Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.05.16. 09:29:34

Guardiola írta:
Varga Tamás írta:A teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója lenne, ha a legjobb játékosaink egyikét eladnánk. Ennyre nem lehetnek dilettáns vezetőink. Ez olyan kaliberű hiba lenne, mint Rivaldo elüldözése. Ennyire hülye nem lehet a vezetőség. Okés, hogy változtatásra van szükség, meg frissítésre, de nehogy már az elmúlt 4 év legeredményesebb gólvágójától szabaduljunk meg.
Nincs igazad ami Eto-t illeti. Gondold el ha tavaly nyaron eladtuk volna Ronaldinhot az a "teljes szakmai hozzá nem értés Chimborazója" lett volna?
Ugye hogy nem...?
O is jobban jart volna a klubb is es a szurkolok is. Nem ismerjuk hogy mik jatszodnak le a hatterben de Eto egy ket nyilatkozatatol eddig is felalt a szor a hatamon, az oltozoben hogy miket mond a csapattarsakhoz hogy viszonyul azt meg nem ismerjuk.
De ne erts felre evel nem azt akarom mondani hogy el kell adni sot jo volna ha maradna viszont lehet olyan helyzet es nem is nehezen elkepzelheto amikor mind a ket fel szamara ez a megfelelo dontes meg ha millio golt termelt akkor is.
Ezzel a hozzászólással egyetértek, mondjuk ennyire ne rugaszkodjunk el a realitásoktól, hogy valaki Huntelaarban látja Eto'o utódját :D A francia bajnokságról meg csak annyit, hogy olyan támadók(nem francia) nőttek fel ott a nagy feladathoz, mint pl. Ronaldinho vagy Drogba.

Benzema ára pedig azért ilyen magas, mert fiatal, ez egyértelmű. Ő a jövő embere, szerintem nem lenne rossz választás. De ezen felül Bojan is jövőre világklasszis szinten fogja tolni, az az ember meccsről meccsre fejlődik.

Inkább az történt, hogy idén fantasztikus négyesről beszéltek év elején, én csak Messit láttam fantasztikusnak, Eto'o sem volt rossz, de a támadójáték egy nagy nulla volt.

Ilyen legalja szinten a Barca még nem volt, mert amikor gyengébb helyezés volt, akkor a játékoskeret is sokkal silányabb volt.

Megkockáztatom, ez minden idők nevek-teljesítmény arányában leggyengébb Barcelonája.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.05.16. 09:27:38

Talán igazatok van és el kell adni. De csak akkor, ha közre játszik ő is a morál rontásában. Amúgy nem. Nagyon fontos tagja (játék szempontjából) a csapatnak, és csak drága pénzért tudnánk minőségi pótlást véghez vinni.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 23:50:17

Boixos írta: neki inkább egy komolyabb helyretevős beszélgetés hiányzik, h vegye végre észre magát, és ne nyomja a hülyeségeit.
Ha jol sejtem itt Eto'o ra gondoltal. Annyit meg hadd tegyek hozza, hogy mindenki egy szigoru edzot vart (szerintem Guardiola is az lesz) legtobben Mourinho szemelyeben es elfelejtitek azt hogy Eto'o-t nem lehet rekcumozni minden aprosagon megsertodik millio egy pelda volt erre.
Helyretevos beszelgetes? valoszinu csak rontana a helyzeten... Mindenki csak a sikerre es a golokra tud gondolni szamomra fontosabb hogy ki milyen ember es hogy viszonyul a klubbhoz.

Es Tamas ezt neked irom ettol lesz a Barca tobb mint egy klubb es nem attol hogy mindent lenyelunk a sztaroknak a siker erdekeben.

