Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lesy írta:Akár egy magyar bajnokin. Am tényleg nagyon ritka, hogy egy meccsen mindkét csapat ilyen kevés pontot dobjon.kovinho írta:Cleveland - Boston 74-69
Sok pont született a meccsen.
Fociba ezt hívják harmadik félidőnekkovinho írta:Belenéztem a végébe, hát nem volt gyenge. Még a meccs befejezése után is ment a bunyó.Lesy írta:A Flyers-Penguins meccsen szép jelenetnek lehettünk szemtanúiMéltó befejezése volt a mérkőzésnek...
Belenéztem a végébe, hát nem volt gyenge. Még a meccs befejezése után is ment a bunyó.Lesy írta:A Flyers-Penguins meccsen szép jelenetnek lehettünk szemtanúiMéltó befejezése volt a mérkőzésnek...
Nem szidni.Atesz írta:tuti népmuvészeti cserépedény Pistons nyer, ha tényleg hazain vannak, mint ahogy írtad msnen...
kovinho írta:Atesz írta:Remélem így megfelel...
Én nem fogok vele tökölni, így simán jó lezs, ne baj, hogy ott van a felbontás...
Egyébként szerinted mi lesz ma / holnap a DET-ORL meccsen?
kovinho írta:Slithernek tetszeni fog több szempontból is.Atesz írta:Amúgy mit szóltok az új aláírásomhoz?![]()
![]()
![]()
(pl. magasság...)
Ezen meglepődtél? Ezért ilyen jók! (sajnos...)Frank Rijkaard írta:Ahogy elnéztem a legutolsó SAS-Hornets meccset, szerintem 4-2 lesz ez a párharc.
Iszonyúan kiengedtünk + a Spurs összeszedte magát, élükön Duncannel. Persze elég lenne a hazai meccseket hozni, de úgy érzem, most fújtunk ki![]()
Ne legyen igazam, és üssük meg őket![]()
GO HORNETS