Barcaforever írta:Mikor azt mondom, h 5-6 játékost kell igazolni, én azért a földön maradok és nem Drogbát,Kakát meg Diegot hoznám ide.Írja mindenki, h őket el kéne hozni.Egy kis kérdés: miből?
Összesen kell 5-6 játékos, akik kupákat akarnak nyerni, tenni akarnak vmit a pénzükért.Nem igazolási rekordos sztárokat.Majd itt kinőnek, ha érnek vmit.
Az szerintem tiszta sor, hogy ha Eto'o megy, akkor minőségi játékost kell a helyére igazolni, aki akár lehet éppen Drogba is. Ebben egyetértünk ugye? Nem hiszem, hogy mondjuk Güiza méltó utódja lehet.
A másik dolog, hogy az irányítóposztra meg is mondták, hogy olyan játékost akarnak igazolni, aki már letett valamit az asztalra, tehát könnyen elképzelhető pl Diego.
A miből kérdésre meg szerintem te is tudod a választ. Egyrészt a játékoseladásokból másrészt az eleve az igazolásokra szánt pénzből. Azért 2 komolyabb játékos leigazolása nem verné a földhöz anyagilag a csapatot.
Ezekre a posztokra nem az említett nevek a favoritjaim, velük csak arra akartam rávilágítani, hogy pl ők is sztárok és benne lehet az érkezésük a pakliban, vagy valami hasonló kaliberű játékosé. Amúgy Eto'ot nem szabadna elengedni (bár ezt 100milliószor leírta már mindenki).
Mondjuk szerintem bárhogy is igazolunk, jövőre, az első évben nem hiszem, hogy túl nagy sikereket kéne várnunk a csapattól (pl Bl győzelem). Azért egy év legalább kell, míg rendesen összeszokik a csapat egymással, az edzővel és megszokják a környezetet, meg megtanulják a taktikát. Nyilván hosszútávon kell gondolkodni, de elvileg ez is a cél.