Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.13. 17:13:21

Zozzy 5 írta:Hogy az R10 fanok nehogy a szivükre vegyék ezért ebben a topikban szeretnék gratulálni ennek a két nagyszerű sportembernek a profi viselkedéséért =D>
Én pedig a nagyszerű katalán hordának az emberhez méltatlan viselkedéséhez, amely jobban hasonlított a csürhére és a csordára, mint emberi lényekre. Akik fütyültek, azok számomra inkább tartoznak az állatok sorába, mint emberekébe. Ja, és gratulálhatunk nekik, hogy az elmúlt négy esztendő leggólerősebb, leginkább küzdő, a szívét-lelkét kitevő Samut is sikerülhet elüldözniük egy francia kezdőért cserébe. Hatalmas nacionalista tett, csak gratulálni lehet nekik ehhez.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.13. 17:10:35

Ide írom a véleményem, de megegyezik R10 esetével kapcsolatban is.
Mindketten hibáztak, de a legnagyobb ludas a közönség és a vezetőség. Mert milyen csapat az, ahol a szurkolók döntik el, ki maradjon vagy ki menjen? Milyen csapat az, ahol ilyenkor a szurkolókat nem intik fegyelemre. A szurkolók egy csoportja beképzelt, hülye, nacionalista érzelmektől túlfűtött, emberi gondolkodásra képtelen egyén. Deco viselkedését megértem, és azonosulni tudok vele. Én is így tettem volna.
A vezetőség adta a lovat a szurkolók alá, közös erővel kiutálták őket. Ez az én véleményem. Ez nem azt jelenti, hogy a két játékost nem hibáztatom, és nem tartom felelősnek.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.13. 17:07:51

Hogy az R10 fanok nehogy a szivükre vegyék ezért ebben a topikban szeretnék gratulálni ennek a két nagyszerű sportembernek a profi viselkedéséért =D>
socio66

2008.05.13. 17:06:37

Egyébként hihetetlen hogy ezt itt büntetlenül lehet csinálni...
félidőben lezuhanyzik oszt hazamegy?? mehet is remélem nem is látjuk többet...
De legalább lenne benne annyi profizmus hogy ennyire nem járatja le magát!
Deco! Miért??? :-s
socio66

2008.05.13. 17:04:12

Ez a két játékos mit képzel magáról?? Mad
Mégis hogy gondolják hogy szégyent hoznak a klubunkra??
ááá.....
Mehet mind a kettő isten hírével! Főleg ertíz.....
vvv666
Barça C

2008.05.13. 16:58:27

hát akkor ne kapják meg a fezetést :lol: ha nem mennek sehova a csapattal olyan mintha nem is lenne szerződésük :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.05.13. 16:55:58

Világ szégyerne ez a két ember( ronie. deco ) Komoléyan el sem hiszem, hogy ilyen megye kettő szintre jutottak. Sőt, még ott is lejárnak és hajtanak az emberek.... őszintén sajnálom őket...
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.13. 16:53:27

mehet isten hírével!!
Latya
Barça B

2008.05.13. 16:51:48

Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én nagyot csalódtam Decoban. Eddig sem volt a kedvencem, de legalább küzdött ha a pályán volt. Szerintem egy profi játékosnak fel kell tudnia dolgozni azt ha kifütyülik vagy durva szavakkal illetik, mert ez benne van. Másik meg az, hogy ha ilyen történik akkor jobban kellene hajtani, küzdenie, így megmutatná az őt bírálóknak h milyen fából is faragták...
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
punki5
Barça C

