Barça Igazolások 2007-08
- albicelesteX
- A Vadász
jah leírjuk csak nem mindennap 100szor!!nem hinném hogy egyes források amiket pl te is olvasol minden nap leírja ezeket a találgatásokat!!!Majd ha jön benzema vagy huntelaar akkor feldobja valaki és leírja mindenki a véleményét!de amíg ezek csak ilyen pletyka szintű dolgok addig szerintem felesleges mindennap írni róla!

- Fernando
- Llegenda del Barça
70 milka? nem viccelj már. 35-ért elhozható. Simán.norbert55 írta:Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.Huntelaar nagyon gól érzékeny és jó árban van.Ő is megérné.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
albicelesteX írta:Eto'o még nem ment el!!!És amig itt van én jövőre is vele számolok!!Sokat [auto_cenzúra] henryt de így a végére egész jót mutatott szal sorry tőle!Így már mindenképp maradjon és jövőre ugyan ezt a tendenciát folytassa!!!Ezek ketten ütnének!És nem kellenének 100 millás norbert csatárok!!!Elég lenne valaki Gudjózsef helyére!
Milyen Norbert csatárok!?Ezek keringenek a levegőben.És elegem van az aroganciádból!Ha nem tudnád ez egy fórum ahová leszoktuk írni h mit írnak eggyes oldalak és h mi mit gondolunk!
- albicelesteX
- A Vadász
Eto'o még nem ment el!!!És amig itt van én jövőre is vele számolok!!Sokat basztattam henryt de így a végére egész jót mutatott szal sorry tőle!Így már mindenképp maradjon és jövőre ugyan ezt a tendenciát folytassa!!!Ezek ketten ütnének!És nem kellenének 100 millás norbert csatárok!!!Elég lenne valaki Gudjózsef helyére!

Ha Eto'o megy akk vagy Benzema vagy Huntelaar jöjjön.
Benzema 70milka ami sztem még tőle túlzás és nemhiszem h ezt megadja a Barca.Huntelaar nagyon gól érzékeny és jó árban van.Ő is megérné.
na ezek a mai nevek, legalábbis amit ma olvastam, sokkal jobban tetszenek mint az eddigiek.. van persie.. moutinho.. huntelaar.. ez már nagyon jóó.. sőt még itt van de rossi is, silva is kiváló megoldás lenne
EZAZ
elvileg moutinho 25 m € lenne 5 évre

elvileg moutinho 25 m € lenne 5 évre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcjoc 2008.05.18. 09:35:19-kor.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mi lenne, ha kicsit vissza olvasnál a fórumon?norbert55 írta:Most olvastam a SPORT-on h deco helyett a Sporting-tól Joao Moutinho akarjuk.Nem lenne rossz választás.
Akkor nem írnád be ugyanazt.
Mára mi a jövő évi felállásod?

Most olvastam a SPORT-on h deco helyett a Sporting-tól Joao Moutinho akarjuk.Nem lenne rossz választás.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De Rossit kihagytad. Őt is említi a sport.es, hogy ő is rajta van Guardiola listáján.noname írta:...
Hát nem tudom...
- salas9
- Entrenador del Barça
Idézet: "Gomezinho"
Ugye nem gondolod komoylan tesem ezeket az árakat? 36 millió jön be nekünk ilyen játékosokból? Te nálad sztem elszakadt valami!
Mindig is tudtam hogy nem vagyok 100-as
De a viccet félretéve. Ezeket az árakat én találtam csak ki, és ennél szerintem is többet kaphatunk értük.És az nem is lenne baj 
Ugye nem gondolod komoylan tesem ezeket az árakat? 36 millió jön be nekünk ilyen játékosokból? Te nálad sztem elszakadt valami!

Mindig is tudtam hogy nem vagyok 100-as

-
- Barça C
Sziasztok!
Hát véget ért a szezon. Mindenki értékelje, ahogy gondolja. Az edzőváltás szükséges volt. Kell az új impulzus. Az igazolásokkal kapcsolatban (mert ez az a topic
) egyetértek valakivel. aki szerint Eto'o megtartása a legnagyobb igazolás. Azért a formába lendülő Henry, Eto'o, Messi dolog még elférne pár csapatban. A felemlített nevek közül: Materzazzi? Na ne! Fabregas? Nem jobb, mint Xavi vagy Iniesta. Benzema? Benne van ráció. A fiatalokat nem kéne elsütni. Keita és Alves? Ez már eldőlt? Nem rossz igazolások. Bár tavaly is ezt mondtam. Aztán mivé lett a csapatunk? Amit nem látok, a szellemi vezér. Ami Ronladinho volt. Ahogy a játéka húzta magával a többieket. Szerintem ez nincs meg most, pedig ez lenne a legfontosabb. (Riberyt viszont komálom...)
Hát véget ért a szezon. Mindenki értékelje, ahogy gondolja. Az edzőváltás szükséges volt. Kell az új impulzus. Az igazolásokkal kapcsolatban (mert ez az a topic

Visca el Barca!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem meg de.Atesz írta:Nem való annak a spanyolfoci.
Nem kötekedésből, de talán NEKI nem?

