Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hamiskás,álságosVarga Tamás írta: Henint nem szívleltem sosem, nekem nagyon unszimpatikus volt. Most meg ez a visszavonulás: nekem hamiskásnak és álságosnak tűnik. Steffi Graf 30 évesen is motivált volt, telve energiával, küzdeni akarással. A belga meg 24 évesen nem motivált? Ugyan már, ne nézzen madárnak.
A finnek nekem is szimpatikusak. Viszont a Szbornaja sikerének is örülök. Ha megnézed az utolsó két sort az aláírásomban, ez nyilvánvaló lehet.Szandi írta:Persze persze jókedvem van. Csak ez a kifejezés volt egy kicsit ő nyakatekert![]()
Talit meg szervezd, már most kezd el pakolni a cuccaidat meg ilyesmi. Tudod, kispárna, májkrém konzerv, meg ami kell.
jóhát a FINNEK......gyászban vagyok...de megpróbálom elfelejteni...
Meg a Fradi...Meg a Barca...meg R10. Henin visszavonult....Dehát lesz ez még jobb is.
Miért rosszkedvvel, vagy bánattal teli névnapnak jobban örülnél?Szandi írta:Juh, kösziiii mindenkinek!![]()
![]()
![]()
Tamás, örömökkel telt?
Az alma is nagyon jó tényleg.Tim írta:Az bizony! Akkor nagyon jó helyen lakszbouba írta: Ez a Márton és lányai nevezetű pálinka??
Nekik itt Györkönyben(Itt lakom) van egy főzdéjük!A málna nagyon finom.
És tényleg jó a málnájuk,meg az aszútörkölyük is ami azt illeti..A különlegességük azonban az almából készült "brandy" erre nagyon büszke!