Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ez nekem is tetszene, de úgy rémlik sylvinho sincs az utazó keretben. legalábbis, abban amit itt írnak a cikkben. de ez jó felállás.barca99 írta:Zambrotta kp-n is szélsőt játsszana...![]()
Egyébként én ebből a keretből ezt hoznám ki:
----------------Valdes---------------
-------Puyol----Thuram----Abidal--
Zambi-----Xavi----Guddy-----Sylvinho
-------Messi----Eto'o-----Henry-----
Ez végülis egy 3-4-3, amivel a brazilok VB-k lettek 6 éve.A kulcs a kp-sor, középen erősen kell szűrni, Xavinak mélyből irányítni, a szélsőknek jó meghúzni és beadogatni, de visszaérni védekezni is. Elől meg gólokat termelni.
Mondjuk erősen meglepne Rijkaard, ha változtatna a 4-3-3-on.
Hát ha oleguer kezdőlesz eldölt,hogy a murcia nyert meg am ki az a Rueda már bocs,de soha nem halottam róla...Titinho írta:Íme az utolsó meccsre készülő keretünk:
Kapusok: Valdes, Pinto,
Védők: Puyol, Oleguer,Abidal, Thuram,Zambrotta, Fali,
Középpályások: Xavi, Gudjohnsen, Rueda,
Támadók: Bojan, Etòo, Messi, Ezquerro, Henry, Giovani.
Marquez és Deco hiányzik a keretből így őket valószínűleg már nem látjuk többet Barca mezben. Csakúgy mint Ronaldinhot valamint Edmílsont.Azért hiányozni fognak na...
Szerintem a holnapi kezdő:
Pinto - Zambrotta/Oleguer, Puyol, Thuram, Abidal - Rueda, Guddy, Xavi - Messi, Eto'o, Henry.
Tippem: Murcia-Barca: 0-2.
A csúsztatva,nem azt jelenti,hogy hiányosan...annyi az egész,h később kerül adásba,és nem élő.messi1995 írta:akkor most lecsippent egy teljes félidőt????![]()
![]()
![]()
a két szuuperkupát kihagytadMessa írta:Nem ezt érdemelte Rijkaard.
Ennyi tisztelet lehetett volna a játékosokban, hogy 2-0nál nem adják el a meccset. Ezt hívják edzőbuktatásnak... Nem tudom, hogy direkt csinálták-e, én szégyeltem magam helyettük is. Szégyen gyalázat, amit csináltak tegnap.
Köszönjük Rijkaard a bajnoki címeket és a BL-t. Viszlát!
Nem a GK számít (ezt sajna megtanúlhattuk tavalyi idény során:(()Subinho írta:pár hónappal ezelőtt írtam itt, amikor mindenki abban bízott, h a csapat összeszedi magát és beérjük a madridot, hogy erről ne álmodozzatok! a csapat a real 2003/04-es negatív menetelését produkálja, vagyis sztem a végén a 4. hely lesz csak meg és inkább nem előre, hanem magunk mögé kéne tekinteni, vagyis arra vigyázni, nehogy beelőzzenek!!! nos... igazam lett!!! nem csak a villa, hanem az atletico is beért minket... az utolsó fordulóban megeshet az a szégyen, h a Barca csak a 4. lesz és a sevilla csak a rosszabb gólkülönbsége miatt nem előz meg minket... persze, ha nagyon elszalad a ló, pl. a sevilla győz pl. egy ötössel vagy hatossal az ut. fordulóban a Barca meg kikap 2-3 góllal... akkor még a 4. hely is veszélyben van...
2003 óta nem volt ilyen iszonyatos szezonunk!!! guardiola nem hinném, hogy a megfelelő ember lenne arra, hogy összekapja ezt a sok úrihölgyet... nincs kellő tapasztalata!!! haza kellett volna hozni rafa benitezt!!! de most ne legyen igazam!!!
Na most várjatok már ki mondta h 3. lesz a barca? ha az atlético nyer és a barca x-el vagy kikap akkor a barca 4.baguvixXx írta:Inkább ennek higgy mint nekemcps46 írta: Ezek szerint tökmindegy:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ue_2008-09![]()
A magyar bajnok nem jut el a 3. selejtező körig... És akkor sincs so kesély rá hogy a Barcát kapja.albicelesteX írta:Na már most ugye még harmadikok is lehetünk nem de???Az BL selejtező ez pedig jelentheti azt hgy megkaphatjuk a magyar bajnokt és akár élőben is itthon nézhetnék a barcát nem????
Inkább ennek higgy mint nekemcps46 írta: Ezek szerint tökmindegy:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ue_2008-09
A magyar bajnok nem jut el a 3. selejtező körig... És akkor sincs so kesély rá hogy a Barcát kapja.albicelesteX írta:Na már most ugye még harmadikok is lehetünk nem de???Az BL selejtező ez pedig jelentheti azt hgy megkaphatjuk a magyar bajnokt és akár élőben is itthon nézhetnék a barcát nem????