Scumy írta:Nem, nem nem és NEM!!! Eto'o-t egyszerűen NEM SZABAD ELENGEDNI!!! Mindennek el lehet mondani, de az biztos, hogy ha egyszer begorombul, akkor annak van is oka, és meg is bosszulja, ám igen hálás játékos is! Ha a klubvezetés egy kicsit is megértőbb lenne iránta, ha az kell, akkor nyaljunk neki, de nem szabad elengedni. Rtka nagy szerencsénk van vele, hogy ilyen kvalitású játékosunk van, ha ezt a lapot Laportáék eljátszák, a szurkolók szerintem felgyújták a házát!
Szerintem meg jó döntés őt eladni. Piacképes játékos, és bár nem öreg, azért évről évre kopni fog a gyorsasága, + szerintem játékban idén már nem mutatott sokat, igaz, sok gólt lőtt. Természetes, hogy kiváló játékos, de nem a jövő embere, és jó ajánlatok érkeznek érte. Egy korszak lezárult, és ennek a korszaknak volt meghatározó embere. Viszont ha tényleg érdemi változásokat szeretne a vezetőség, ahhoz el kell adni néhány piacképes focistát is, ez van.
Másrészt elég sokat volt sérült. Egyébként nem értem, hogy ezen a fórumon ha radikális változtatásokról, meg megújításról beszélnek, akkor miért hördül fel mindenki egy ilyen hír hallatán.
Az szerintem nem egy nagy változtatás, hogy eladjuk, a sokat sérült, vagy csereembereket, akik idén alig játszottak(ebbe beleértem a Ronnie, Deco párost is), akkor a kezdőcsapat ugyanaz maradna.
Maximum az igazolások miatt klasszisok koptatnák a padot, hogy ez aztán rombolja az amúgy is ingatag egységet. Szerintem jó döntés az eladása, függetlenül, attól h egyik kedvence játékosom. A csapat érdeke a fontos.