Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze. Licitálni kellett, és 12 millióért nyertük el a rendezés jogát.kovinho írta:Arra lennék még kíváncsi a Kupadöntő rendezési jogával kapcsolatban, hogy ez hogy volt? Tehát ezért fizetni kellett, hogy nálatok rendezzék, vagy csak úgy odaitélték valakinek ill. most ebben az esetben a Falconak?
A harmadikat, meg a többit, ha lesz.kovinho írta:Azokat tényleg nem lehet leírni.
Tavaly a kupadöntőn és a bajnoki döntőn is akkora hangulat volt.![]()
A Falconak meg kell nyernie a bajnokságot, mert ekkora sansza nem nagyon lesz szerintem a következő években. Ha most nem, akkor sosem. Főleg, hogy egy döntőt már buktak / buktatok.
Közvetítik majd a következő meccset?
A tegnapi meccset a Bodnár-Benczúr-Török bírói hármas vezette kedves Márton barátom!Ronaldinho&Barca írta:Nos tegnapi meccsről kicsit. Első félidőben sztem ledaráltuk a Körmendet úgy ahogy volt, folyamatos letámadások és nagyon szépen védekeztünk. Saját játékunkat játszottuk. Fejben sem volt már ott a Körmend.. Vavra büntetőit elnézve..Meg Henderson 100%-os helyzetet kihagyta de nagyon csúnyán..
3. negyedbe mi sosem vagyunk igazán jók, és megint volt egy kis zűrzavar, de aztán végére észbe kaptunk és 4. negyedbe simán tartottuk az előnyt.
Szerintem megérdemelt volt a győzelem, de nagy volt a küzdés. Mind a két csapat nagyot akart menni az első meccsen. Szerintem ha Körmenden kicsit jobban játszunk, és Arnasnak nem ütik ki a szemét, akkor van esélyünk idegenbe.
Bírói ítéletek szerintem sportszerűek voltak, megis lepődtem rajtuk.. főleg hogy Hartyányi is fújt. Szurkolás ugyszint, mind a két tábor kitett magáért, hatalmas volt a hangulat.. de ez nem lehet szavakkal leírni.
Szombaton mindent megtesz majd a Körmend, de nagyon nehéz dolguk lesz!Várom a folytatást.
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
BAJNOKOK LESZÜNK!!!
Kovi, nem volt.kovinho írta:Balhé nem volt? (engem már csak ez érdekel)
Amúgy grat.
Nah Kovi, elástad magad most...kovinho írta: Oks, de nem is becsültem le őket. Tény, hogy ennek a Körmendnek - szurkolóikkal együtt - nagyobb a szívük, mint az egész Magyar Bajnokságnak. 5 meccses döntőt várok, Körmend győzelemmel, mert az nyerje a bajnokságot, amelyik megverte az előző bajnokot, nem mellesleg piros-fekete csapatot akarok látni megint bajnoknak. Megérdemelné a Falco is, de akkor is![]()
Már csak az Olaj-Körmend barátság jegyében is.
Oks, de nem is becsültem le őket. Tény, hogy ennek a Körmendnek - szurkolóikkal együtt - nagyobb a szívük, mint az egész Magyar Bajnokságnak. 5 meccses döntőt várok, Körmend győzelemmel, mert az nyerje a bajnokságot, amelyik megverte az előző bajnokot, nem mellesleg piros-fekete csapatot akarok látni megint bajnoknak. Megérdemelné a Falco is, de akkor ishaze71 írta:Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.
A Falco sem veheti félvállról a döntőt (ez a Körmend esetében egyébként is lehetetlen), mert könnyen pórul járhat, bár ők a döntő esélyesei. Az ő keretükkel és költségvetésükkel nem tudja felvenni a körmendi a versenyt. Egy biztos: a legjobb 8 magyar játékosból három körmenden játszik...
Ha olyan szegények a körmendiek, hogy sikerült februárban 3 idegenlégióst hamarjában leigazolni? Ezt nem értem. Ha nekem nincs egy vasam se, akkor nemhogy 1 kg húst nem tudok venni, de még egy zsemlét sem.haze71 írta:Elég szomorú, hogy így elmérgesedett a helyzet két vasi csapat között, dehát ez máshol sincs másként. Csak nehogy a kosárlabda is olyan botránysportág legyen, mint a kézilabda.
Talán Barca szurkolóként tudod milyen a szegényebbnek, kevésbé támogatobbnak szurkolni. Hát így éreznek a körmend-szimpatizánsok is...