Amúgy a Moutinho, meg a Van Persie dolog jó ötlet. Az első mindenképp nagy vétel lenne.
Háát ezek közül nekem leges legjobban Moutinho tetszik!
Szerintem érdemes elhozni
Szerintem érdemes elhozni

- Fernando
- Llegenda del Barça
Egyáltalán nem örülnék Adebayornak. Nekem nemkellene. Nem való annak a spanyolfoci. Huntelaart jobban forszíroznám. Sokkal jobban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- noname
- Llegenda del Barça
Na lássuk a ma reggeli híreket:
Szóba hozták velünk Moutinhot, Deco helyére.-érdekes hír
Ribery mostmár hivatalosan is nem eladó!Sajnos ez várható volt.
Tárgyalásokat kezdtünk Chivuért és Huntelaarért.A hollandnak örülök, sokkal inkább ő mint Adebayor, de Chivu nehogy jöjjön
Szélre pedig az eddigi Mancini hírekkel szemben most szóba hozták velünk Walcottot(gynge pletyka-még évek kellenek neki), Van Persiet(na neki örülnék!) és Silvát(neki még jobban)!
Ezek mind a sport.es-ről vannak, elég megbízható oldal.
A mundoról: Wenger rossz viszonyban van Adebayorral- ez megkönnyítheti a dolgunkat.Adebayor jó játékos, ha pedig max 15 milláért jönne, akkor egy kétcsatáros rendszerbe tökéletesen beleillene mint 3. csatár, rotációval játszhatna, de drágábban és kezdőpozícióba semmiképp se érné meg!
Hát emberek,ennyi a ma reggeli kínálat, ó csámcsogást!

Szóba hozták velünk Moutinhot, Deco helyére.-érdekes hír
Ribery mostmár hivatalosan is nem eladó!Sajnos ez várható volt.
Tárgyalásokat kezdtünk Chivuért és Huntelaarért.A hollandnak örülök, sokkal inkább ő mint Adebayor, de Chivu nehogy jöjjön

Szélre pedig az eddigi Mancini hírekkel szemben most szóba hozták velünk Walcottot(gynge pletyka-még évek kellenek neki), Van Persiet(na neki örülnék!) és Silvát(neki még jobban)!
Ezek mind a sport.es-ről vannak, elég megbízható oldal.
A mundoról: Wenger rossz viszonyban van Adebayorral- ez megkönnyítheti a dolgunkat.Adebayor jó játékos, ha pedig max 15 milláért jönne, akkor egy kétcsatáros rendszerbe tökéletesen beleillene mint 3. csatár, rotációval játszhatna, de drágábban és kezdőpozícióba semmiképp se érné meg!
Hát emberek,ennyi a ma reggeli kínálat, ó csámcsogást!

A Fifa egy szégyen
- Dave87
- Capitá del Barça
Annyira imádom, amikor egyesek megpróbálják eljátszani a gazdasági igazgatót!!!Honnan tudnád te innen, h kinek mi az ára, azért mert naponta körbefutod a goal.com, nb1.hu, madridista.hu, topfoci.hu és eurobarca.hu oldalakat??? Plusz van még egy pár jó tanácsadód itt a fórumon (norbert55 meg egyebek?)
Nevetséges. Amugy ezt mar elmondtam párszor, de az egész topic az....
Várom már a kialakult keretet, majd valamikor augusztus vége felé,mert olyanokat tévednek szerintem egyesek...Diego Capel, Kaká, Quaresma. FIFAAAAAAAA, CM 6, PES!

Nevetséges. Amugy ezt mar elmondtam párszor, de az egész topic az....
Várom már a kialakult keretet, majd valamikor augusztus vége felé,mert olyanokat tévednek szerintem egyesek...Diego Capel, Kaká, Quaresma. FIFAAAAAAAA, CM 6, PES!

