Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
én juventusra emlékszekcsabimo írta:Mutatokat irogatsz meg perceket...szerinted akkor nem kell venni senkit? Miért akarja a vezetöség? Azért barátom mert ha elhozzuk(akár etoo helyet) és jol játszik nálunk, akkor két év alatt könnyen érheti a dupláját is...és még1xmondom h ronaldinho is egy párizsbol érkezett...ahogy henry is a monacobol ment az arsenalhoz....Javitson ki valaki ha tévedek...Mosquito írta:Semmi képpen nem hoznám a Benzema gyereket. Semmivel sem jobb, mint Bojan.* Ráadásul Krkic fiatalabb majd 3 évvel és a leigazolásáért semmit nem kell fizetnünk.
*:
-Benzema 36 mérkőzésen(32x kezdő, 2525perc) 19 gól
-Bojan 30 mérkőzésen(14x kezdő, 1430perc) 10 gól
Ezekhez vegyük hozzá:
- a spanyol bajnokság jóval erősebb a franciánál
- Bojan egész évben össze-vissza(bal,jobb,közép) volt kénytelen játszani a pályán
- a kiszolgálás ebben az évben a 0-val volt egyenlő a Barcelonánál
- nem Krkic az első számú támadónk(nem rá épülnek a támadásaink), de még csak nem is a második
-Benzema előző szezonjának mutatói(amikor 19 éves volt): 21 mérkőzés(1149perc) 5 gól!! 18évesen 13 mérkőzés(530perc) 1gól!, pedig már akkor is az elsőszámú francia csapat volt a lyon
A lényeg, hogy nincs szükségünk rá. Eto'o jövőre is meglövi a maga 20-25gólját, miközben Bojan továbbfejlődik(fizikálisan is) és mire az öregek kiégnek lesz egy tökéletes, sajátnevelésű csatárunk.
szerk: amennyiben Eto'o megy(nagyon remélem nem fog), még mindig van egy Henrynk.
Mutatokat irogatsz meg perceket...szerinted akkor nem kell venni senkit? Miért akarja a vezetöség? Azért barátom mert ha elhozzuk(akár etoo helyet) és jol játszik nálunk, akkor két év alatt könnyen érheti a dupláját is...és még1xmondom h ronaldinho is egy párizsbol érkezett...ahogy henry is a monacobol ment az arsenalhoz....Javitson ki valaki ha tévedek...Mosquito írta:Semmi képpen nem hoznám a Benzema gyereket. Semmivel sem jobb, mint Bojan.* Ráadásul Krkic fiatalabb majd 3 évvel és a leigazolásáért semmit nem kell fizetnünk.
*:
Ezekhez vegyük hozzá:
- Bojan egész évben össze-vissza(bal,jobb,közép) volt kénytelen játszani a pályán
- nem Krkic az első számú támadónk(nem rá épülnek a támadásaink), de még csak nem is a második
-Benzema előző szezonjának mutatói(amikor 19 éves volt): 21 mérkőzés(1149perc) 5 gól!! 18évesen 13 mérkőzés(530perc) 1gól!, pedig már akkor is az elsőszámú francia csapat volt a lyon
A lényeg, hogy nincs szükségünk rá. Eto'o jövőre is meglövi a maga 20-25gólját, miközben Bojan továbbfejlődik(fizikálisan is) és mire az öregek kiégnek lesz egy tökéletes, sajátnevelésű csatárunk.
szerk: amennyiben Eto'o megy(nagyon remélem nem fog), még mindig van egy Henrynk.
17 éves. Arra azért ő is rájött(hiszen kapott bőven a védőktől), hogy egyenlőre gyenge a fizikuma. Viszont itt a nyáriszünet ami a fizikai felkészülés ideje, ez alatt simán föl tud szedni akár 10-15kilót is. Sőt, még bőven nőhet is.barcatom írta:Igen csak kétszer akkora a testi felépitése, ami nem hiszem hogy hátrány
Mosquito írta:Semmi képpen nem hoznám a Benzema gyereket. Semmivel sem jobb, mint Bojan.* Ráadásul Krkic fiatalabb majd 3 évvel és a leigazolásáért semmit nem kell fizetnünk.
