Tényleg sok közünk nincs ahhoz h ebben a fórumban mi folyik. viszont ha itt látom azt h antimadridista topik, akkor sok kedvem nincs ahhoz h leállítsam azokat akik a madridistáról járnak ide. akkor folytatják a hülyeséget, ti fellázadtok, és jöttök a madridistára, stb.. csak bonyolódik a probléma. szerintem az itteni moderátorok, és a madridista moderátorai is el tudnak képzelni maguknak jobb programot, mint folyamatosan moderálni a topikokat... lesz egy-két kitiltás, utána majd észheztér mindenki

vagy nem...
Enrique írta:Különben 2 dolgot szeretnék mondani:
- Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi folyik ez ellen forumában. Végülis szólásszabadság van, mindenki azt ír, amit akar, ha megfelelő helyen teszi.
- Viszont az már nem mindegy, hogy ugye hol folyik a 'vita'. Mert ha a 'saját' honlapon van - mégha nem éppen is szép szöveggel - abba szerintem nem köthet bele senki! Csúnya-nem csúny, nem kell megnézni. Kész. Mindenkit a saját h.sz.ai minősítenek.
De ha már az ellennél folyik a 'harc', akkor kell csak 'közbeavatkozni' szerintem.
Ez az én véleményem, és szerintem így a korrekt. Nem szidom a másikat 'idegenben'.