Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.31. 20:14:21

Kikaptunk, így sajnos az Alba a harmadik. Grat nekik.

Álmoska meccs volt, több mint félház, szóval, ahogy arra számítottam az a divatréteg eltűnt. Nagyon gyenge meccs volt, az Alba magabiztosan vezetett a 4. negyed kivételével, mikor is visszajöttünk a meccsbe, ám azért kellett az edző kolléga marhaságai is, egy technikaival. Feljöttünk, sőt még vezettünk is, de visszajött az előző meccs, ott sem tudtunk élni a meccslabdával, és most sem. Most Hollins hagyta ki, de rendkívűl örülök, hogy szívén viselte a dolgokat. Odamentem hozzá meccs végén, aztán kicsit bíztattam / bíztattuk.

Értékelve a szezont, azt kell mondjam, ahogy indult a dolog, teljes mértékben elégedett vagyok a csapattal, a hozzáállással, mindennel. Gondolom lesz egy kis átalakítás a csapatban azért, de ezt a csapatot sosem fogjuk elfelejteni.

Jövőre folytatjuk.
CSAK AZ OLAJKA, CSAK AZ OLAJKA, NEKEM NEM KELL MÁS!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 18:44:01

kovinho írta:Arra lennék még kíváncsi a Kupadöntő rendezési jogával kapcsolatban, hogy ez hogy volt? Tehát ezért fizetni kellett, hogy nálatok rendezzék, vagy csak úgy odaitélték valakinek ill. most ebben az esetben a Falconak?
Persze. Licitálni kellett, és 12 millióért nyertük el a rendezés jogát.
A Körmend ott is tisztességtelen volt. Tudták, hogy mi meg akarjuk szerezni a rendezés jogát, ezért az utolsó pillanatban előálltak egy 11 milliós ajánlattal. Tehát, ha el akartuk nyerni, emelni kellett a tétet. A Körmend ott is tisztességtelen volt. Mivel az utolsó pillanatban előállt egy 11 milliós ajánlattal, tehát emelnünk kellett a tétet. A Körmend annak ellenére adta meg az ajánlatát, hogy esze ágában sem volt megrendezni a döntőt. Csak velünk akart kitolni. utána meg fel voltak háborodva, hogy 6500Ft volt a kétnapos jegy.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.29. 18:39:37

Arra lennék még kíváncsi a Kupadöntő rendezési jogával kapcsolatban, hogy ez hogy volt? Tehát ezért fizetni kellett, hogy nálatok rendezzék, vagy csak úgy odaitélték valakinek ill. most ebben az esetben a Falconak?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 18:36:52

kovinho írta:Azokat tényleg nem lehet leírni.
Tavaly a kupadöntőn és a bajnoki döntőn is akkora hangulat volt. :)

A Falconak meg kell nyernie a bajnokságot, mert ekkora sansza nem nagyon lesz szerintem a következő években. Ha most nem, akkor sosem. Főleg, hogy egy döntőt már buktak / buktatok.

Közvetítik majd a következő meccset?
A harmadikat, meg a többit, ha lesz.
Annál is inkább, mert jövőre már nem biztos, hogy a FALCO Forgácslapgyártó Zrt. anyagilag támogatni tudja a csapatot. Komoly gazdasági nehézségekkel küzd a vállalat.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 18:34:56

Ronaldinho&Barca írta:Nos tegnapi meccsről kicsit. Első félidőben sztem ledaráltuk a Körmendet úgy ahogy volt, folyamatos letámadások és nagyon szépen védekeztünk. Saját játékunkat játszottuk. Fejben sem volt már ott a Körmend.. Vavra büntetőit elnézve.. :D Meg Henderson 100%-os helyzetet kihagyta de nagyon csúnyán..
3. negyedbe mi sosem vagyunk igazán jók, és megint volt egy kis zűrzavar, de aztán végére észbe kaptunk és 4. negyedbe simán tartottuk az előnyt.
Szerintem megérdemelt volt a győzelem, de nagy volt a küzdés. Mind a két csapat nagyot akart menni az első meccsen. Szerintem ha Körmenden kicsit jobban játszunk, és Arnasnak nem ütik ki a szemét, akkor van esélyünk idegenbe.
Bírói ítéletek szerintem sportszerűek voltak, megis lepődtem rajtuk.. főleg hogy Hartyányi is fújt. Szurkolás ugyszint, mind a két tábor kitett magáért, hatalmas volt a hangulat.. de ez nem lehet szavakkal leírni. :)

Szombaton mindent megtesz majd a Körmend, de nagyon nehéz dolguk lesz! :) Várom a folytatást. :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!
A tegnapi meccset a Bodnár-Benczúr-Török bírói hármas vezette kedves Márton barátom!
CSAK A FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.29. 18:34:31

Azokat tényleg nem lehet leírni.
Tavaly a kupadöntőn és a bajnoki döntőn is akkora hangulat volt. :)

A Falconak meg kell nyernie a bajnokságot, mert ekkora sansza nem nagyon lesz szerintem a következő években. Ha most nem, akkor sosem. Főleg, hogy egy döntőt már buktak / buktatok.