Es megkerlek hogy kicsit gondolkodjatok el azokon a dolgokon amiket irtam mielott valaszolnatok.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 23:33:51

Victor_Valdes írta: Mondj 1 jobb formában lévő támadót aki pótolni tudná! Amugy ha azt nézzük nem éri meg a Barcának eladni mível a sok gól is távozna vele, de ez nem biztos.
Drogba, Trezeguet kettot is mondtam.
De lehet a legjobb is, hogyha a sajat erdekei fontosabbak a klubnal (lasd sarga lap es cimek) szerintem akkor amikor ilyen nagy valtoztatasokra keszul a csapat igen is el lehet adni. Lehet hogy sokan hujenek neznek emiatt de jelen helyzetben amilyen hangulat a kulbb korul uralkodik millio golnal tobbet er a lojalitas. Aki ezt nem latja vagy nem akarja latni sajnalom de ettol meg igy van. Orulni fogok ha marad mert ez azt jelenti hogy egyeni serelmeit le tudja nyelni es maximalisan a csapat erdekeit szolgalja.
Mert igaz hogy hajtott es mindent megtett a siker erdekeben egesszen addig mig a sajat erdekei egyeztek a klub celjaival viszont ha a klubnak nem megy kijelntjuk hogy tavozunk? Nem ez szerintem nem fer o a Barcanak koszonhet mindent es ez meg akkor is igaz ha a Barca is sokat koszonhet neki.
miihii
KHAL

2008.05.15. 23:13:40

Rendben van,h nagytakarítást kell csinálnunk,de Eto'o elküldését nem tartom valami nagy ideának...Sőt,egyenesen idiotizmus lenne.Gólerős és általában azért teper is a pályán,a játékrendszerünkbe is belepasszol .Mégha Peppel vmelyest változik is a profil (állítólag),annyit nem hiszem h módosulna,h ő ne kellene oda előre...Én ragaszkodnék hozzá,egy Benzema MOST kevés a helyére!Főleg h durván többe is kerülne,mint amennyiért Samut elpasszolnánk a hírek szerint.Szal nálam maradna és pont.
Remélem,h ez az egész megint csak egy újabb,a média által generált,alaptalan találgatás,amivel a lapeladást akarják növelni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ricko17
Barça C

2008.05.15. 21:41:57

Eto'o távozni akar de max jövőre ha nem nyer semmit a csapat. Tisztában van képességeivel és mindenki címeket akar nyerni. persze a süllyedő hajót sem épp korrekt dolog elhagyni
Szandi
Főnökasszony

2008.05.15. 21:36:18

rszergej írta: Amugy meg nem értem a katalán közönséget, miért fütyülte ki őt, mert nem rúgott minden meccsen vagy 2 gólt????
Hát szerintem azért mert vszeg direkt kisárgázta magát a margó elleni undorító meccsre, és ha nem is csak ezért, tetézte azzal, hogy hülyének tettette magát, és azt mondta, hogy nem tudja mennyi sárgája van. Szvsz ez lehet az oka.

Ettől függetlenül óriási botorság lenne eladni. :?
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.15. 20:57:03

Varatrix írta: De Eto'o maga akar távozni ebben nincs semmi hülyeség, az a másik hogy a Barcának anyagilag meg éri. ÉS lehet hogy egy jobb támadót is ide hozhatunk mint ő.
Mondj 1 jobb formában lévő támadót aki pótolni tudná! Amugy ha azt nézzük nem éri meg a Barcának eladni mível a sok gól is távozna vele, de ez nem biztos.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.15. 20:54:53

rszergej írta:Nincs vita, Eto-nak maradnia kell!!! Amugy meg nem értem a katalán közönséget, miért fütyülte ki őt, mert nem rúgott minden meccsen vagy 2 gólt???? Hülyeség, nem lehet minden találkozón gólt rugni. Vagy mert nem rúgott akkor gólt amikor nagyon kellett??? Hülyeség, nem szabad mindent ráháritani, és akkor hol voltak a fontos meccseken a többiek?????? Henry, Messi ( aki Istenkirály ), Xavi, Iniesta. Benzemáról meg annyit, nagyon felkapták, mert a franciáknak, most nincs más "nagy" tehetség.