*:
Ezekhez vegyük hozzá:
ezeket hol olvassátok??? tényleg nem vágom mondjátok már el!!bogen írta:ez felfoghatatlan lenne a számomra...Puyolt meg Xavit eladni és a zlatant (pfujjj) ide? Ezek se nem okos és egy percig sem megfontolt cserék lennének.
Ez egy bődületes nagy baromság. Ezt olvastam én is a goal.comon. Majdnem lefordultam a székről a röhögéstől.MESSIás(z) írta:Az NB1.hu oldalárol:
A katalán klub idén nyáron a kiköltekezés helyett okos, megfontolt játékoscseréket hajtana végre. Az Interrel lebizniszelnének egy Eto'o-Ibrahimovic cserét, a Chelseanek Xavit ajánlanák Essienért cserébe, az Arsenalhoz Puyol távozhatna, a londoniak cserébe Fabregast adnák.
A Barcelona emellett természetesen pénzzel is beszállna az üzletbe, de az átigazolási díjak nagyobbik részét a játékosmozgások tennék ki. Ez leginkább Puyol esetében érvényesülhetne.
Úgy tűnik, hogy Barcelonában megunták a játékosügynökök sürgés-forgását, és a saját kezükbe veszik az átigazolások kezelését.
Nekem aki zsákbamacskának tünik az guardiolamindorokke_barca írta:hidd el sok jatekos merult mar feledesbe akitol fiaatlon sokat vartak... nem lattam tul sok meccset benzemanak, igy csak ovatosan nyilatkozom, de mivan ha megsem olyan jo? lathattunk mar a foci tortenelme soran nagyon sok 1 szezonos jatekost.. ahogy vannak 1 szezonos csapatok is... utana meg elszurkulnek.. persze kockaztatas nelkul nincs siker, de nekem benzema elegge zsakbamacskanak tunikÉn örülnék a cserének zárom gondolatom mert hosszu távon szerintem jobb üzlet...és Benzema elött sokak szerint nagy jövö áll...
hidd el sok jatekos merult mar feledesbe akitol fiaatlon sokat vartak... nem lattam tul sok meccset benzemanak, igy csak ovatosan nyilatkozom, de mivan ha megsem olyan jo? lathattunk mar a foci tortenelme soran nagyon sok 1 szezonos jatekost.. ahogy vannak 1 szezonos csapatok is... utana meg elszurkulnek.. persze kockaztatas nelkul nincs siker, de nekem benzema elegge zsakbamacskanak tunikÉn örülnék a cserének zárom gondolatom mert hosszu távon szerintem jobb üzlet...és Benzema elött sokak szerint nagy jövö áll...
Waze.Xavinho írta:Elég vicces,m sztem pont te nem nagyon nézted ezt a témát,m itt már hetek óta Benzema meg Huntelaar meg Berbatov meg stb már téma. Már az előtt róluk beszéltek ( főleg Benzemáról) mielőtt az Eto'o-s téma feljött.noname írta: Szóal én meg azt nem értem h egyesek miért komentálnak anékkül h végigolvassák a hszeket!?
Ez pedig muataja h te egyáltalán nem is olvastál vissza!Mindenki azt írta h Benzema Etoo helyére jöhetne!!!
Időt is kéne szánni a hsz-ok elolvasására nem csak úgy osztani a vakvilágba![]()
![]()
Olvasd előbb el az utóbbi 4-5 lapot,utána szövegelj ilyeneket.
Lipcsei,Tököli, Ndojo, Mátyus, Sebők, Vinczegekkodan írta:Az lesz a vicces, hogy repkednek a nevek errefelé, majd jön tök más 6 játékos