Közvetítik majd a következő meccset?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.29. 18:28:20

Nos tegnapi meccsről kicsit. Első félidőben sztem ledaráltuk a Körmendet úgy ahogy volt, folyamatos letámadások és nagyon szépen védekeztünk. Saját játékunkat játszottuk. Fejben sem volt már ott a Körmend.. Vavra büntetőit elnézve.. :D Meg Henderson 100%-os helyzetet kihagyta de nagyon csúnyán..
3. negyedbe mi sosem vagyunk igazán jók, és megint volt egy kis zűrzavar, de aztán végére észbe kaptunk és 4. negyedbe simán tartottuk az előnyt.
Szerintem megérdemelt volt a győzelem, de nagy volt a küzdés. Mind a két csapat nagyot akart menni az első meccsen. Szerintem ha Körmenden kicsit jobban játszunk, és Arnasnak nem ütik ki a szemét, akkor van esélyünk idegenbe.
Bírói ítéletek szerintem sportszerűek voltak, megis lepődtem rajtuk.. főleg hogy Hartyányi is fújt. Szurkolás ugyszint, mind a két tábor kitett magáért, hatalmas volt a hangulat.. de ez nem lehet szavakkal leírni. :)

Szombaton mindent megtesz majd a Körmend, de nagyon nehéz dolguk lesz! :) Várom a folytatást. :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.29. 16:08:23

Gratula mégegyszer Szombathelyre. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd Körmenden a játék. Van egy olyan érzésem, hogy a döntő 5 meccses lesz, és ott pedig bármi történhet tényleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.02. 15:52:41-kor.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.29. 16:00:40

Innentől arra kell törekedni, hogy Körmenden is győzzünk egyszer. Sztem nem lenne jó 2-2-vel jönni Szhelyre, mert akkor könnyen úgy járhatunk, mint a Szolnok.

Tegnapi meccs nekem annyira nem tetszett, persze jó, hogy győztünk. Doyne volt k..va jó, a 3. negywedbe szinte csak ő tartotta a csapatban a lelket
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.29. 11:35:12

Jövő szerdán 18:45-től élőben Falco-Körmend a Sport1-en!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.28. 22:40:49

Kimenni nem tudtam, így megnéztem a Szombathelyi TV-n a meccset. Közepes színvonalú, küzdelmes, és sportszerű meccset láthattunk. A bírók korrektek voltak. Az első félidő végén ítéltek nekünk két technikait. Az első előtt a körmendi kispad egy elmaradt faultot reklamált hevesen, mire Benczúr technikait adott Krivacsevicsnek. A körmendieknek ott igazuk volt, szerintem is elmaradt a fault. Ettől függetlenül, jól és konzekvensen vezették a meccset.
Mi küszködtünk, főleg a 3. negyedben, amit 14-23-ra el is buktunk. Akkor elég szétesően játszottunk. Doyne és Csirics voltak elemükben, Kálmán átlagos volt, Arnas pedig halovány. Tőle több kell.
Körmenden is győzni kellene, és akkor egy kicsit nyugodtabbak lehetnénk!
CSAK A FALCO! ALÉÉÉÉÉ!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.28. 21:54:33

kovinho írta:Balhé nem volt? (engem már csak ez érdekel :D )
Amúgy grat.
Kovi, nem volt. :D Persze feszültséget érezni lehetett, de véleményem szerint mind a két tábor nagyon sportszerű volt, és most a bírok is talán. 2. félidőbe azért nagy volt a feszültség, kis szópárbajok voltak, de semmi incidens nem volt. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.28. 21:42:56

Balhé nem volt? (engem már csak ez érdekel :D )
Amúgy grat.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.28. 21:34:12

Falco-SZOVA KC Szombathely - Körmend 80:74

Huh öregem...:D igazi Falco-Körmend összecsapás volt. Megérdemelten nyertünk, csodálatosak voltatok srácok!!! Később írok kis összefoglalót, de most fújok picit. :D