Maradjon és kész, Laporta meg nem normális ha eladja.
De Eto'o maga akar távozni ebben nincs semmi hülyeség, az a másik hogy a Barcának anyagilag meg éri. ÉS lehet hogy egy jobb támadót is ide hozhatunk mint ő.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
rszergej
Capitá del Barça

2008.05.15. 20:29:40

Nincs vita, Eto-nak maradnia kell!!! Amugy meg nem értem a katalán közönséget, miért fütyülte ki őt, mert nem rúgott minden meccsen vagy 2 gólt???? Hülyeség, nem lehet minden találkozón gólt rugni. Vagy mert nem rúgott akkor gólt amikor nagyon kellett??? Hülyeség, nem szabad mindent ráháritani, és akkor hol voltak a fontos meccseken a többiek?????? Henry, Messi ( aki Istenkirály ), Xavi, Iniesta. Benzemáról meg annyit, nagyon felkapták, mert a franciáknak, most nincs más "nagy" tehetség.

Maradjon és kész, Laporta meg nem normális ha eladja.
ricko17
Barça C

2008.05.15. 20:29:23

Én nem tom mi ez a sületlenség hogy el akarják/tok adni ETO'T. TOP ligág egyik legjobb ha nem a legaktívabb, és leggólérzékenyebb csatára. Emberileg néha engem is kiborít de el kell ismerni hogy jobbcsatárt nem találnánk nála aki még elérhető is. Kéne mellé még bal szélre egy silva aki MESSI-vel széthúzza a páylát és ismét egy gólokban gazdag Barcelonát lehetn felépíteni. utóbbi 2 évben sajnos roni kiégett így a védőknek sokszor elég volt egy oldalra orientálódni mert a másik oldalt mindig egy kényszermegoldás volt akik valljuk be többnyire nem látták el megfelelően a feladatukat (tisztelet a kivételnek). Szóval 2 jó szélsővel sok probléma megoldódna...nah meg persze egyirányító sem ártana középre DECO ( :cry: )megüresedett helyére!!! Legjobbakat egyik kedvenc játékosomnak az aranycsapatból!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.15. 20:16:01

albicelesteX írta:Lehet megállná Benzema a helyét látatlanba nem lehet tudni!a puding próbája is az ivás! :lol: De Eto'o-hoz ragaszkodni kell!Nem szabad eladni!!!Világ elit!!!nem terem minden bokorba ilyen kvalitású játékos!!!ha valami miatt izgulok a nyáron az az lesz hogy el ne menjen!!!maradj tesókám!!!jövőre ki fogja üvölteni hogy: MADRID........... :lol:
Pont.
Benzema jó de, ahhoz nem eléggé, hogy Eto'o-t pótolja.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
albicelesteX
A Vadász

2008.05.15. 20:13:17

Lehet megállná Benzema a helyét látatlanba nem lehet tudni!a puding próbája is az ivás! :lol: De Eto'o-hoz ragaszkodni kell!Nem szabad eladni!!!Világ elit!!!nem terem minden bokorba ilyen kvalitású játékos!!!ha valami miatt izgulok a nyáron az az lesz hogy el ne menjen!!!maradj tesókám!!!jövőre ki fogja üvölteni hogy: MADRID........... :lol:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.15. 20:07:01

Valljuk meg, nincs olyan csatár aki pótolni tudná, hülyeség lenne eladni. Jó, hogy kellenek a változtatások, de nem az állandó gólkirály jelöltünknél kellene kezdeni. :roll:
Benzema: A francia bajnokságban könnyebb villogni mint a spanyolban...lehet itt egy árva gólt se rugna.
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.15. 20:06:25

Nagyon bánnám, ha Eto'o elmenne... Mert ő még ebben a katasztrofális szezonban is lőtte a gólokat! Kit hozunk a helyére :?:
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.15. 19:57:58

