Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játékosok türelme nem fogyhat el,mert ezért fizetik őket,szemben a szurkolókkal akik nemhogy nem kapnak semmit a pénzükért,de még semmibe is veszik őket.blaugrana17 írta:Deco es Ronnie is csak emberek es meglehet oket erteni.Oriasi nyomas van rajtuk es neirjatok,hogy azert profik,hogy megszokjak.A hozzaallasukkal pedig nemvolt baj,egy ideig-de nemjottek az eredmenyek,a nyomas viszont nott.Hogy elmaradtak az eredmenyek az sok apro osszetevonek koszonheto-a vezetoseg,egy picit Frank,de ide tartozik a szerencse hianya is.Lehet,h.naiv vagyok,de szerintem nem tudatosan hagyta ki az el clasicot.ne iteljuk el se Decot se Ronniet,nemvagyunk a helyukben,nemlatjuk igazan,amit ok latnak.Ja ahogy elfogyott a sociok turelme,egy ido utan elfogyhatott a jatekosoke is,nem??
Igazad van...Varga Tamás írta:Csak a Barca!
Akkor a többi játékost, az edzőt, miért nem fütyülték ki? Ők nem voltak a csapat részesei? Ők nem vették ki a részüket a nagyszerű, páratlan és eredményes szereplésből? Ne legyünk már álszentek!
Okés, Neked is leírom kedves Ákos, igazatok van.Enrique írta:Csak annyit jegyeznék meg: Deco (és R10) pedig egy egész szezonon keresztül gyalázta a Barca mezt. Csoda, hogy eddig kitartott a szurkolók türelme.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.
Tettükre nincs mentség, innentől kezdve nem méltók a Klub mezére.
Csak annyit jegyeznék meg: Deco (és R10) pedig egy egész szezonon keresztül gyalázta a Barca mezt. Csoda, hogy eddig kitartott a szurkolók türelme.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.
Ilyen szinten nem lehet ilyet, mert csak. Ennyi. Pont. Mi az, hogy hazamegy szünetbe utánna meg kinyomja a telóját egy hétre? Ne nevettes már! Ilyen nálunk nincs megye 1be!Varga Tamás írta:Én pedig a nagyszerű katalán hordának az emberhez méltatlan viselkedéséhez, amely jobban hasonlított a csürhére és a csordára, mint emberi lényekre. Akik fütyültek, azok számomra inkább tartoznak az állatok sorába, mint emberekébe. Ja, és gratulálhatunk nekik, hogy az elmúlt négy esztendő leggólerősebb, leginkább küzdő, a szívét-lelkét kitevő Samut is sikerülhet elüldözniük egy francia kezdőért cserébe. Hatalmas nacionalista tett, csak gratulálni lehet nekik ehhez.Zozzy 5 írta:Hogy az R10 fanok nehogy a szivükre vegyék ezért ebben a topikban szeretnék gratulálni ennek a két nagyszerű sportembernek a profi viselkedéséért
Egy ilyen idény után mit kellett volna csinálni a közönségnek? Prémiumot követelni eme remek teljesítményért a játékosoknak? Teljesen jogos volt a kritikájuk. Egy nagy [auto_cenzúra] volt idén a csapat és teljesen érthető a közönség elkeseredése és kritikája, ha meg valamelyik játékos ezt nem tudja elfogadni, hogy ebben a csapatban többet várnak tőle, akkor az nyugodtan mehet amerre lát.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.Saviola írta:A közönség a hibás,hogy Deco és R10 egy f.szkalap?Jézusom..Biztos ők a hibásak,hogy mernek szurkolni,s szóváteszik,hogy a két úriember nagyívben sz.rt az egészre az idény során.Gratulálok.
Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.Saviola írta:A közönség a hibás,hogy Deco és R10 egy f.szkalap?Jézusom..Biztos ők a hibásak,hogy mernek szurkolni,s szóváteszik,hogy a két úriember nagyívben sz.rt az egészre az idény során.Gratulálok.
Teljesen igazad van. Nem lehet ilyet csinálni, hogy szünetben átöltözik. Az ilyen játékosok túl nagyképűek, saját magukat előbbre helyezik a csapatnál.Latya írta:Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én nagyot csalódtam Decoban. Eddig sem volt a kedvencem, de legalább küzdött ha a pályán volt. Szerintem egy profi játékosnak fel kell tudnia dolgozni azt ha kifütyülik vagy durva szavakkal illetik, mert ez benne van. Másik meg az, hogy ha ilyen történik akkor jobban kellene hajtani, küzdenie, így megmutatná az őt bírálóknak h milyen fából is faragták...
Okés. Tegyük fel, hogy szándékosan sárgult be. Akkor erre az a megoldás, hogy meg kell kövezni, meg kell alázni, el kell üldözni. Mert ilyen még soha nem fordult elő a Barca történetében. Szánalmasak a szurkolók, de náluk csak a vezetőség és a Presidente a szánalmasabb. Mérhetetlenül ellenszenvessé váltak a szememben, főleg Laporta. Már várom 2010-et, amikor Laporta lelép a színről. Bár ha lenne benne becsület, akkor önként venné a kalapját. Sikerült leamortizálnia egy amatőr ötödosztályú csapat szintjére a Barcelonát.Komiszka írta:Hát érdekesen gondolkodsz. Nem értem miért a közönség hibája, hogy elmennek.A Barca egy katalán klub Spanyolországban, a real-barca egy katalán számára a legfontosabb meccs, ha Deco direkt eltiltatja magát akkor alap, hogy kifütyülik. Meg is érdemli amit kap, ez nem profi hozzáállás. Mi az, hogy lelép a meccs közepén álljon meg a menet...
Profi szinten akkor se lehet ilyet csinálni. Ez megengedhetetlen viselkedés, még akkor is, ha valahol emberileg picit igazuk van.Varga Tamás írta:Ide írom a véleményem, de megegyezik R10 esetével kapcsolatban is.
Mindketten hibáztak, de a legnagyobb ludas a közönség és a vezetőség. Mert milyen csapat az, ahol a szurkolók döntik el, ki maradjon vagy ki menjen? Milyen csapat az, ahol ilyenkor a szurkolókat nem intik fegyelemre. A szurkolók egy csoportja beképzelt, hülye, nacionalista érzelmektől túlfűtött, emberi gondolkodásra képtelen egyén. Deco viselkedését megértem, és azonosulni tudok vele. Én is így tettem volna.
A vezetőség adta a lovat a szurkolók alá, közös erővel kiutálták őket. Ez az én véleményem. Ez nem azt jelenti, hogy a két játékost nem hibáztatom, és nem tartom felelősnek.