talán adjunk időt Guardiolának, mielőtt egyesek elkezdenék fikázni. még át sem vette a csapatot, még az első edzését sem vezényelte le, ébresztő! szerintem egy ilyen Barca-kötődésű embernek az a minimum, hogy bizalmat szavazunk addig, amíg megérdemli. ha meg ilyen nagy játékosmozgás lesz, akkor kell jópár hónap (talán fél szezon is) mire összeérik a csapat, és ha nem jönnek az eredmények, az se az edző hibája lesz, hanem azé, hogy alig ismerik majd egymást a játékosok...
egyébként meg megy itt a felhajtás az igazolásokról, de szerintem ezt is hagyni kéne lecsillapodni. a média hadd verje a nyálát, végülis valamivel el kell adniuk magukat, de a döntés úgyis Txiki és az új stáb kezében lesz. ők meg eddig nem tapogatóznak rossz irányba, Alvés, Keita is Piqué olyanok, akik jó vételnek tűnnek, én egyedül a Benzemáért ajánlott iszonyat összegnek nem örülök, meg Eto'o lehetséges távozásának...

az nso-n, meg hasonló "hiteles"

helyeken feldobott neveket meg nézzük levegőnek... pl. Kaká-ügy, szvsz teljesen irreális. de a csúcs mégis az a cikk volt, hogy nincs pénze a csapatnak

...
ja Zamorano-díjat meg az a játékos kap, akinek egy összeadás látható a mezszámán

ld.
kép