Azért marad nekünk Puyol, Xavi, Ini, Messi a meghatározók közül. De Eto'o-ra visszatérve. Értem a vezetőség elszánságát, hogy nagyon bele akarnak nyulni a csapatba és elöl is kell változás, de nem a sokat bizonyitott, minden évben gólzság játékosunkat kéne eladni aki ráadásul jó korban is van és rendkivül rutinos. Nem őt kell eladni, hanem az idösödő Henryt, ha már elől akarnak változtatni a vezetők.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.15. 18:49:11

Lehet,h nagy változások kellenek,de úgy vélem,hogy pár meghatározó játékost meg kell tartani! Eto'o is köztük van!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 18:48:51

Boixos írta:Tamás, örülök, h egyetértünk! :D bár sztem ahhoz nem kell túl nagy fantázia, h ez jöjjön le ebből a szituból...

okés, h a brigád hangulata és a hozzáállásának radikális javítása céljából is meg kell hozni bizonyos keményebb döntéseket, de sztem az nem árt, ha ésszel teszik ezt meg.
a samuval együtt egy csomó gól is elmenne, ki fogja azokat pótolni?
Ez mar nehez kerdes es nem modnom hogy tudok valaszt adni ra. Viszont ez meg mindig nem jeletni azt hogy barmilyen korulmenyek kozott meg kell tartani.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.15. 18:45:06

én azt remélem hogy marad. ha elkerülik a sérülések, (és jövőre afrika kupa se lesz) simán lehet újra gólkirályunk. Henry nemhiszem, hogy az lehetne, mert ő inkább a szélről indulva támad(és nem azért mert ott van csak hely, hanem magától szerintem). szóval a lényeg, hogy az Eto'o-Henry páros összecsiszolása, formába hozása többet érhet minden igazolásnál.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.15. 18:44:43

Tamás, örülök, h egyetértünk! :D bár sztem ahhoz nem kell túl nagy fantázia, h ez jöjjön le ebből a szituból...

okés, h a brigád hangulata és a hozzáállásának radikális javítása céljából is meg kell hozni bizonyos keményebb döntéseket, de sztem az nem árt, ha ésszel teszik ezt meg.
a samuval együtt egy csomó gól is elmenne, ki fogja azokat pótolni?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 18:35:20

Boixos írta:annak azért örülök, h úgy néz ki, valóban nagytakarítást akarnak csinálni a Klubnál, bár azért nem kéne kiönteni a gyereket a vízzel együtt...
nem nagyon látok mostanában olyan fazont, aki olyan eredményességi mutatókkal rendelkezik, mint a samu, vagy ha igen, akkor az ötven éves, gondolok itt pl a lóra...
benzema jó gyerek, de ki garantálja azt, h pótolja etoot? a francia bajnokság akárki akármit mond, szara.bb a spanyolnál, közük nincs a nemzetközi kupákhoz. ott villogni kicsit másabb, mint uezt eljátszani a spanyoloknál.
az áráról annyit, a lion ugye alsó hangon is tíz-tizenöt milkót rádob minden egyes nagyobb eladására, szal már ezért sem feltétlenül érné meg elmenni benzemáért, legalábbis sztem.
a samuval azért nem az a probléma, h még ha akarna sem tudna végigfutni egy meccset, mint mondjuk ronaldinho, neki inkább egy komolyabb helyretevős beszélgetés hiányzik, h vegye végre észre magát, és ne nyomja a hülyeségeit.
Boixos!
Leírtad a lényeget, újfent. És újfent egyetértek Veled! Kéretik mindenki által elolvasni, és ezt az értelmetlen diskurzust félbehagyni.
Nagyon köszönöm a megértő együttműködést!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.15. 18:33:03