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.27. 22:25:25

Jó hát kicsit irónikus voltam. :D

Azért ne felejtsd el, hogy az Olaj és a Körmend elég nagy barátságban van, míg az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb ellenfele a Falco. Így azt sosem fogom én elvárni tőled, hogy áradozz a Körmendről, de ez egy körmenditől sem várhatod el, hogy a Falkeszt... Nem szeretitek egymást, és ez elég enyhe kifejezés. Sajnálom azért, hogy ennyire elfajultak a dolgok a szurkolótáborotok között, ebben mindkét tábor vastagon benne van. A nagy tét miatt egyébként szerintem még ennél is feszültebb lesz a viszony köztetek.

Falco behúzza az első meccset. Talán a bajnokságot is, és meg is érdemelték, mert amit az alapszakaszban produkáltak az tényleg zseniális. Viszont megérdemelné a Körmend is, mert ahonnan ők felálltak...

De valakinek oda kell adni a kupát. (Falco nyer szerintem...)
Majd meglássuk.
Az is biztos, hogy ilyen kerettel a Falconak valamit nyernie kell / kellett volna a szezonban. Az egyik sikerülhet.

Hát igen, nagyon nagy érzés, amikor a csapatod bajnokságot nyer... :wink:

Szerk.: Ja, és mégegyszer jó szurkolást VT-nek, Sharknak és Neked!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.27. 22:17:22

kovinho írta: Oks, de nem is becsültem le őket. Tény, hogy ennek a Körmendnek - szurkolóikkal együtt - nagyobb a szívük, mint az egész Magyar Bajnokságnak. 5 meccses döntőt várok, Körmend győzelemmel, mert az nyerje a bajnokságot, amelyik megverte az előző bajnokot, nem mellesleg piros-fekete csapatot akarok látni megint bajnoknak. Megérdemelné a Falco is, de akkor is :)

Már csak az Olaj-Körmend barátság jegyében is.
Nah Kovi, elástad magad most... :D A fekete betűst ami kiemeltem elég merész húzás volt leírni, szerintem nem ismered őket eléggé. :D Had ne kezdjem el... persze tisztelet a kivétel, de azok nem emberek...

Azért sztem nem ismered elég jól őket, Körmend drukkerekkel 1x kell beszélgess és akkor egész élettől elmegy a kedved. Főleg most hogy döntőbe összekerültünk össze hordanak annyi marhaságot..
Én mondjuk drukkoltam az Olajnak, szimpatikusabb csapat és döntőbe tavalyi bajnokot legyűrni azért... :) De így alakult, Szolnok éve is elég gyengére sikerült, ki gondolta volna. :? De Körmend is jó lesz, az a hangulat ami ott van egy meccsen... az a szurkolás... leírhatatlan. :)
Szerintem első meccsen rengeteg minden fog múlni, ha ott nyerünk ami azért meglesz szerintem, nagy löketet kaphatunk és a srácok is. Remélem azért barátságos és sportszerű lesz a szurkolás, és ne legyenek dobálgatások és szék törések...nekünk van egy csarnokunk nekik van egy tornatermük, becsüljék meg azért. Persze hatalmas a két tábor között a feszültség és ellentét, de ez egy döntő, remélem megadjuk neki a tiszteletet. Hartyányi bácsit már első meccsre megkaptuk ajándékba, azért remélem itt normálisan fújnak majd a bírók, elvégre egy döntőről beszélünk.

Nagyon várom már ezt a meccset azaz meccseket, talán még fel se fogtam mi is van. Ez az egész év annyira jól sikerült mint egy szép álom és ha egy bajnoki címmel megkoronáznánk akkor.. :)

MINDENT BELE SRÁCOK!!!!
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.26. 18:40:29

haze71 írta:Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.
A Falco sem veheti félvállról a döntőt (ez a Körmend esetében egyébként is lehetetlen), mert könnyen pórul járhat, bár ők a döntő esélyesei. Az ő keretükkel és költségvetésükkel nem tudja felvenni a körmendi a versenyt. Egy biztos: a legjobb 8 magyar játékosból három körmenden játszik...
Oks, de nem is becsültem le őket. Tény, hogy ennek a Körmendnek - szurkolóikkal együtt - nagyobb a szívük, mint az egész Magyar Bajnokságnak. 5 meccses döntőt várok, Körmend győzelemmel, mert az nyerje a bajnokságot, amelyik megverte az előző bajnokot, nem mellesleg piros-fekete csapatot akarok látni megint bajnoknak. Megérdemelné a Falco is, de akkor is :)

