Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Ki az a Nasi, én még nem hallottam róla? 

Força Barça!!!
És tervben van Ben Arfa, meg Makoun. Én csipázom Wengert, meg azt, amit játsszat, de sztem kicsit túlzásba viszi a franciákkal. 
Szerk.: jövőre laza lenne egy Sagna - Thuram - Gallas - Clichy védelem ami előtt mondjuk egy Nasri - Cesc - Makoun - Ben Arfa négyes játszik (Mokounnak van francia állampolgársága is).
Mellesleg kíváncsi leszek Nasri posztjára, mert Fabregast nem szorítja ki középről, mellé egy vkp jön... tehát sztem megy szélre, mint Hleb, vagy Rosicky, akik a Bundesligában korábban irányítók voltak.

Szerk.: jövőre laza lenne egy Sagna - Thuram - Gallas - Clichy védelem ami előtt mondjuk egy Nasri - Cesc - Makoun - Ben Arfa négyes játszik (Mokounnak van francia állampolgársága is).
Mellesleg kíváncsi leszek Nasri posztjára, mert Fabregast nem szorítja ki középről, mellé egy vkp jön... tehát sztem megy szélre, mint Hleb, vagy Rosicky, akik a Bundesligában korábban irányítók voltak.
-
- aka Game90
Több francia hírforrás is megerősítette, hogy Samir Nasri már az Arsenal játékosa. Nasri állítólag 15 millióért érkezett Londonba, és már átment az orvosi vizsgálaton. Este 19:30kor Franciaországban kell lennie, így elvileg már megtörtént a fotózás is Wengerrel az Emiratesben.
Egy másik játékos, Francois Coquelin, a Francia U-17es válogatott középpályása, már kedden átment az orvosi vizsgálaton és aláírt az Arsenalhoz. Coquelin-t kevésbe ismerik, mivel a Francia másodosztályú Stade Lavallois FC-ben játszott. Meg nem megerősített, de a lavalloisi klub azt mondta, hogy jövőre már nem játszik náluk a játékos és nem fognak érte kapni pénzt.
Egy harmadik játékos Clement Chantome lehet, aki jelenleg a PSG-ben játszik. Wenger állítólag a héten, amikor Franciaországba repült megegyezett a PSG-vel is és Chantome bármikor Arsenal játékos lehet. Chantome a középpálya közepén játszik, és ebben a szezonban ő volt az egyetlen említésre méltó játékos a PSG csapatában.
Sztem Nasri meg is lesz az Ágyúsoknak
A 15 milla pedig semmiség érte.
Egy másik játékos, Francois Coquelin, a Francia U-17es válogatott középpályása, már kedden átment az orvosi vizsgálaton és aláírt az Arsenalhoz. Coquelin-t kevésbe ismerik, mivel a Francia másodosztályú Stade Lavallois FC-ben játszott. Meg nem megerősített, de a lavalloisi klub azt mondta, hogy jövőre már nem játszik náluk a játékos és nem fognak érte kapni pénzt.
Egy harmadik játékos Clement Chantome lehet, aki jelenleg a PSG-ben játszik. Wenger állítólag a héten, amikor Franciaországba repült megegyezett a PSG-vel is és Chantome bármikor Arsenal játékos lehet. Chantome a középpálya közepén játszik, és ebben a szezonban ő volt az egyetlen említésre méltó játékos a PSG csapatában.
Sztem Nasri meg is lesz az Ágyúsoknak

- barcamessi
- Jugador del Barça
Újfalusi--> Atletico Madrid
Azért így most már a hátsó alakzata se olyan gyenge az ATMA-nak, hisz korábban ugye már megszerezték Heitingát is... Lehet hogy ezek tényleg komolyan gondolják hogy jövőre bajnokok akarnak lenni
Azért így most már a hátsó alakzata se olyan gyenge az ATMA-nak, hisz korábban ugye már megszerezték Heitingát is... Lehet hogy ezek tényleg komolyan gondolják hogy jövőre bajnokok akarnak lenni

V I S C A E L B A R C A
- noname
- Llegenda del Barça
Utóbbi 100% h kitaláció, NAsriért pedig sztem be fognak jelentkezni mostmár a nagyobb klubbok is, beleértve a Barcát is!Fernando írta:Hírek:
Gattuso marad a Milanban (forrás acmilan.hu) by topfoci
Nasri elég valószínű, hogy Az Arsenalban köt ki (goal.com samsungsport.hu, topfoci)
Amr ZakiWigan Athletic 6 Millio font (emlékezhetünk rá, Egyiptom, Africa Cup), de ez már biztos (bulvarsport.hu, topfoci)
Aquilani tárgyal az ágyúsokkal (fc-arsenal.hu)
A Chelsea 35 milliot ajánl Robinhoért (sportforum.hu, topfoci)

