Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A rövidhírekben az Eurobarca írta:Joan Laporta elnök vasárnap este fogja a nyilvánosság előtt értékelni a Barcelona szezonját, s nem számíthat könnyű percekre, könnyű kérdésekre. Egyes katalán lapok internetes kiadásaikban arra kérték az olvasóikat, hogy maguk is tegyenek fel kérdéseket, melyeket majd eljuttatnak a 'TV3' katalán televízióhoz, ahol szerepelni fog Laporta. A televízió műsor este 22:30-kor kezdődik majd, Laporta pedig a tervek szerint több mint 50 percet fog beszélni, 50 percen keresztül fogja magyarázni, hogy miért bukott el ismét a Barcelona egy sikertelen év után. Az élő műsor legfontosabb részleteiről az Eurobarca az éjszakai órákban beszámol.
Jah,ezt már én is várom,kivi leszek mivel áll elő a nagyúrGomezinho írta:Üzenet mindenkinek este Laporta beszéd , most sokminden kiderűl! Infokat honnan és ki fog szolgáltatni?
Hát én is voltam már koncerten itt Sopronban nagyon jo bulit csinált csak jó emlékeim vannak róla. Jön VOLTra is remélem el tudok menni rá bár másnap lesz CypressHill szóval még kérdéses. Télleg egy kérdés: Ki jön VOLTra?(a forumozok közül, nehogy itt elkezdjétek felsorolni a fellépőketHarusz írta:Sztem a koncertre értette.
Sztem a koncertre értette. Én is úgy hallottam barátaimtól, h nem volt valami nagyon jó koncert... Vagyis nem vesztettem sokat, h nem mentem (Hétfőn latinból érettségizem, azért...)Chris0527 írta:CopyCon vacak? Háát nem tudom szetm nagyon jól csinálja a dolgát a gyerek(én mondom hogy gyereklionelmessi19 írta: Copy nagyonvacak volt.) nem tudom mi bajod van vele....Ízlések és pofonok...
CopyCon vacak? Háát nem tudom szetm nagyon jól csinálja a dolgát a gyerek(én mondom hogy gyereklionelmessi19 írta: Copy nagyonvacak volt.
Én is így hallottam, mondjuk remélem ez nem lesz túl nagy hatással a ZP-re. Annak semmi értelme nem lenne, ha csinálnának egy RIO 2-t, mikor a kettő teljesen külön műfaj...Így legalább nagyobb tömeget tudnak lehúzniHarusz írta:Állítólag már ez év telén megvette... legalábbis állítólag még pár hónapja úgy tudtam...
Állítólag már ez év telén megvette... legalábbis állítólag még pár hónapja úgy tudtam...Los Banditos írta:Ti úgy mentetek be?lionelmessi19 írta:hát Los tudni kell, hogy jussunk be sorbanállás nélkül
Egyébként állitólag jövőre megveszi a Rio a ZP-t, és TiniRio lesz a ZP-ből.
Los Banditos írta: Az a baj, hogyha késön érsz oda (7-8 óra) és már sokan vannak, akkor csak úgy engednek be 16 alatt, ha van veled nagykorú kisérő. [/color]
Ti úgy mentetek be?lionelmessi19 írta:hát Los tudni kell, hogy jussunk be sorbanállás nélkül
Zöld Pardonba?lionelmessi19 írta:Más: Péntek este voltam Copyn, asszem egy ideig nem megyek. Hogy vmi ennyire trágya legyen..![]()