Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.Toure nem kap helyet a te kezdődben? Ez szomorúHaider írta:Nekem ez lenne a jövő évi Barcelona kezdője:
---------------------------------------VV.-----------------------------------------------
Alves---------------------Puyol----------------------Milito----------------Abidal-----
Messi---------------------Iniesta--------------------Xavi--------------------Silva----
-------------------------------Henry--------------------Eto'o--------------------------
Lendorio is bekattant, ő is 20 millát kér Colocciniért.Replay írta:Közben Roig úr, a Villarreal elnöke kijelentette, hogy nem hajlandó tárgyalni a Barcával Cáceres eladásáról.
Tehát a Barcának ki kell fizetni a 20milliós kivásárlási árat, ha elakarja hozni.
Sajnos ez nagyon sok pénz egy tehetségért, szóval innentől kevés az esély.
Titinho írta:SEYDOU KEITA AZ FC BARCELONA JÁTÉKOSA![]()
4 évre kötelezte el magát a Mali játékos, akinek a kivásárlási ára 90 millió € lesz.
Link:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 04334.html
Ez igaz eddig nagyon jól megy, nem gondoltam volna hogy ien könnyen elindult, aszekér. De biztos lessz még valami gebasz. Én örülök Keitanak, jobb lessz mint Edmilson remélem.norbert55 írta:Edmilson volt az első tuti távozó helyére Keita szal eddig jól igazoltunk.Sztem ilyen sorrendben lesz pl:Ronnie megy akk a helyére rögtön jön a posztjára.Sztem ez a logikus.
kilibarca írta:Persze én azt is tudom ki mellett fog ülni ...norbert55 írta:Tudja vki Keitának hányas mezszáma lesz?
de 3-4 meccsről alapból hiányozna, mert ha jol tudom előtte van egy összetarto edzőtábor 2 héttel a torna előtt. Plusz ha továbbjutnak a csoportból. Meg hát a csoportmeccsek.visca el barca írta:amúgy aki aggódik keita meg az afrika kupa miatt, az ne tegye... mali válogotattjáról van szó...
soha nem jutnak addig mint yaya elefántcsonttal, vagy eto'o kamerunnal..
Ezt akár én is írhattam volna. Tökéletesen ugyanígy gondolom a dolgot. Te olvasol a gondolataimban?albicelesteX írta:Eto'o Vs. Ibrahimovic ez olyan dolog ami ilyen kettős érzéseket vált ki belőlem!
1.Kedvelem Eto'o-t bármilyen a természete a mentalitása és nekem nagyon hiányozna ha elmenne!
2.Ugyanígy vagyok Zlatannal is bírom akármekorra féreg is és szívesen látnám barca mezbe de nem Eto'o árán!
Összeségében ha Eto'o-nak mennie kell vagy menni akar Én ennek a transfernek örülnék a legjobban meg talán ez az aminek lenne értelme is és valahol az értékek is egyeznek!
Hát szerintem ez nevetséges volna, ketten eggyüt nem érnek annyit mint Eto'o. Csak 1 játékos kell, de az Chivunál, Adrianonál, és Eto'onál is jobbnak kell lennie. Az dobna valamit a Barca játékán.djtrack írta:De egy ETO ADrina+Chivu cserének mégjobban örülnék:D Adrianp főleg h magára talált:D
Én ugy emlékszem ott nem irényítót játszott. Legalábbis nem kimdonottan. Hleb inkább bal oldali középpályás volt a Stuttgartban.Victor_Valdes írta:Ha jól emlékszem régen még a német bajnokságba irányítót játszott....xbalix írta:Hleb nem irányító!!! Soha nem is volt... Az Arsenalban szélső középpályást és visszavont éket játszott/játszik.
NSO.hu írta hogy kirugták Grantet és a másod edzőről HTC-ről még nem döntöttek de valszeg ő is távozni fogy remélem vissza tér egykori sikereinek színhelyére nagyon jó lenne mert taktikailag a violág talán legképzettebb másodedzője (meg sztem ha Mourinho vissza megy a Chelseaba nem hiszem h sok beleszólása lenne mellette a csapatba)Capon írta:Honnan veszitek, hogy távozni fog?
Nagy dolog lenne öt visszahozni, de szerintem biztos nem fog másodedzői álást elválalni. Pedig jó lenne valahogy ismét a Barcában tudni. Régi szép idők