Nah nah... szerintem Falco egyáltalán nem veszi majd félvállról a meccseket, tudják a fiúk mi a feladatuk, és hogy a bajnoki cím nagyon érik már, mellékesen szólva és nem szeretett csapatomat akarom még jobban fényeznihaze71 írta:
Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.
A Falco sem veheti félvállról a döntőt (ez a Körmend esetében egyébként is lehetetlen), mert könnyen pórul járhat, bár ők a döntő esélyesei. Az ő keretükkel és költségvetésükkel nem tudja felvenni a körmendi a versenyt. Egy biztos: a legjobb 8 magyar játékosból három körmenden játszik...
Igazából nem kinevetésnek szántam, csak jelezni akartam valahogy, hogy soha ne becsülj le senkit, mert az könnyen visszaüthet.kovinho írta:Mi ebben olyan vicces? Mindkét csapat hulla fáradt már, így teljesen kiegyenlített volt a párharc. Egyébként meg azt nem tettem hozzá, hogy mi olyan hatalmasak vagyunk. Nevess csak, de ezt a hulla fáradt Körmendet csak a szíve viszi majd Szombathelyre.haze71 írta:kovinho írta:Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.![]()
![]()
Másik az, hogyha nem lenne ilyen fantasztikus szurkolótábora, akkor már rég kihullott volna a csapat. Hihetetlen nagy respekt nekik, leordítottak 2500 kosárlázban lévő szolnokit, és egy azért egész jó szolnoki B-közepet. Minden tiszteletem tényleg az övéké, és ha ők nyernék a bajnokságot, akkor ez nem csak a csapat, hanem a szurkolóké is lenne.
Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy azért most dől el, ki az aki tényleg komolyan gondolta, hogy szereti az Olajbányászt. Aki kinn lesz majd a Fehérvár ellen, és ugyanúgy végigordibálja, mint az elődöntőt, és mintha a döntőbe lenne, akkor azt elismerem.
(Én ott leszek...)
Most azért szerintem is odafújtak. Ha nem is meccset eldöntő dolgokat, de azért lássuk be, hogy valamilyen szinten tolták őket. Meg a körmendiek is sírtak, amikor a 2. itthon lévő meccsen (elvileg) nekünk fújtak, akkor én / mi miért ne?redmiller írta:Ne haragudj, de meccs közben Endre elfogult szokott lenni... Ezt ő maga is beismerte párszor az index MNK topikjában.
Amúgy remek hangulatú meccs volt! A védekezés dominált a meccsen, ezért sok hiba volt a játékban. Azt viszont nem értem, hogy mire adott 5-öst a Nemzeti Sport... A játék max. 3-as (talán gyenge 4-es) volt, a hangulat *5.
Mi ebben olyan vicces? Mindkét csapat hulla fáradt már, így teljesen kiegyenlített volt a párharc. Egyébként meg azt nem tettem hozzá, hogy mi olyan hatalmasak vagyunk. Nevess csak, de ezt a hulla fáradt Körmendet csak a szíve viszi majd Szombathelyre.haze71 írta:kovinho írta:Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.![]()
![]()
Ne haragudj, de meccs közben Endre elfogult szokott lenni... Ezt ő maga is beismerte párszor az index MNK topikjában.kovinho írta:Kár, hogy ilyen messze vagytok tőlünk. Ha Pest közeli lennek a távolság, lazán kimennék az összes döntőre. Na de így? Na mindegy, azért jó szurkolást!
Elolvastam az olajkk.szoljon-on az online közvetítést, Endre szerint nagyon a Körmendnek fújtak. Tényleg marha nagy hülyeségeket fújtak be, botrányos fújás volt, és azért ez eléggé befolyásolta az eredményt. (Tudom, tudom, Red mindjárt jön a fault aránnyal, csak ezt nézni hatalmas marhaság...) Ennek ellenére azért sok esélyünk volt a döntőbe jutásra, s a bírók hülyeségei ellenére is bejuthattunk volna...
Azért köszönjük Hartányi.
Hartyáni meg nagyon ritkán szokott fújni... Utálom is, mint a sz@rt, mert nekünk speckó - költői túlzással - szökőévenkét szokott valamit a javunkra fújni...kovinho írta:
Azért köszönjük Hartányi.
A Körmend szezonkezdetéről és hajrázásáról nem is beszélve.Ronaldinho&Barca írta:U: Azért gratula a Szolnoknak, majdnem meglett a döntő. Ahhoz képest ahogy indult az évük, szépen hajráztak.