Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs harag.ozsimiki írta:Bocsi,de akkor Te is,és barátaid is le vannak maradva...elég lett volna kicsit visszaolvasni,vagy ha elég rég követed a versenyeket,akkor magad is halhattad Gyula szájából is az igazat...
én nem mondtam, hogy ez nem így van. a Raiko-s postodra reagáltam.Tibi1982 írta:Vito tényleg az van, hogy Gyuszi Alonsos és Mekis, pl idén volt egy beszólás, mégpedig, hogy kár hogy előnyben van a ferrari???? hogy mondhat ilyet?????
Nálam az vágta ki a biztositékot, mikor wéber már elakarta venni Kimi szuperlicenszét...Tibi1982 írta:Replay, oszmiki, köszi, hogy nem hazudtoltatok meg. Vito tényleg az van, hogy Gyuszi Alonsos és Mekis, pl idén volt egy beszólás, mégpedig, hogy kár hogy előnyben van a ferrari???? hogy mondhat ilyet?????
Replay írta:Esetleg te is pilóta vagy?Vito írta:egyértelműen Kimi tehet a balesetről.
Egy ilyen kiszámithatatlan pályán, ami vizes is volt, ráadásul az alagútból kifelé, benne van az ilyen hiba.
Ráadásul Kimi nem a Force érdekvédelmi képviselője, ő a VB cimért harcol, 12 perccel a vége előtt mindent megpróbált, hibázott, bennevan.
Nem csak Kimi, hanem a mezőny nagyrésze követett el hibákat.
Bocsi,de akkor Te is,és barátaid is le vannak maradva...elég lett volna kicsit visszaolvasni,vagy ha elég rég követed a versenyeket,akkor magad is halhattad Gyula szájából is az igazat...Csak a Barca! írta: Szerintem a Gyula egyértelműen Raikkönenes. Folyamatosan őt magasztalja és neki drukkol, legalábbis nekem teljesen így jön le. Állandóan el van hűlve, hogy mennyire jó a finn, meg, hogy milyen hibátlan. Több emberrel beszéltem erről amúgy. Mindenkinek ez a véleménye róla.
De a takarodjban egyetértünk, de vigye magával a Véber Gábor szakértőkolegánkat, meg a nagy tudású Palik Lacikát is.
Esetleg te is pilóta vagy?Vito írta:egyértelműen Kimi tehet a balesetről.
Tibi! ezt nem mondod komolyanTibi1982 írta:Kimiről meg annyi, hogy csoda hogy megfogta, 4x igen keresztben volt a ferka. Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???
Úgysem büntették volna meg.
Igen az is nagyon vicces volt. Meg amikor elfelejtették, hogy amikor Hamilton odacsapta az autót és bejött, akkor kapott üzemanyagot is és magyarázták, hogy sokkal több üzemanyag volt benne, mint a többiekben.Barcaforever írta:Én akkor akadtam ki, mikor vagy 4 körön keresztül kiabáltak, h úristen Truli vagy mittom én ki száraz gumikkal van kinn.(Elég furcsa lett volna, pont akor mikor újra csepegett az eső és nem volt még egy száraz ív sem.)
És persze a végén kierült, h extrém esős.
Tibi1982 írta:Na, akkor mondom. Ez a Czollner, ez egy népmuvészeti cserépedény. Már régóta azt mondom, hogy takardojon a [auto_cenzúra]. Könyörgöm, mit keres ott????
Palik-Wéber jó lenne oda. Vagy Wéber helyett Szabó Robi.
Czollnerről lehet tudni, hogy Alonsos, meg Hamiltonos. Egyszer mondta, hogy volt közelebbi személyes kapcsolat közöttük, lehet dugtak, vagy szívta, azt nem tudom. Hamiltonra meg???? A tavalyi utolsó nagydíjon Brazilban, mikor lelassult Hami, akkor szólalt meg a kis népmuvészeti cserépedény hangjával, hogy Úristen Laci???? emlékeztek rá??? Na ezzel is elárúlta magát.
