Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és nem 1 ember játsza a focitVarga Tamás írta:Ja, csak az oroszok 10 gólosa, valami Pogrebnyjak, vagy mi e neve, 3 sárga lap miatt nézőként van jelen a meccsen.
de ott van Arsavin. Ő bármikor képes a gólra, már most is volt egy nagy helyzeteVarga Tamás írta:Ja, csak az oroszok 10 gólosa, valami Pogrebnyjak, vagy mi e neve, 3 sárga lap miatt nézőként van jelen a meccsen.
szerintem az oroszok ellen nem bírják kibbekkelni. én 2-0 tippelek a ZenitnekVarga Tamás írta:Engem nem érdekel. Nem is nézem. Úgyis a Rangers lesz a kupagyőztes. Kibekkelik, aztán 11-ekkel nyernek.barca99 írta:Engem teljesen meglepett, hogy ma van a döntő. Máskor tudom hetekkel, de legalább napokkal előtte és várom. Most meg megtudtam délután, hogy ma lesz...![]()
![]()
Végignézem, de ha nem végzik ki a Rangerst...
Engem nem érdekel. Nem is nézem. Úgyis a Rangers lesz a kupagyőztes. Kibekkelik, aztán 11-ekkel nyernek.barca99 írta:Engem teljesen meglepett, hogy ma van a döntő. Máskor tudom hetekkel, de legalább napokkal előtte és várom. Most meg megtudtam délután, hogy ma lesz...![]()
![]()
Végignézem, de ha nem végzik ki a Rangerst...
Zenit támad,Rangers anti futballt játszva védekezik kb ezt,de nekem mind1 csak jó meccset játszanak 1ik csapatot se csípem szal mind1..ozsimiki írta:Na ki mit vár a ma esti Rangers-Zenit UEFA döntőtől?
REmélem Zenit kitömi ezt a fociőlős bandát
És Vieri.barca99 írta:Talán mert a jelenkor legnagyobb "érzelemmentes" zsoldosa. Ha nem játszott eddig 8 klubban, akkor egyben sem...Varatrix írta:Szerintem ez az Anelka csávó enyhén túl van sztárolva, nem olyan jó mint aamiennek tartják. Valamiért nem kedvelem.
Talán mert a jelenkor legnagyobb "érzelemmentes" zsoldosa. Ha nem játszott eddig 8 klubban, akkor egyben sem...Varatrix írta:Szerintem ez az Anelka csávó enyhén túl van sztárolva, nem olyan jó mint aamiennek tartják. Valamiért nem kedvelem.
hát ja kb...drogba nélkül nem sok esélyük van bár még talán terry-t lehet pótolni...Varatrix írta:Hát a két legfontosabb játékos, Terry kulcs a védekezésben, ez növeli az esélyt a gól bekapására. Drogba nélkül pedig ki se kéne állniuk.socio66 írta:most olvastam hogy lehet hogy Terry és Drogba nem jáccik a Bl-döntőn..![]()
érzékeny veszteség lenne..