Ezen vitatkozhatnánk sokáigDos Santos írta:Ezt rosszul tudod.Az Arsenal-t Hleb irányította és nem Fabregas(ő amolyan "Xavi-s" szerepkört tölt be a csapatában).Nem véletlenül mondta róla Cesc hogy meg kell tartani egy ilyen IRÁNYÍTÓ-t,meg az öreg Wenger se unalmából fenyegeti az Inter-t a FIFA-val.depth írta:De ugyebár pontosan ugyanazon a poszton játszik, mint Xavi és Iniesta. Tőlük meg remélem nem fogunk megválni. Egy irányító kellene, nem pedig még egy középső középpályás.

Fabregas 32 meccs(2950perc játékidő) alatt 7gólt lött, és 19gólpasszt osztott ki.
2860 perc alatt, 2319et passzolt, amiből 1879 volt sikeres. 81% os passzolás.
Hleb 31 meccs(2530perc játékidő) alatt 2gólt lött, és 6gólpasszt adott.
2440 perc alatt, 1551et passzolt, amiből 1284 volt sikeres. 83% os passzolás.
Nah, akkor mégis, a statisztikák alapján ki az irányító? Úgy gondolom, h aki több gólt lött, több gólpasszt adott és többet passzolt (igaz kicsivel rosszabb hatékonysággal).
Ezért mondtam, h nem kell nekünk egy Hleb, mert Xavi és Iniesta is ugyanezt csinálja. De egy irányítóra annál nagyobb szükségünk lenne.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ritkán látni erre ennyire megkomponált hsz-t:) Grat érte.salas9 írta:...
Annyi tuti biztos, hogy a játékoseladásokból jóval többet fogunk szerezni mint 36 milla. Moutinho-t nem tom honnan jött neked, de a többivel én is kiegyeznék akiket írtál. V.d. Vaart nagy igazolás lenne, csak kérdés hogy mennyire érdekli őt a vezetőség, attól tartok csak minimálisan. De a legnagyobb igazolás mégis csak az lenne idén, ha Eto'o-t megtartanánk:D
-
- Barça B
ezzel teljesen egyetértek, Gio-t szerintem is max. kölcsönadni szabad, attól függően, hogy kit veszünk, vagy veszünk-e valakit arra a posztra, de pl. most megmutatta, hogy miért tartják akkora tehetségnek, és meghálálta a bizalmat. nagyon tetszett, amikor Rijkaard örömét mutatták Gio második gólja után, ami egyébkén gyönyörű volt, akárcsak a harmadiktomik7 írta:a Materazzi-s témához hozzászólva... az esti meccsen is szóbahozta a riporter..(valszeg vmi pletyka oldalról leste) állitólag Guardiola szemelte ki és belevonná a transzferbe Deco-t( ami nem is lenne baj hisz menni akar)és Dos Santost..(nos ezzel már inkább lenne bajom) ...ha ez igaz akkor a kérdésem az h miért? csak 18 éves..és most mutatott magából vmit, emelett a hozzáértők annak idején Quaresmában sem láttak fantáziát h elengedték.Látjuk mi lett belőle....

Visca el Barça!
- Gomezinho
- Capitá del Barça
salas9 írta:Távozók listája:
Ronaldinho --- 16 millio € (ez a minimum)![]()
Deco --- 7 millio € (ennyit azért még ér)![]()
Zambrotta --- 7 millio € (Milan megadhatja)![]()
Gudjohnsen --- 4 millio € (ennyit igazán adhatnának érte)![]()
Oleguer --- 2 millio € (talán kiköt a Lazioban)![]()
Ezquerro --- Ingyen (ha jól tudom)![]()
Thuram --- Ingyen
Edmílson --- Ingyen
Pinto --- Ingyen
Ez összesen 36 millio € bevételt jelentene (jobbesetben)![]()
Érkezők listája:
Dani Alves --- 25 millio € (remélem nem lesz több) --- 25 éves![]()
Piqué --- 5 millio € (erről szólnak a hirek) --- 21 éves![]()
Keita --- 10 millio € (drágább csak nem lesz) --- 28 éves![]()
Joao Moutinho --- 15 millio € (jó esetben) --- 21 éves![]()
van der Vaart --- 20 millio € (ki tudjuk csikarni) --- 25 éves![]()
David Silva --- 18 millio € (többet ne adjunk érte) --- 22 éves![]()
Ez összesen 93 millio € kiadást jelentene (jobbesetben)![]()
Kiadások: 93 millio €
Bevételek: 36 millio €
---------------------------
Összesen: - 57 millio €
Tehát az "én csapatom" a 2008/2009-es szezonra:
----------------------------------V.Valdés (Jorquera)
---D.Alves(M.Valiente)---Puyol(Piqué)---Milito(Márquez)---Abidal(Sylvinho)
-------Xavi(Inieta)------------Yaya Touré(Keita)----v.d.Vaart(Joao Moutinho)
----------Messi(Giovanni)----------Eto'o(Bojan)----------Henry(D.Silva)
Kiegészitő emberek: Thiago Alcantara, Marc Crosas, Rafael Romero Fali, Jose Maria Rueda
UI.: Bocs,hogy egy kicsit hosszú lett![]()
[/i]