Már csak az Olaj-Körmend barátság jegyében is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.26. 17:29:24

haze71 írta:Elég szomorú, hogy így elmérgesedett a helyzet két vasi csapat között, dehát ez máshol sincs másként. Csak nehogy a kosárlabda is olyan botránysportág legyen, mint a kézilabda.
Talán Barca szurkolóként tudod milyen a szegényebbnek, kevésbé támogatobbnak szurkolni. Hát így éreznek a körmend-szimpatizánsok is...
Ha olyan szegények a körmendiek, hogy sikerült februárban 3 idegenlégióst hamarjában leigazolni? Ezt nem értem. Ha nekem nincs egy vasam se, akkor nemhogy 1 kg húst nem tudok venni, de még egy zsemlét sem.
Nem kell a Körmendet sajnálni. Mindig csak nyavalyognak, sírnak-rínak, pénz meg annyi, mint a pelyva. Ez olyan, mintha Csányi Sándort koldulni látnám.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2008.05.26. 17:25:02

Elég szomorú, hogy így elmérgesedett a helyzet két vasi csapat között, dehát ez máshol sincs másként. Csak nehogy a kosárlabda is olyan botránysportág legyen, mint a kézilabda.
Talán Barca szurkolóként tudod milyen a szegényebbnek, kevésbé támogatobbnak szurkolni. Hát így éreznek a körmend-szimpatizánsok is...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.26. 16:39:31

haze71 írta:
Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.
A Falco sem veheti félvállról a döntőt (ez a Körmend esetében egyébként is lehetetlen), mert könnyen pórul járhat, bár ők a döntő esélyesei. Az ő keretükkel és költségvetésükkel nem tudja felvenni a körmendi a versenyt. Egy biztos: a legjobb 8 magyar játékosból három körmenden játszik...
Nah nah... szerintem Falco egyáltalán nem veszi majd félvállról a meccseket, tudják a fiúk mi a feladatuk, és hogy a bajnoki cím nagyon érik már, mellékesen szólva és nem szeretett csapatomat akarom még jobban fényezni :D, de ebben az évben kissé megérdemelnénk. Én úgy gondolom, hogy ez a költségvetéses hacuka egy másik téma, aki Szombathelyi tudja mi hogyan van, melyik cég hol van és melyik csapatot támogatja... úgyis értik a Szhelyiek.
Körmend egy sajátos csapat, én nem szeretem őket, végülis ősi ellenség.
Mint Barcás drukkernek a Real, de talán a Körmend ennél is nagyobb.
Ha most nyerünk, nem csak egy bajnoki címet nyerünk, hanem ott lesz, hogy mi vertük le a Körmendet. Nah de még el se kezdődtek a meccsek, várjuk ki a végét.

Kovi, igen kár ez a távolság, mert azért egy Falco - Körment összecsapás.. az a hangulat leírhatatlan. ;)

U: Azért a döntő meccsen remélem nem Hartyányi bácsi fog majd fújni... :roll:

BAJNOKOK LESZÜNK!!!
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
haze71
Entrenador del Barça

2008.05.26. 16:23:11

kovinho írta:
haze71 írta:
kovinho írta:Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.
:lol: :lol: :lol:
Mi ebben olyan vicces? Mindkét csapat hulla fáradt már, így teljesen kiegyenlített volt a párharc. Egyébként meg azt nem tettem hozzá, hogy mi olyan hatalmasak vagyunk. Nevess csak, de ezt a hulla fáradt Körmendet csak a szíve viszi majd Szombathelyre.

Másik az, hogyha nem lenne ilyen fantasztikus szurkolótábora, akkor már rég kihullott volna a csapat. Hihetetlen nagy respekt nekik, leordítottak 2500 kosárlázban lévő szolnokit, és egy azért egész jó szolnoki B-közepet. Minden tiszteletem tényleg az övéké, és ha ők nyernék a bajnokságot, akkor ez nem csak a csapat, hanem a szurkolóké is lenne.

Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy azért most dől el, ki az aki tényleg komolyan gondolta, hogy szereti az Olajbányászt. Aki kinn lesz majd a Fehérvár ellen, és ugyanúgy végigordibálja, mint az elődöntőt, és mintha a döntőbe lenne, akkor azt elismerem.
(Én ott leszek...) :D
Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.26. 15:53:53

redmiller írta:Ne haragudj, de meccs közben Endre elfogult szokott lenni... Ezt ő maga is beismerte párszor az index MNK topikjában.
Amúgy remek hangulatú meccs volt! A védekezés dominált a meccsen, ezért sok hiba volt a játékban. Azt viszont nem értem, hogy mire adott 5-öst a Nemzeti Sport... A játék max. 3-as (talán gyenge 4-es) volt, a hangulat *5.
Most azért szerintem is odafújtak. Ha nem is meccset eldöntő dolgokat, de azért lássuk be, hogy valamilyen szinten tolták őket. Meg a körmendiek is sírtak, amikor a 2. itthon lévő meccsen (elvileg) nekünk fújtak, akkor én / mi miért ne?

Gondolom ilyen kiélezett csatában (főleg magyar szinten...) nem nagyon van akkora szinvonal, ahogy a kupadöntőn sem volt az. De azért lazán megért a végig szoros csata egy 5-öst. A színvonalra akarna jegyeket osztani a nemzeti sport, akkor meg sose lenne 5-ös... :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.26. 15:43:43

haze71 írta:
kovinho írta:Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.
:lol: :lol: :lol:
Mi ebben olyan vicces? Mindkét csapat hulla fáradt már, így teljesen kiegyenlített volt a párharc. Egyébként meg azt nem tettem hozzá, hogy mi olyan hatalmasak vagyunk. Nevess csak, de ezt a hulla fáradt Körmendet csak a szíve viszi majd Szombathelyre.

Másik az, hogyha nem lenne ilyen fantasztikus szurkolótábora, akkor már rég kihullott volna a csapat. Hihetetlen nagy respekt nekik, leordítottak 2500 kosárlázban lévő szolnokit, és egy azért egész jó szolnoki B-közepet. Minden tiszteletem tényleg az övéké, és ha ők nyernék a bajnokságot, akkor ez nem csak a csapat, hanem a szurkolóké is lenne.

Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy azért most dől el, ki az aki tényleg komolyan gondolta, hogy szereti az Olajbányászt. Aki kinn lesz majd a Fehérvár ellen, és ugyanúgy végigordibálja, mint az elődöntőt, és mintha a döntőbe lenne, akkor azt elismerem.
(Én ott leszek...) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.05.26. 15:59:41-kor.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.26. 09:17:39

kovinho írta:Kár, hogy ilyen messze vagytok tőlünk. Ha Pest közeli lennek a távolság, lazán kimennék az összes döntőre. Na de így? Na mindegy, azért jó szurkolást!

Elolvastam az olajkk.szoljon-on az online közvetítést, Endre szerint nagyon a Körmendnek fújtak. Tényleg marha nagy hülyeségeket fújtak be, botrányos fújás volt, és azért ez eléggé befolyásolta az eredményt. (Tudom, tudom, Red mindjárt jön a fault aránnyal, csak ezt nézni hatalmas marhaság...) Ennek ellenére azért sok esélyünk volt a döntőbe jutásra, s a bírók hülyeségei ellenére is bejuthattunk volna...

Azért köszönjük Hartányi.
Ne haragudj, de meccs közben Endre elfogult szokott lenni... Ezt ő maga is beismerte párszor az index MNK topikjában.
Amúgy remek hangulatú meccs volt! A védekezés dominált a meccsen, ezért sok hiba volt a játékban. Azt viszont nem értem, hogy mire adott 5-öst a Nemzeti Sport... A játék max. 3-as (talán gyenge 4-es) volt, a hangulat *5.
Bírókkal kapcsolatban annyi, hogy ide-oda is maradtak el megtorlatlan esetek. Volyan eset is, hogy a szolnoki közönség erősen reklamált, erre az öreg Molnár - a hátam mögött ült meg - azt mondta, hogy tényleg fault volt. A szolnokiak nem kaptak hazai pályát és egy mindent eldöntő 5. meccsen így helyes.
Gratula a szolnoki és körmendi tábornak, illetve a csapatoknak! Azért jó volt levezetésnek a foci meccs után.
kovinho írta:
Azért köszönjük Hartányi.
Hartyáni meg nagyon ritkán szokott fújni... Utálom is, mint a sz@rt, mert nekünk speckó - költői túlzással - szökőévenkét szokott valamit a javunkra fújni...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
haze71
Entrenador del Barça

2008.05.26. 08:36:26

Ronaldinho&Barca írta:U: Azért gratula a Szolnoknak, majdnem meglett a döntő. Ahhoz képest ahogy indult az évük, szépen hajráztak.
A Körmend szezonkezdetéről és hajrázásáról nem is beszélve.
Hányadik helyről is kezdték a rájátszást?
Válasz küldése