2008.05.13. 16:50:55

mindorokke_barca írta:
Amit az utóbbi hónapokban ő is és Dinho is csinál az gusztustalan, undorító!
meg az a gusztustalan amit egesz evben itt csinaltak a szurkolok, meg az a szegyen amit a camp nouban tettek a szurkolok... mert mindenki olyan jol tud mindent... semmi bizonyitek nem volt arra h mind2-en szandekosan sargultak be.... egy legbolkapott otlete volt vknek es sokan kovettek... felteszem a kerdest. mi van ha jogtalanul futyultek oket? mivan ha megsem szandekosan sargultak be...ezen gondolkozzatok el... mert visszajott eto az afrika kuparol es 14 meccs alatt 14 golt lott... es egy igencsak kerdojeles szituacioban a kozonseg egybol elpartol mellole... hat ha en eto'o helyeben lennek u h nem direkt kaptam sargat, en is elmennek a csapattol...en is azt mondanam h nah ka.pjatok be...
Veled mi van?
Azt a különbséget azért vegyük már észre,hogy a közönség fizet azért hogy focit lásson,A játékosok meg fizetést kapnak!Egyszerű alkalmazottak!Hogy képzeli,hogy elmegy a szünetben?TISZTELNIE KÉNE A TÁRSAIT,AZ EDZŐIT ÉS A KÖZÖNSÉGÉT!!
Egyébként mit fenyegetőznek,ha nem nyerünk semmit elmennek?Hát ki tud tenni ezért?A közönség vagy a játékosok :?:
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.13. 16:38:39

Deco, Deco...

Nem vagy te akkora játékos, h a tusolóból szöktesd Messi-t. :P

Inkább csak nefürgyé le!(le kéne számlázni neki a Víz díjat, áéllítólag ott az most elég drága :P

Szerencsétlen Faß... :x

...Ha nem nyerünk idén semmit, akkor eligazolok, ha kifütyülnek akkor nem játszom...-Micsoda egy hisztis ribanc ez a Deco. :evil:
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:38:11

gekkodan írta:Deco kapcsán azért feltennék egy kérdést: Laporta ilyenkor mi a fenét csinál? Elkéne kapni ezeket a sporthoz méltatlan embereket. De nem kicsit. Ehelyett még hazudnak is, hogy igazoltan voltak távol, etc.

Tessék csak vetni egy pillantást az aláírásomra.
Én úgy hiszem, hogy a klub jó hírnevét szerették volna megtartani ezzel, hogy azt mondták, hogy Deco szerdáig hivatalosan is eltávon van! Nem örültek neki ők sem szerintem, sőt meg se lepődnék, ha még pénzbírságban és részesítenék őt! Ezt egyik klub, játékos nem engedheti meg magának ilyen magas szinten! Talán már a spanyol 3. osztályban vannak ilyenek...de nálunk??? A szégyent akarták elkerülni, hogy a Barcánál ilyen megtörténhet. Csakhát kiderült az igazság... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kilibarca
Capitá del Barça

2008.05.13. 16:36:24

gekkodan írta:Deco kapcsán azért feltennék egy kérdést: Laporta ilyenkor mi a fenét csinál? Elkéne kapni ezeket a sporthoz méltatlan embereket. De nem kicsit. Ehelyett még hazudnak is, hogy igazoltan voltak távol, etc.

Azért nem kell mindent Laporta nyakába varrni , hazudnak mert hogy ez kiderült szerinted ki akar fizetni Decoért akár egy forintot is. Azért egy profi játékostól elvárható hogy vállaljon a felelőséget tetteiért.
Deco mehet ahova akar csak kapjon érte a Barca még pénzt !
cps46
Entrenador del Barça

2008.05.13. 16:33:32

Ez tényleg minősíthetetlen dolog volt Decótól, de a nézőktől legalább ennyire, főleg attól, aki kitalálta, hogy össznépi tüntetés legyen Frank búcsúmeccsén.

Amúgy szerintem Deco esetében szó nincs arról, hogy nem akart volna játszani a Madrid ellen. Nem is emlékszem olyan meccsre, ahol ne kapott volna sárgát. Egyszerűen azért, mert ő mindenkinek odalép. Az egész ügybe azért keveredett bele, mert Eto'o valószínűsíthetően szándékosan csinálta (ez viszont simán hihető, mert szerintem nincs játékos, aki jobban utálná a Madridot), és ugye Deco volt a másik, aki pont ebben a helyzetben volt.

De mindentől függetlenül ilyet nem lehet csinálni (ha tényleg igaz). Ha nem igaz, akkor felőlem maradhat.

