2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Milito nem volt többet sérült mint harcképes... de a többiben igazad van. Kérdés: Ki fog eljönni padozni a Barcába? Sokan nem, és ha azok kapják meg ősztől is a lehetőségetakik idén leszerepeltek (ők lesznek a kezdők), akkor sokáig egyik új igazolás se marad sztem...Fernando írta:Minden meccset láttam idén barátom. De azt tegyük hozzá h Eto'o fél szezont kihagyta. Touré hátsérvvel játszott. Milito többet volt sérült mint harcképes. Emellé társult a kritikán aluli játék. Ha ezek a játékosok, rendszeresen egészségesek lettek volna, akkor nem olyan játékosokkal pótóltuk volna őket a kezdőbe mint Bojan (fiatal, jol játszott, de sztem csak ahoz képest játszott kimagaslóan h mennyi idős), Gudjohnsen, Edmílson, Oleguer, Pinto, Thuram, Ezquerro. Eléggé gyúrnék a padon. És ismétlem kezdőbe max 3 játékost vennék. Alvés, Silva vagy Afellay, és egy irányítót. Padra több embert vennék mint a kezdőbe.
Szerk: Köszi Titinho. Jolenne már velük megegyzeni
maximálisan egyetértek Veled, csak kötözködni akartam picitlenart cryuf írta:Nóbi!
Csak hasonlítsd össze az Angol meg a Holland játékosokat a spanyol ligában..ot van pl.Owen semmire sem ment Wodgate szintugy...angolok nem ilennek a spanyol fociba viszont a hollandok itt már bizonyitottak..és VdV szerintem teljesen beleillene ebbe a közegbe!!
A címben annyi van, hogy már két éve várja azt, hogy a Barcához igazoljon. Az interjú tartalma pedig hasonló ahhoz az interjúhoz ami itt is fent volt az Eurobarcán, csak itt már egy kicsit nyíltabban beszél arról, hogy:Fernando írta:Esetleg magyarul egy rövid tartalmat?
Barátom a kezdő idén leszerepelt... vagy nem nézted a meccseket?Fernando írta:Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
Nekem nagyon tetszik az otlet, nem feltetlenul mindig pont ezzekkel az emberekkel a kezdoben a kozeppalyan,de vmi ilyesmivel.xbalix írta:Az én "válogatottam"![]()
4-4-2 Valdés
Alves---Puyol---Milito---Abidal
Silva---Toure---Keita---Messi
Eto'o---Henry
Pad: Jorquera, Piqué, Garay, Sylvinho, Xavi, Iniesta, Bojan, Giovani (ebből 5)
4-3-3 Valdés
Alves---Puyol---Milito---Abidal
Toure
Xavi---Iniesta
Messi Henry
Eto'o
Ja, értem. Bocs. Amúgy, kit akarnak irányítónak idehozni?Fernando írta:Félreértelmeztél. Amit zárójelbe írtam azt a kezdőre értettem. Szal oda kell irányító. Padra minek? De igazából minden csak akkor fog eldőlni, hogyha látjuk milyen felállásban játszunk. Vagy felállásokban
hát a cím annyi hogy 2 éve várja hogy végre itt játszhasson...Fernando írta:Esetleg magyarul egy rövid tartalmat?
Félreértelmeztél. Amit zárójelbe írtam azt a kezdőre értettem. Szal oda kell irányító. Padra minek? De igazából minden csak akkor fog eldőlni, hogyha látjuk milyen felállásban játszunk. Vagy felállásokbanPocsa11 írta:Most őszinten...Deco elmegy, R10 elmegy. Ki fogja ezt a csapatot mozgatni? Ini meg Xavi biztosan nem. És szerinted padra kell irányítót hozni? Nasrit a tehetségéhez képest, potom pénzért lehetne elhozni. De a csodálatos vezetőség ezt az esélyt is képes lenne elbaltázni, pont úgy, mint Garaynál.Fernando írta:Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
Most őszinten...Deco elmegy, R10 elmegy. Ki fogja ezt a csapatot mozgatni? Ini meg Xavi biztosan nem. És szerinted padra kell irányítót hozni? Nasrit a tehetségéhez képest, potom pénzért lehetne elhozni. De a csodálatos vezetőség ezt az esélyt is képes lenne elbaltázni, pont úgy, mint Garaynál.Fernando írta:Iniestát a padra küldeni? nemhinném hogy jö ötlet lenne. És sztem sokkal inkább a kispadot kell megerősíteni a rotáció miatt mintsem a kezdőt. Ott elég 2 nagyon indulokt esetben három. (jobbhátvéd poszt, balszélső poszt, esetleg csatárposzt vagy irányító poszt). Kispadra kell ember hozni.
Egyetértek.Aprieto írta:Azon elmélkedem, a hőn áhított Daniel Alvest, miért nem hímringyózza, színészezi le senki... holott mindenki tudja mire képes ha valaki berak elé egy plusz fűszálat
Persze aki szemellenzővel figyeli Ronaldot illetve Alvest, annak nem is tettem fel ezt a költői kérdést![]()
![]()
Arról nem szólva, hogy egyiknek elviekben keményebbnek illene lennie védő létére...