Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 12 millióra emlékszem, de ha ""csak"" 8-at fizetett a Bayern, úgyis megérte. Legalábbis pénzügyileg nézve.Csak a Barca! írta:Nem kötözködésként, meg fogalmam sincs már, hogy mennyiért is váltunk meg tőle, de a Wikipédián 7,7milkát írnak (csak). Mondjuk lehet ott van rosszul, hisz nem szentírás...
Nem kötözködésként, meg fogalmam sincs már, hogy mennyiért is váltunk meg tőle, de a Wikipédián 7,7milkát írnak (csak). Mondjuk lehet ott van rosszul, hisz nem szentírás...Los Banditos írta:Egyetértek Tamással. Van Bommel a csapat egyik leghasznosabb tagja volt, és rendkívül gyorsan beilleszkedett. Végülis jó üzlet volt 12 millióért eladni a Bayernnek, úgy, hogy ingyen igazoltuk, de ott mégjobban játszik.
A PSV-ben pedig alapember volt.
Van Bommel rossz példa. Amíg itt volt, jól játszott, hasznos tagja volt a csapatnak. Eladása hatalma sszakmai hiba volt, akkoris így gondoltam, és ma is így gondolom.visca el barca írta:én is azok tartozom akik sajnálják,hogy elmegy. sztem posztján kiemelkedő játékos, de ezt nálunk nem tudta bizonytani. akárcsak zambi, vagy anno van bommel...
remééem a villarrealba újra megtalálja önmagát...
Hát ja... Csak végre legyen egy olyan idénye, hogy ne hátráltassák sérülések és lehetőséget is kapjon.Fernando írta:Személy szerint szerettem a játékát. A Lyonban meg a brazil válogatottban. Itt valahogy nemlelete saját magát. Sajnálom őt mert remek labdarúgó. Sok sikert neki a Villarrealban vagy akármelyik más csapatban. Villarreal azért az idén BL indulós. Szal nemhüye ez az Edmil.
egyetértek. elismerem h régen jó volt de nem azt kell nézni hanem azt h most mit tud csinálni a meccsen. márpedig most semmitLionel85 írta:Figyeltem, amit művelt az első félidőben: az egész arról szólt, hogy elveszti a labdát, vagy elpasszolja magát vagy meg sem szerzi azt, amikor az ellenfél támad, akkor pedig rohan hátra védekezni, mintha fogócskát játszana. Nem való ebbe a csapatba. Teljesen súlytalan és ha azt nézzük, hogy nem is volt jó meccse idén, akkor mondhatjuk azt, hogy direkt játszik rosszul, mert azok a futballisták, akiket már régóta szidunk rossz teljesítménye miatt (főleg a tavalyi szezon miatt úgymint Deco, Ronaldinho vagy Gudjohnsen), azok is erre a szezonra többé-kevésbé összeszedték magukat egy-egy meccsre. Láthattunk tőlük fellángolásokat, amik bár rögtön kialudtak, de valami akarást lehetett látni tőlük. Edmílsontól semmi, ezért mondom azt, hogy direkt alibizik, mert az "aranykorszakban" magas szinten játszott, tehát nem ez az alap, amit most hoz. Sürgősen meg kell válni tőle!