Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
mondjuk nem is fizettünk érte, szal nem lehet egy szavunk sem...Varatrix írta:Ezquero a másod osztályban is elég gyönge lenne. Távozzon, és az is rossz hogy belőle semmiféle pénzt nem lehet kihozni.rainer írta:Ezquerro nem BARCA szintű játékos.Öreg és nem is játszik.Részemröl mehet.
Ezquero a másod osztályban is elég gyönge lenne. Távozzon, és az is rossz hogy belőle semmiféle pénzt nem lehet kihozni.rainer írta:Ezquerro nem BARCA szintű játékos.Öreg és nem is játszik.Részemröl mehet.
A komentátorok minden második szava hazugság. Nagy része hülyeség, mindent elmondanak amit az NSO-n olvasnak, stb,stb...MR.Barca írta:A Barca-Mallorca meccsen azt monta a kommentátor hogy Guardiola nem számít Victor Valdesre,Gudjohnsenre Ezquerrora.
Ezquerro-ra épp azt mondta, hogy meglepő modon számit. Ettől föggetlenül nem félek attól, hogy maradna.MR.Barca írta:A Barca-Mallorca meccsen azt monta a kommentátor hogy Guardiola nem számít Victor Valdesre,Gudjohnsenre Ezquerrora.
A kommentátorok, maszlagokat beszélnek néha. Én nem hiszem hogy Valdest csak úgy továbbpaszollnák ha csak előbb alá nem írja egy nagyon jó kapus.MR.Barca írta:A Barca-Mallorca meccsen azt monta a kommentátor hogy Guardiola nem számít Victor Valdesre,Gudjohnsenre Ezquerrora.
Kérdem, nem ezt mondta pár honappal ezelőtt, hogy akkor megy el ha jövőre sem nyerünk semmi? Nincs alapja annak hogy elmegy. Henry is Eto'o is eggyaránt marad szerintem.gekkodan írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=703150
Külön érdekes, nem először látom:
Inter now seem to have the upper hand in any negotiations with Barcelona even though Eto'o has stated that he has no desire to leave the club this summer.
Eto'o nem akar elmenni ezen a nyáron.
Lehet én vagyok túlságosan pesszimista vagy racionális. De ennyi játékost 100% h nem fogunk igazolni, meg nem is kell. Ha meg igazolnánk is, nem lenne olyan edző aki egy nyári felkészülés alatt ütőképes csapatot csinál úgy, hogy a csapat fele új.(plussz, ha valakit pl. augusztusban sikerül csak leigazolni akkor a felkészülést az elöző csapatával csinálja végig) Kellenek új játékosok, de nem ennyi! Az biztos!MR.Barca írta:Jó ez a Piqué is csak itt az egés barcát át kell alakítani.
Az én csapatom:V.Valdes,Puyol,Dani Alves,Piqué,Abidal, Keita,Messi Xavi Yaya Toure,Villa,Henry,Benzema (de nem kell benzema ha Eto'o marad)
Kicsit olvass vissza, s meglátod... Tegnap teljes mértékben kielemeztük, megvitattuk a MAterazzi témát, s legalább 2 videó került fel.Master19 írta:Hát itt egy vidi Materazzi-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=QN5OnhqIIzg![]()
Nehogy már ez a hentes keljen nekünk
![]()
Szerinted miért hosszabbítottak vele? Volt annyi eszük, hogy ne bagóért, esetleg ingyen, hanem a szerződése miatt jó drágán váljanak meg tőlle...socio66 írta: hát jó pár lépésre lehet még tőle,mert nasri szerződést hosszabított a Marseille-el...
Hát de ha olyan húúúde nagyon jó lenne akkor nem Vidic játszana, hanem ő!Mert oké, hogy az M.U védelmében Ferdinand érinthetetlen!De Vidic játszott nem Piqué!Meg az is igaz, hogy egyszer már itt hagyott minket.robag írta:Csak annyit hozzá, hogyha átlagos képességű lenne, megsem vette volna...mezenga írta:Piquéről csak annyit ha olyan nagy tehetség lenne akkor a MU nem engedte volna el, főleg nem apró pénzért. Sztem nagy hiba volt megvenni főleg ugy hogy egyszer már hátat fordított a barcának.
És nem lett volna a tavalyi Zara oszlopos tagja...
Csak annyit hozzá, hogyha átlagos képességű lenne, megsem vette volna...mezenga írta:Piquéről csak annyit ha olyan nagy tehetség lenne akkor a MU nem engedte volna el, főleg nem apró pénzért. Sztem nagy hiba volt megvenni főleg ugy hogy egyszer már hátat fordított a barcának.