.
Elvileg csak egy hamstring húzódás, köv meccsen valszeg lesz már.kovinho írta:Amcsi fronton is jól akalult a nap számomra.
Innen mostmár be kell húznunk, Billups egyébként végleg kidőlt?![]()
GoGo Detroit!