Amúgy Messi, Eto'o, Bojan, Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes, Henry, Touré maradjon, a többi meg annyira nem izgat, kivéve hogy az Edmilson, Gudjohnsen páros jó messzire kerüljön innen. De bocs, ez már nagyon off-os lett.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:29:12

Deco kapcsán azért feltennék egy kérdést: Laporta ilyenkor mi a fenét csinál? Elkéne kapni ezeket a sporthoz méltatlan embereket. De nem kicsit. Ehelyett még hazudnak is, hogy igazoltan voltak távol, etc.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:28:15

mindorokke_barca írta:
meg az a gusztustalan amit egesz evben itt csinaltak a szurkolok, meg az a szegyen amit a camp nouban tettek a szurkolok... mert mindenki olyan jol tud mindent... semmi bizonyitek nem volt arra h mind2-en szandekosan sargultak be.... egy legbolkapott otlete volt vknek es sokan kovettek... felteszem a kerdest. mi van ha jogtalanul futyultek oket? mivan ha megsem szandekosan sargultak be...ezen gondolkozzatok el... mert visszajott eto az afrika kuparol es 14 meccs alatt 14 golt lott... es egy igencsak kerdojeles szituacioban a kozonseg egybol elpartol mellole... hat ha en eto'o helyeben lennek u h nem direkt kaptam sargat, en is elmennek a csapattol...en is azt mondanam h nah ka.pjatok be...
Miii :?: :?

Miről beszélsz 'brádá'? Én DECO-ról és RONALDINHO-ról írtam a hsz-emet! :D

És igenis szégyen amit csinálnak, mert emberek milliói szurkolnak/tak nekik és bíztatták őket mindig is és ők meg erre le se ... őket, sőt a saját csapatukat annyira nem mélatják, hogy felvegyék a telefont! Na ez a szégyen...
Deco mostantól az én szememben nem Barca játékos!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.13. 16:31:58-kor.

Dagoth ur
Jugador d'estrella

2008.05.13. 16:27:26

Tényleg felháborító,ami itt folyik.Mit képzelnek ezek magukról,csakúgy kihagyják az edzéseket,és napokig nem jelentkeznek.Erre egyszerűen nincs magyarázat,ilyenek az NB II-ben nincsenek :evil:
Profi játékosok,hogyan süllyedhetnek ilyen mélyre...
Dave87
Capitá del Barça

2008.05.13. 16:25:53

Léfe írta:Valaki azt irja kérjen bocsánatot akkor maradhat. Jézusom, egy percig se maradjon hanem takarodjon Dinhoval együtt. Ha Etoo hülyeségeit is ideveszem akkor érdekes, hogy mi folyhatott ott. Teljesen normális, hogy ide jutottunk. Többször irtam, hogy bármilyen tehetséges valaki sokat számit a jelleme. Csak példának vegyük Cafut aki közel a 100 évhez, mindent nyerve is hajt. Hogy lehet csalodni ekkora sztárokban kérdezi valaki. Hát ugy, hogy ezek alapvetően nem tul müvelt emberek, és elszállnak maguktól. Semmiben nem külömböznek másoktól. Az egyik ember primán hegeszt vagy kitünő buszsoför, ezek jó focisták. De ez csak azt hozza hogy ismertek és sok a pénzük. Emberileg gyengébbek lehetnek. A sportólora nem kell Istenként nézni nem is szabad.
Teljesen egyetértek veled. Csupán egyetlen dolog, amit nem szabad elfelejteni: ebben a világszerte milliárdokat megmozgató sportban néha akarva-akaratlanul is lesznek olyan emberek, akik nagyon sok ember szemében Istenként fognak tetszelegni. Nem tudsz, nem tudunk ellene mit tenni.
Lehet, h valaki sokkal becsületesebben és többet dolgozik. De ha megszakad sem képes több millió ember figyelmét magára vonni egyetlen megmozdulásával. Ez lehet, h igazságtalanság, de sajnos ez van. Tényleg nem szabad úgy nézni a sportolóra, mint ha más bolygóról jött volna, néha mégis mindenkinél előjön. :)
szajko
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:25:31

