Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jól nyomná itt is, de úgyse fogják szerintem eladni. Ez olyan mintha ők akarnák megvenni Messit.Messi-#19 írta:Nézd Kaká majdnem egy Ronaldinho szintű játékos az ő pótlására jó lenne és mint mondta szívesen tolná Messivel 1-ütt tehát az akarás megvan. véleményem szerint jól nyomná itt isTofi írta:A Barcelona Ronaldinhót, Zambrottát és 20 millió eurót ajánl Kakáért cserébe.
Háát sztem ez hülyeség! Én nem hoznám ide Kaká-t nem olyan a mozgása meg nem olyan az egész ember aki a Barcába kellene!
Ezt a madridistán olvastam
Nézd Kaká majdnem egy Ronaldinho szintű játékos az ő pótlására jó lenne és mint mondta szívesen tolná Messivel 1-ütt tehát az akarás megvan. véleményem szerint jól nyomná itt isTofi írta:A Barcelona Ronaldinhót, Zambrottát és 20 millió eurót ajánl Kakáért cserébe.
Háát sztem ez hülyeség! Én nem hoznám ide Kaká-t nem olyan a mozgása meg nem olyan az egész ember aki a Barcába kellene!
Ezt a madridistán olvastam
Guardiola jobban szimpatizál véleménye szerint Mancini-vel Chivu pedig lehetetlen szal ezért írtam Coloccint.Am ha Messi 19-ben nyomja jövőre akk Mancini 10 Bojan 7-es úgy is Raul-hoz hasonlítják.szajko írta:Nem rossz,de mancini helyett Silvát jobban látnámnorbert55 írta:Az enyém jövőre:
Keret:
1. ------25.
V.V.,Jorquera
2.-----5.----3.-----22.-----4.-----15.-------16.--------------------------------
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Garay,Coloccini,Sylvinho
24.---6.-----8.---------20.----------23.-----18------------------------
Touré,Xavi,Iniesta,Van der Vaart,Poulsen,Thiago(B csapatból)
10.-----9.---14.------7.-----11.----17.------------------------------------------
Messi,Eto'o,Henry,Mancini,Bojan,Assulin
Sztetek?meg coloccini helyetett chivut......bár chivu szinte megszerezhetetlen
Nem rossz,de mancini helyett Silvát jobban látnámnorbert55 írta:Az enyém jövőre:
Keret:
1. ------25.
V.V.,Jorquera
2.-----5.----3.-----22.-----4.-----15.-------16.--------------------------------
10.-----9.---14.------7.-----11.----17.------------------------------------------
Sztetek?
Értem, akkor se kell leírni minden nap. Rajtad kívül mindenki más egyszer leírta, megvitattuk és kész. Nem kell ez. Vagy mi a célod, hogy minnél több hostod legyen?norbert55 írta:KöszCsak a Barca! írta:Te norbert miért írod le minden nap 5ször azt a keretet, amit jövőre szeretnél, szerintem már mindenki reagált rá legalább 5ször.
Amúgy jó elképzelés. Meg tetszik, hogy a mezszámokat is kiosztottad már.![]()
![]()
de az alsót már törltem szal csak 1x van azért mert arra nem reagált senki.
KöszCsak a Barca! írta:Te norbert miért írod le minden nap 5ször azt a keretet, amit jövőre szeretnél, szerintem már mindenki reagált rá legalább 5ször.
Amúgy jó elképzelés. Meg tetszik, hogy a mezszámokat is kiosztottad már.![]()
![]()
Messi 19-es marad sztemnorbert55 írta:Az enyém jövőre:
Keret:
1. ------25.
V.V.,Jorquera
Sztetek?
El is hiszed ezt nincs mit írni azért írják ezt a hülyeséget...Léfe írta:Na de most azt olvasom a NS. onlinén, hogy nincsen elég pénze a Barcának és ezt az uj edzővel közölték is. Akkor kár ábrándozni neves igazolásokról.
Sylva még mindig nagyon jól tolja, nem is lassú, amikor lehetőséget kapott idén, mindig jól játszott. Vétek lenne elküldeni. A másik, hogy most hosszabbított egy évet, szóval tuti marad.szajko írta:...és Sylvinho se illik oda sztem....mert ő is öreg már...
Léfe írta:Na de most azt olvasom a NS. onlinén, hogy nincsen elég pénze a Barcának és ezt az uj edzővel közölték is. Akkor kár ábrándozni neves igazolásokról.
Ezt már sokszor megbeszéltük a tegnapi este folyamán, hogy egy nagy kamu az a cikk, szóval nem kell elhinni belőle egy betűt sem.Léfe írta:Na de most azt olvasom a NS. onlinén, hogy nincsen elég pénze a Barcának és ezt az uj edzővel közölték is. Akkor kár ábrándozni neves igazolásokról.
Oleguert felejtsd már el csak hátráltatja a csapatot......Crespo se kell vannak középcsatárok Eto'o Henry Bojan nem szóval kell és Sylvinho se illik oda sztem....mert ő is öreg már....hát Pinto megy vissza ahonnan jött mert majd Jorquera újra felépül...és az a Banega meg ki?chrisnagy13 írta:Az a baj Xavinho keretével, hogy csak 19 játékosból áll (ha jól számoltam)![]()
Min 23 játékos kell egy szezonra (minden posztra 2+1 a csatársorba).
Ha marad a szerkezet jövőre 4-3-3 és Deco elmegy, akkor Xavi és Iniesta mellé kell 2db belső középpályás, hogy a szezon felében ne egy csatár játszon ezen a poszton. Úgyis lesznek sérülések, eltiltások szükség van ennyi játékosra.
Tehát az én keretem jövőre:
Kapusok: Valdes, Pinto
Védők:Alves, Oleguer, Puyol, Milito, Chivu, Marques, Abidal, Sylvinho
Középpályások:Poulsen, Toure, Xavi, Iniesta, Van Der Vaart, Banega
Támadók:Messi, Dos Santos, Silva, Henry, Eto'o, Bojan, Crespo
(bocs, ha pár nevet nem jól írtam)
Szerintem![]()
Vélemény??
Thiago támadókpSir Maxwell írta:hm, xavinho belehúztál:)
legtöbbel egyet értek, de szerintem guddy menjen, a helyén pedig valamelyik fiatalunk játszhatna:)