Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt el kell ismerni, hogy jobbak voltak nálunk, de a mi hibáink miatt nyertek bajnokságot, nem pedig azért mert olyan jók voltak. 37 meccsen 7 vereség egy erősebb bajnokságban nem lenne elég az aranyéremhez.socio66 írta:pedig ez nem megalázkodás,csupán sportemberi nagyságodról tehetsz bizonyságot.Azzal hogy elismered azt,aki fölülmúlt téged,még nem leszel kisebb sőt...CFirpo3 írta:hát...én sem álltam volna sorfalat a realnak, azért mert megnyerték a bajnokságot
pedig ez nem megalázkodás,csupán sportemberi nagyságodról tehetsz bizonyságot.Azzal hogy elismered azt,aki fölülmúlt téged,még nem leszel kisebb sőt...CFirpo3 írta:hát...én sem álltam volna sorfalat a realnak, azért mert megnyerték a bajnokságot
Ez is igaz, viszont az érem másik oldala, hogy Eto'o az elmúlt 10 év egyik legjobb csatára volt nálunk. Talán csak Kluivert ér fel mellé, de nem is ez a léngyeg. A lényeg, hogy amikor nem volt sérült és nem Kamerunnal volt az Afrika kupán, akkor hajtott és így is termelt 14 gólt. Szerintem a x.arban még ő volt idén az egyik legjobb. Sok gólt köszönhetünk neki.Guardiola írta:
A szurkolok amit muveltek vasarnap tenyleg kritikan aluli, de ne felejtsd el Eto megnyilvanulasait sem amik meg a futykoncert elott voltak, lasd: "ha jovore sem mnyerunk elhagyom a Barcat", vagy "nem tudtam hogy 4 sargam van" es ehez csak annyit tennek hozza, hogy barmennyire utalja a Realt es nem akar sorfalat alni akkor is tul kene tegye magat a serelmein es a klub erdekeben cselekedni vesziteni is tudni kell o nem tud es nagyon roszul reagalja le amivel sokat art.
meg az a gusztustalan amit egesz evben itt csinaltak a szurkolok, meg az a szegyen amit a camp nouban tettek a szurkolok... mert mindenki olyan jol tud mindent... semmi bizonyitek nem volt arra h mind2-en szandekosan sargultak be.... egy legbolkapott otlete volt vknek es sokan kovettek... felteszem a kerdest. mi van ha jogtalanul futyultek oket? mivan ha megsem szandekosan sargultak be...ezen gondolkozzatok el... mert visszajott eto az afrika kuparol es 14 meccs alatt 14 golt lott... es egy igencsak kerdojeles szituacioban a kozonseg egybol elpartol mellole... hat ha en eto'o helyeben lennek u h nem direkt kaptam sargat, en is elmennek a csapattol...en is azt mondanam h nah ka.pjatok be...Amit az utóbbi hónapokban ő is és Dinho is csinál az gusztustalan, undorító!
A szurkolok amit muveltek vasarnap tenyleg kritikan aluli, de ne felejtsd el Eto megnyilvanulasait sem amik meg a futykoncert elott voltak, lasd: "ha jovore sem mnyerunk elhagyom a Barcat", vagy "nem tudtam hogy 4 sargam van" es ehez csak annyit tennek hozza, hogy barmennyire utalja a Realt es nem akar sorfalat alni akkor is tul kene tegye magat a serelmein es a klub erdekeben cselekedni vesziteni is tudni kell o nem tud es nagyon roszul reagalja le amivel sokat art.gekkodan írta:Én is azt mondom, hogy nem adhatjuk el. Viszont akkor a szurkolókkal kellene beszélni, mert ha így folytatják az egész keret elmegy innen, úgy megszégyenítik őket. Jó, hogy pocsék volt az idei szezon, de ezért nem kell köpködni, anyázni és fütyülgetni, főleg nem 2-0nál...
Ha valakit nagyon elakarnak kergetni, az Gudjohnsen, Deco és Dinho legyen, na meg Oleguer. De azokat is lehet kultúráltan leszólni. Ezek a szurkolók szánalmasak voltak vasárnap. És ha emiatt fogjuk elveszíteni Eto'o-t, akkor majd vessenek magukra, ha jövőre az Interben vagy a Spursben termeli a gólokat. Én meg rájuk fogok vetni...
A vilag egyik legertekesebb es legjobb jatekosa, ettol fuggetlenul ha nem erzi jol magat akkor inkabb menjen mint maradjon. Most csapatot kell ujjaepiteni nem a sztarokat patyolgatni, eszre kell vegyek a jatekosok hogy nem ok az elsodleges szempont...Lesy írta:Samy a keret egyik legértékesebb és legjobb játékosa, butaság lenne őt eladni. A csatársorra is ráfér ugyan a frissítés, de ha Roni távozik akkor a helyére kell venni vkit nem pedig középre...
....szerintem....
Egyetértek. Csak ezek után nem kellene lehurrogni meg fütyülgetni a nézőtérről. Ocsmány, gyámolatlan viselkedés volt. És csak abban bízom, hogy nem sértődik meg és csap az asztalra azzal, hogy eligazol.Gomezinho írta:Eto'o kb annyit ér nekünk most mint Elber anno a Bayernek! Pótolhatatlan!
Amikor elolvastam a cikket, nekemis ez volt az elsö gondolatom. A kis(sebb) csapatok szokták ezt csinálni, ha van egy nagy sztárjuk eladják sok pénzért, hogy több közepes szintü játékost vegyenek. (pl.: Atletico Madrid Fernando Torresel, avagy most a Racing Stantander Garay-al stb...) Nekünk pedig a legjobb játékosok kellenek, és erre a posztra számunkra Eto'o a tökéletes ember. Nem szabad eladni!barca99 írta:Első hallásra tényleg megérné 40 millióért eladni, azonban jobbat úgysem tudunk venni.