Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, vicces. Silva oké, Van Persie-ről először hallunk és Walcott meg egy kész vicc. Szerintem szeptemberig még úgy 500 név fog felmerülni, nulla valóságalappal.Chrisbarca írta:A Sport.es és a goal.com is lehozta az új neveket:
Walcott
Van Persie
Silva
plusz még deco isMessa írta:Thuram, Edmilson, Ronaldinho, Rijkaard.davi10 írta:És azt nem tudja vki hogy (BIZTOSAN) ki MEGY![]()
![]()
Ezek biztosan, és még szerintem Oleguer is.
Deco is , ő maga jelentette be a távozásást.Messa írta:Thuram, Edmilson, Ronaldinho, Rijkaard.davi10 írta:És azt nem tudja vki hogy (BIZTOSAN) ki MEGY![]()
![]()
Ezek biztosan, és még szerintem Oleguer is.
Thuram, Edmilson, Ronaldinho, Rijkaard.davi10 írta:És azt nem tudja vki hogy (BIZTOSAN) ki MEGY![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Klaas-Jan_Huntelaar -rendkivuliek a mutatoi de mas bajnoksagbannorbert55 írta: Ezeket h hány percet játszott honan veszitek?Milyen weboldal?Előre is kösz.
Ezeket h hány percet játszott honan veszitek?Milyen weboldal?Előre is kösz.depth írta:Idén 37 meccs ( 3073perc játékidő) alatt 20gólt szerzett és 5gólpasszt adott. Ebben benne van a BL és a Copa del Rey is.Kaka10 írta:Tudna nekem valaki Villaról valami statisztikát???Hogy hány gólt rúgott az elmúlt években.
A Valencia színeiben 117 meccsen 63gólt lött és 26gólpasszt adott. Ebben is benne van a BL és a Copa del Rey.
A Zaragoza színeiben 75 meccsen 35 gólt lött. Ebben benne van az UEFA kupa is.
Az Ajax színeiben 115 meccs alatt 96gól. Kupa, BL, Uefa kupa is benne van. Kivételes tehetség, már csak azt nemtudjuk, h mit mutatni egy nagyobb bajnokságban.Kaka10 írta: Köszi!!!örülnék ha idejönne!!De ha ahhoz az kell hogy Eto'o mennyen akkor nem kell!!!
Huntelaról tudna valaki valamit,mecs/gól???
Idén 37 meccs ( 3073perc játékidő) alatt 20gólt szerzett és 5gólpasszt adott. Ebben benne van a BL és a Copa del Rey is.Kaka10 írta:Tudna nekem valaki Villaról valami statisztikát???Hogy hány gólt rúgott az elmúlt években.
Az Ajax színeiben 115 meccs alatt 96gól. Kupa, BL, Uefa kupa is benne van. Kivételes tehetség, már csak azt nemtudjuk, h mit mutatni egy nagyobb bajnokságban.Kaka10 írta: Köszi!!!örülnék ha idejönne!!De ha ahhoz az kell hogy Eto'o mennyen akkor nem kell!!!
Huntelaról tudna valaki valamit,mecs/gól???
Abban igazad van h mostanában nincs olyan játékos a Barcában aki ellássa labdákkal Eto'o-t de sztem erre az lenne a megoldás hogy igazolunk egy olyat ( nevet nem tudok mondani azt majd a vezetőség eldönti) aki megfelel. Úgy is kell egy jó írányító a csapatba, és az még pluszba jól is jönne ha Eto'oval jól megértenék egymást.bando8 írta:hát nem tudom mi legyen eto'oval de... sztem neki hiányzik legjobban ronaldinho kicsit olyan így mint egy félkezű óriás. nem mindig van kinek a labdáit értékesíteni... sztem nem fog elmenni, de ha akar menjen olyan játékos nem kell akinek már nincs kdve nálunk focizni és ez mindenkire igaz... még akkor is ha világsztár. olyan már ez a csapat mintha nem éreznák h miylne színű mez van rajtuk és azért mennyire kell küzdeni. új edző új isnpiráció jól fog jönni de ez a játékosokon is múlik...
Köszi!!!örülnék ha idejönne!!De ha ahhoz az kell hogy Eto'o mennyen akkor nem kell!!!visca el barca írta:2005– Valencia 100/56Kaka10 írta:Tudna nekem valaki Villaról valami statisztikát???Hogy hány gólt rúgott az elmúlt években.
Akiről biztosan lehet tudni, hogy jön, az Piqué.xbalix írta:Am kik jönnek? Nem tud vki vmit?![]()
Ez a két név nálam is csak a vicc tárgyát képezi, szerintem el kéne tiltani mindkettőt a focitól ,de örökre.Gomezinho írta:Materazzi és Boulahrouz annyit nemért hogy megemlitsük itt a fórumon a mi játékosainkkal! Maximum vizesfiuk lehetnek két szánalams ember! öregek és semmirekellőek! Ha már annyira védő kell akkor mostmár startoljanak rá Alvesre mert már bosszant hogy futni haggyuk a srácot megint! A belső védő gondot meg házon belül oldják meg Piquével együtt! Ennyit akartam hozzászólni!