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Barça B
hát nagyon remélem, hogy ez a meglehetősen elcseszett ötlet csak Farkas Norbi fejéből pattant ki... Malter Lacitól engem a hideg kiráz, rettenetes gusztustalan játékosnak tartom, szvsz inkább egy favágó angol középcsapatban lenne a helye, nem a technikás és szép fociról híres spanyol bajnokságban... eléggé megrendülne a Guardiolába vetett hitem, ha tényleg idehoznáThuram21 írta:Viszont Materazzi... nanehogymár...

Visca el Barça!
a Materazzi-s témához hozzászólva... az esti meccsen is szóbahozta a riporter..(valszeg vmi pletyka oldalról leste) állitólag Guardiola szemelte ki és belevonná a transzferbe Deco-t( ami nem is lenne baj hisz menni akar)és Dos Santost..(nos ezzel már inkább lenne bajom) ...ha ez igaz akkor a kérdésem az h miért? csak 18 éves..és most mutatott magából vmit, emelett a hozzáértők annak idején Quaresmában sem láttak fantáziát h elengedték.Látjuk mi lett belőle....
- salas9
- Entrenador del Barça
Távozók listája:
Ronaldinho --- 16 millio € (ez a minimum)
Deco --- 7 millio € (ennyit azért még ér)
Zambrotta --- 7 millio € (Milan megadhatja)
Gudjohnsen --- 4 millio € (ennyit igazán adhatnának érte)
Oleguer --- 2 millio € (talán kiköt a Lazioban)
Ezquerro --- Ingyen (ha jól tudom)
Thuram --- Ingyen
Edmílson --- Ingyen
Pinto --- Ingyen
Ez összesen 36 millio € bevételt jelentene (jobbesetben)
Érkezők listája:
Dani Alves --- 25 millio € (remélem nem lesz több) --- 25 éves
Piqué --- 5 millio € (erről szólnak a hirek) --- 21 éves
Keita --- 10 millio € (drágább csak nem lesz) --- 28 éves
Joao Moutinho --- 15 millio € (jó esetben) --- 21 éves
van der Vaart --- 20 millio € (ki tudjuk csikarni) --- 25 éves
David Silva --- 18 millio € (többet ne adjunk érte) --- 22 éves
Ez összesen 93 millio € kiadást jelentene (jobbesetben)
Kiegészitő emberek: Thiago Alcantara, Marc Crosas, Rafael Romero Fali, Jose Maria Rueda
UI.: Bocs,hogy egy kicsit hosszú lett
[/i]
Ronaldinho --- 16 millio € (ez a minimum)

Deco --- 7 millio € (ennyit azért még ér)

Zambrotta --- 7 millio € (Milan megadhatja)

Gudjohnsen --- 4 millio € (ennyit igazán adhatnának érte)

Oleguer --- 2 millio € (talán kiköt a Lazioban)

Ezquerro --- Ingyen (ha jól tudom)

Thuram --- Ingyen
Edmílson --- Ingyen
Pinto --- Ingyen
Ez összesen 36 millio € bevételt jelentene (jobbesetben)

Érkezők listája:
Dani Alves --- 25 millio € (remélem nem lesz több) --- 25 éves

Piqué --- 5 millio € (erről szólnak a hirek) --- 21 éves

Keita --- 10 millio € (drágább csak nem lesz) --- 28 éves

Joao Moutinho --- 15 millio € (jó esetben) --- 21 éves

van der Vaart --- 20 millio € (ki tudjuk csikarni) --- 25 éves

David Silva --- 18 millio € (többet ne adjunk érte) --- 22 éves

Ez összesen 93 millio € kiadást jelentene (jobbesetben)

UI.: Bocs,hogy egy kicsit hosszú lett

Akkor már tényleg több értelme lenne Thurammal hosszabbítani, mint azt a hentest leigazolni...