Kimiről meg annyi, hogy csoda hogy megfogta, 4x igen keresztben volt a ferka. Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???
Úgysem büntették volna meg.
Go Kimi.
Czollner takarodj.
ezt ugye te sem gondolod komolyan? kb fel masodperce volt donteni... az nem sok.. ilyen helyzetben...Az meg hogy Sutil, miért nem vágta már akkor le a kanyart???? ha Látja hogy mögötte ficánkol Kimi,???
A BMW-t. Kínálta a lehetőséget Heidfeld a szándékosan elrontott kanyarral, ahogy szokta. Alonso bement mellé, ám Heidfeld zárta a kaput, versenybaleset. De legalább megpróbálta, bár szerintem is elsiette.barca99 írta:
Ez nem olyan volt, mint amikor Alonso a visszafordítóban telibeverte a Williamset. Az vezetői hiba volt, ez sztem nem.
Előszőr is Köszibarca99 írta:
Jah, és csak Miki miatt nem írom, hogy nem egy Schumi drukkernek kellene itt a belemenés erkölcsösségéről írnia.
Jaja az jó volt. Ez nekem is feltűnt.Chris0527 írta:Énis néztem mikor 2kor kezdődött és 4ig tartott hogy lehet annyi. Hát így pont nem figyeltem a kiirást te szemfülesebb voltálFernando írta:Bakik köze:
Hamilton 2 óra 42 perc alatt fejezte be a versenyt. Jo lesz az másodpernek is.
Értelek, de kb. ennyi erővel megannyi alkalom volt hogy épphogy beértek a boxba mert már nem volt üzemanyag. A szabály az szabály, aki pedig áthágja az büntetést "kéne" kapjon. Mondjuk elég barom egy része ez a szabályzatnak ez a box nyitogatósdi, szerintem idővel változtatni fognak. Kíváncsian várom mi lesz a vége.gekkodan írta:Valszeg azért mert olyan defektje volt, hogy épphogy elment a boxig. Szerintem a stewardok nem kockáztattak, mert még egy roncs, főleg ebben az időben nagy gáz lett volna, egy már volt a pályán ugye.Ronaldinho&Barca írta:Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el?
Énis néztem mikor 2kor kezdődött és 4ig tartott hogy lehet annyi. Hát így pont nem figyeltem a kiirást te szemfülesebb voltálFernando írta:Bakik köze:
Hamilton 2 óra 42 perc alatt fejezte be a versenyt. Jo lesz az másodpernek is.
Ez egy jó kérdés. Lehet futam közben módosítottak szabályt.Ronaldinho&Barca írta:Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el?
Valszeg azért mert olyan defektje volt, hogy épphogy elment a boxig. Szerintem a stewardok nem kockáztattak, mert még egy roncs, főleg ebben az időben nagy gáz lett volna, egy már volt a pályán ugye.Ronaldinho&Barca írta:Jah és mellékesen megjegyezve, verseny elején első SC-nél kiállt pár kocsi a boxba, Alonso volt egyikük arra emlékszem, piros lámpánál.. büntetés miért maradt el?
Ja mert akkor ebben az esetben van ha? JóLos Banditos írta:Ez most teljesen más helyzet.
Nem kellene szidni Raikkönent. Ennyi.
Hát vagy Schumi, Alonso, stb.... Mindenki csinált már ilyet.LG írta:Ezt is a hülye colner mondta, látom valaki meg el is tanulta tőleBenga írta:Komolyan ilyet szól hogy ha ez mást csinálja azonnal elveszik a licencét.Ha ilyenért elvennék a lecencét akkor már Sato, Nakajima, meg még sokan mások már rég nem versenyeznének.
Múltkor Czollner: "Sajnos a Ferrarik ma nagyon jók."dekor írta:Miről beszélsz te? Inkább Ferrari pártiak, de most ebben az esetben teljesen jogos hogy le..... raikonnent.