A Fifa egy szégyen
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hírek:
Nasri elég valószínű, hogy Az Arsenalban köt ki (goal.com samsungsport.hu, topfoci)
Amr Zaki
Wigan Athletic 6 Millio font (emlékezhetünk rá, Egyiptom, Africa Cup), de ez már biztos (bulvarsport.hu, topfoci)
Amr Zaki

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jaja Blben nem, de ha a Mu kiesik az UEFAba...Blaugrano írta:Hát a BL-ben nem fognak találkozni. De a Sevillának úgy is az uefa-kupa jön be.
OFF vége.
Csak a Barca! írta:Vagy egy Sevilla Mu meccsen.Blaugrano írta:Én is,de egy Barca-Man.utd meccsen is találkozhatnak és én erre gondoltam...

Força Barça!!!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Vagy egy Sevilla Mu meccsen.Blaugrano írta:Én is,de egy Barca-Man.utd meccsen is találkozhatnak és én erre gondoltam...

Én is,de egy Barca-Man.utd meccsen is találkozhatnak és én erre gondoltam...Lesy írta:Azért én Alves megszerzésére nagyobb esélyt látok, mint CR Madridba igazolása....Blaugrano írta:Vigyázz még nem a miénk.

Força Barça!!!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ronaldo se az övék. Csak elméleti síkon töri el a derekát.Blaugrano írta:
Vigyázz még nem a miénk.

Vigyázz még nem a miénk.Lesy írta:Akkor adják! Majd a mi Dani Alvesünk az ő 30 milkájával meg heti 60-70 ezres fizujával kettétöri deréktájonCsak a Barca! írta:Olvastam egy olyat, hogy a Real kész 100misit adni érte és heti 200ezres fizetést adni neki.![]()
![]()
![]()
Még ki is telik tőlük.
Força Barça!!!
-
- Capitá del Barça
Akkor adják! Majd a mi Dani Alvesünk az ő 30 milkájával meg heti 60-70 ezres fizujával kettétöri deréktájonCsak a Barca! írta:Olvastam egy olyat, hogy a Real kész 100misit adni érte és heti 200ezres fizetést adni neki.![]()
![]()
![]()
Még ki is telik tőlük.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Olvastam egy olyat, hogy a Real kész 100misit adni érte és heti 200ezres fizetést adni neki.
Még ki is telik tőlük.

Még ki is telik tőlük.
Hát igen a cikk címe lehetne ez is:
Cristiano Ronaldo: A Real Madridban akarok futballozni
Az biztos h nem most fog csapatot váltani, de van az pénz amiért eljönne Manchesterből.
Cristiano Ronaldo: A Real Madridban akarok futballozni
Az biztos h nem most fog csapatot váltani, de van az pénz amiért eljönne Manchesterből.
Força Barça!!!
Személy szerint én sem kedvelem C. Ronaldot. A tudását és játékosi nagyságát elismerem, de a hozzáállása - és mint ember - antipatikus. A mi Messink sokkal rokonszenvesebb, és a védők közötti szlalomjait is jobban szeretem nézni, mint C. Ronaldo cseleit. 

Meglepődnék, ha SAF elengedné bármennyiért is...
Főleg, hogy 2012-ig szeződése van.
Azért ha levonjuk ezt a 40 akárhány gólját meg x asszisztját igencsak szerény idényt zárt volna a MU.

Azért ha levonjuk ezt a 40 akárhány gólját meg x asszisztját igencsak szerény idényt zárt volna a MU.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk abba a másik csapatba jobban való szerintem mint ide. Nem ide való. Nem szeretem a stílusát.Aprieto írta:
Csak van egy bibi. Méghozzá ha Spanyolország, akkor egy csapat van, amelyik kifizeti neki amit akar és amennyiért a MU elengedné. És ez nem a Barca.
Am. szerintem marad a seggén Manchesterben még jó ideig.

Csak van egy bibi. Méghozzá ha Spanyolország, akkor egy csapat van, amelyik kifizeti neki amit akar és amennyiért a MU elengedné. És ez nem a Barca.
Am. szerintem marad a seggén Manchesterben még jó ideig.
Força Barça!!!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Zozzy 5 írta:BosingwaChelsea
Jaja, szerintem jó igazolás volt/lesz.