annak azért örülök, h úgy néz ki, valóban nagytakarítást akarnak csinálni a Klubnál, bár azért nem kéne kiönteni a gyereket a vízzel együtt...
nem nagyon látok mostanában olyan fazont, aki olyan eredményességi mutatókkal rendelkezik, mint a samu, vagy ha igen, akkor az ötven éves, gondolok itt pl a lóra...
benzema jó gyerek, de ki garantálja azt, h pótolja etoot? a francia bajnokság akárki akármit mond, szara.bb a spanyolnál, közük nincs a nemzetközi kupákhoz. ott villogni kicsit másabb, mint uezt eljátszani a spanyoloknál.
az áráról annyit, a lion ugye alsó hangon is tíz-tizenöt milkót rádob minden egyes nagyobb eladására, szal már ezért sem feltétlenül érné meg elmenni benzemáért, legalábbis sztem.
a samuval azért nem az a probléma, h még ha akarna sem tudna végigfutni egy meccset, mint mondjuk ronaldinho, neki inkább egy komolyabb helyretevős beszélgetés hiányzik, h vegye végre észre magát, és ne nyomja a hülyeségeit.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.15. 18:23:48

Guardiola!
Én nem vagyok Laporta-ellenes, csak a lépéseit átgondolatlannak és súlyosan elhibázottnak tartom. Ezt tavaly június közepén már leírtam - szerintem, elsőként a córumban -, de ma is tartom. Akkor mindenki vitatta ezen elgondolásomat, mára sokan hasonlóképpen gondolkodnak.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 18:19:19

Varga Tamás írta:Guardiola!
Samu szinte az egyetlen játékos, aki amióta itt van meghal a pályán, az edzésen, és a szívén viseli a csapat dolgait. Ő az egyike azon kevás - mai - Barca-játékosnak, aki nem hagyta cserben a csapatát, aki minden meccsen küzdött, hajtott, és gólokat lőtt. Úgy tart 15 bajnoki gólnál, hogy játszott kb. húszon. Raúlt 3 gyenge idény után sem adták el, sőt! A vezetők fejében meg sem fordult, csak az újságok írtak ilyen hülyeséget. Pedig Raúl abban a 3 szezonban lőtt összesen 15 gólt. (lehet, hogy párral többet, csak érzékeltetésképp írtam)
Tehát, mi a konklúzió? El kellene adni, el lehet engedni, mert jó pénzt kapnánk érte. Ettől vagyunk több, mint egy klub? Kötve hiszem.
Aval a reszevel teljesen egyetertek hogy hajtott, legtobb mecsen meghalt a palyan (nem tudom edzesen menyire de szerintem ott is mindig a maximumot dolgozta) es termelte is a golokat. Ezek mind nagyon szimpatikus dolgok de lehet ha neki fontosabbak a cimek mint hogy ittmaradjon akkor nem fog tragedia tortenni ha elmegy.
Es muszaly megegyszer kiemeljem hogy HA. Mert itt mind csak lehetosegekrol beszelunk jelenleg, ugy hogy nem ismerjuk mi folyik a hatterben es ennek ellenere sokan orultsegnek es a vezetoseg hozza nem ertesenek vetik mar most fel egy esetleges esemeny bekovetkezeset.
Valahol ez a nagy Laporta es vezetoseg ellenesseg is birka szellem ahogy te is emlitetted egyik hozzaszollasodban.
Elkezdenek valamit amit majd 2-3 ev mulva fog beerni es lehet hogy Eto nelkul ,muszaly megegyszer hangsulyozzam hogy csak lehet de biztos vagyok benne ha valamert igy dontenek akkor annak nyomos oka lesz es nem feltetlenul a hozza nem ertesuket bizonyitja.

u.i Elnezest a vitaert mindenkitol. A velemenyemet leirtam es evel be is fejezem, aki meg akarja megerti hogy mirol beszelek.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.15. 18:06:12

Los Banditos írta:Csak gratulálni tudok a csapatnak, ha eladjuk Eto'ot. Idén az egyik legjobb játékos volt.

Ebben a döntésben pedig ugye bár Guardiola keze is benne volt...:roll:
Ne szaladjunk annyira elore meg csak talagatasok vannak... Ha eladjak , benne lesz a keze de egeszen addig nincs mit errol beszelni.
Lezárt