Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
de csere padra nagyon is jó lenne (dinnyó helyét melegithetné)Fernando írta:Minden tréfát félretéve cserepadra egyértelműen elhoznám! 29 éves. Paddal nemlesz baja. Zarában is azvolt. (most nem a boltra gondolok )albicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!
Minden tréfát félretéve cserepadra egyértelműen elhoznám! 29 éves. Paddal nemlesz baja. Zarában is azvolt. (most nem a boltra gondolok )albicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!
van ebben valamialbicelesteX írta:Zaragoza csórók!na mind1 én elhoznám onnan az Aimart!
Leszálló ág, ez is igaz...Fernando írta:Sztem viszont igenis idősek már az elképzelésekhez és a Barcához. Biztos nemlenne olcsó mulatság se Milito sem Oliveira. A Milannal egyezkedni se kutya. Ráadásul a korra visszatérve. Nemhinném h egy 28 éves csatárt kéne igazolnunk, főleg olyat amelyik leszálló ágban van (lásd Oliveira). Egy 24-25 éves csatárra azt mondom, hogy kiforrott dinamikus erőteljében lévő csatár.
Varga Tamás írta:Ja, már vén kappan mind a kettő. Kahnnak meg már öregek otthonában lenne a helye, meg Figónak is. Nem? Ne bolondozzál már, 28 évesen senki sem öreg. Puyolnak is már a nyugdíjat kellene folyósítani a Te elgondolásod alapján.
Ja, már vén kappan mind a kettő. Kahnnak meg már öregek otthonában lenne a helye, meg Figónak is. Nem? Ne bolondozzál már, 28 évesen senki sem öreg. Puyolnak is már a nyugdíjat kellene folyósítani a Te elgondolásod alapján.Csak a Barca! írta:Ezt komolyan gondolod? Szerintem nem egy nagy durranat a srác, akkor már inkább Milito. Mind2 már 28 éves, tehát egyik se fiatal már, Milito meg gólerősebb is.grecki írta:Oliveira nagy fogás lenne szerintem.
Ezt komolyan gondolod? Szerintem nem egy nagy durranat a srác, akkor már inkább Milito. Mind2 már 28 éves, tehát egyik se fiatal már, Milito meg gólerősebb is.grecki írta:Oliveira nagy fogás lenne szerintem.
Véleményed egy helyen hibádzik. Roberto Assis-t nem sorolnám az emberek körébe, inkább egy féreg.mademan írta:oliverirának r10 bátyja a meneddzsere!!!Fernando írta:Oliveira sztem ide nemkéne, sem Milito. Zapater lehetséges hogy elférne a cserepadon. Aimar főleg.
én személy szerint nagyon szomorú lennék ha még egyszer szóba állnánk azzal az emberrel!!!!!!!!!!
Sztem erősebb keretük volt. Aimar, Diogo, Milito, Oliveira, Zapater. Nagyon jo kis csapat ez. Sergio García sem utolsó játékos.noname írta:Viszont az azért nem semmi h a keretük kb egy szint a Villarrealéval...
oliverirának r10 bátyja a meneddzsere!!!Fernando írta:Oliveira sztem ide nemkéne, sem Milito. Zapater lehetséges hogy elférne a cserepadon. Aimar főleg.
A falra festetted az ördögöt, és megjelent, megelevenedett. Írhatod már múlt időben is. Szomorú vagyok, végtelenül szomorú.noname írta:Közbe töröltem a hszt, mert látom h még nem esett ki a Zara, máskor csak szerkesztem.Oliveira gyenge,Milito cserének jöhetne. Embarassed
Na szóal újra:
Egy bizonyos Zaragoza épp most esik ki, így ha átállnánk kétcsatáros rendszerre, akkor csak Bojan marad az egyetlen cserénk, így ebből a bizonyos Zarából jöhetne egy bizonyos Milito/Oliveira!
én is épp erre gondoltamnoname írta:Egy bizonyos Zaragoza épp most esik ki, így ha átállnánk kétcsatáros rendszerre, akkor csak Bojan marad az egyetlen cserénk, így ebből a bizonyos Zarából jöhetne egy bizonyos Milito/Oliveira!
Közbe töröltem a hszt, mert látom h még nem esett ki a Zara, máskor csak szerkesztem.Oliveira gyenge,Milito cserének jöhetne. Embarassed