Ezt művelni haggya már magát nagyképűség felsőfokon és reijkaard búcsúmeccsén csinálja ezt GRT neki....pffff :evil:
albicelesteX
A Vadász

2008.05.13. 16:23:27

Szégyen amit csinált!!!Mást is fütyültek már ki saját közönség is!Még is maradt a pályán és harcolt!Szerintem ezzel a húzásával nem oldotta a hangulatot magakörül!!!Sőőőt...
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2008.05.13. 16:21:11

Ö sértödik még meg? amikor ugy felidegesitaz embert, egész évben azon a pár mecsen amin játszott egy f.o.s volt!!! 20 métrröl nem volt egy egészséges lövésed ember!!! MIt vársz tölünk tapsoljunk neked h te mindent megtettél...(szánalams vagy dinhoval együtt)... ha valaki tudja a számát adja meg nekem :D
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.13. 16:20:42

gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:19:07

De nem is az...ha kifütyülnek engem akkor behúzott farokkal, de akkor már csak büszkeségből és akarartból kifutok a pályára és 200%-ot nyújtok, hogy ne forduljon elő mégegyszer ilyen!!! Nem az, hogy sz*rok én a csapatra, Rijkaardra, a BARCA MEZRE és mint egy 8 éves, felöltözök és elfutok sírva!!! Ez nem profi mentalitás, az biztos... :?[/quote]

Még valamit tegyünk hozzá. Rijkaard ideje is régen lejárt, aláírom, sőt, hetek óta hangoztatom. De mégis elég sokat köszönhet neki ez a sok flótás, már miatta is meg kellett volna dögleni a pályán, hogy szépen búcsúzzon. Sőt, ha másért nem, miatta legalább!

Yaya Touré - a szikla.

Titinho
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:15:57

gekkodan írta:És ezért mennyi pénzt kapnak komám?! Súlyos euro-milliókat. Dinho 8 millát évente, Deco meg 5-6 körül.

Ez benne a kiborító. Idén mind a ketten pocsékok voltak, ha az elmúlt 1 évet megnézzük, kettejük fizetéséből igazolhattunk volna egy minőségi játékost. Ja és hozzáteszem, hogy tavaly nyáron úgy 2x ennyit értek.....
Így van...Deco is szinte semmit nem mutatott egész évben, meg még fenyegetőzik januárban, hogy ha nem nyerünk semmit akkor elmegy??? Tenni kellett volna valamit érte és akkor nem fütyülik ki!!! :evil: Ilyen pudvás játékkal meg hozzáállással mégis mit várt??? Hogy majd őt is megtapsolják, úgy mint Rijkaardot???

De nem is az...ha kifütyülnek engem akkor behúzott farokkal, de akkor már csak büszkeségből és akaratból kifutok a pályára és 200%-ot nyújtok, hogy ne forduljon elő mégegyszer ilyen!!! Nem az, hogy sz*rok én a csapatra, Rijkaardra, a BARCA MEZRE és mint egy 8 éves, felöltözök és elfutok sírva!!! Ez nem profi mentalitás, az biztos... :?

Óriásit csalódtam benne, nem akarom többet Barca mezben látni! Mostantól nem érdemli meg ezt a címert a szíve felett! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.13. 16:19:29-kor.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.13. 16:09:49

Titinho írta: Amit az utóbbi hónapokban ő is és Dinho is csinál az gusztustalan, undorító! ... Szégyen amit művelnek/tek! Szégyen...süllyedjen mind a kettő a föld alá. :evil:
És ezért mennyi pénzt kapnak komám?! Súlyos euro-milliókat. Dinho 8 millát évente, Deco meg 5-6 körül.

Ez benne a kiborító. Idén mind a ketten pocsékok voltak, ha az elmúlt 1 évet megnézzük, kettejük fizetéséből igazolhattunk volna egy minőségi játékost. Ja és hozzáteszem, hogy tavaly nyáron úgy 2x ennyit értek.....

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt