2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó volna sok ilyet látni tőle, úgyis hadilábon állunk a távoli átlövésekkel!
Így bizony. Azért örülök én is Keita érkezésének, mert nem csak hogy minőségi cseréje lesz Yayanak, hanem Pepnek is nőnek a variációs lehetőségei. Pl. 4-2-3-1. Bízom benne, hogy befogja próbálni, hisz régen ő is sokat szerepelt így, és nagyon értette.CFirpo3 írta:Jó lenne 2 vkp-sal (Yaya, Keita), de maradnia kell 4 védőnek.
Jó lenne 2 vkp-sal (Yaya, Keita), de maradnia kell 4 védőnek.Demonhunter írta:Azért 3 védő mert van 2 vkp, akik támadnak meg védekeznek is ahogy ezt a a két játékost ismerem.És nem gyengülne a védelem de erősödne a támadó rész.Szerintem nem hülyeség.Szerintem...
Azért 3 védő mert van 2 vkp, akik támadnak meg védekeznek is ahogy ezt a a két játékost ismerem.És nem gyengülne a védelem de erősödne a támadó rész.Szerintem nem hülyeség.Szerintem...Fernando írta:Badarság. 3 védő? Akkor ugyanott vagyunk. Ha Keita is játszik sztem azért játszik h erősítse a védelmünket, és labdát szerezzen. De ha három védővel állunk ki akkor ugyanott vagyunk? vagy tévedek?Demonhunter írta:Ha Keita kezdő lesz jó lenne kipróbálni egy 3-2-3-2-es felállást.
Így igaz, "Szejdu"-nak kell ejteni!barca0417 írta:szerintem "Szejdu"-nak kell ejteni.fUtBoLiStA írta:Jah és valaki írja má le nekem lécci hogy kell kiejteni a keresztnevét!![]()
Meg ki tudja meddig fogja még hátráltatni a műtét utáni rehabilitáció meg miegymás.torrentkiller írta:Én személy szerint nagyon örülök Keitának. Így legalább többet pihenhet Touré is, idén úgyis kidolgozta szívét lelkét.
Én is így tom!Estetleg 1-2 youtubeos góljánál meg kell hallagtni mit ordít a kommentátor.barca0417 írta:szerintem "Szejdu"-nak kell ejteni.fUtBoLiStA írta:Jah és valaki írja má le nekem lécci hogy kell kiejteni a keresztnevét!![]()
Badarság. 3 védő? Akkor ugyanott vagyunk. Ha Keita is játszik sztem azért játszik h erősítse a védelmünket, és labdát szerezzen. De ha három védővel állunk ki akkor ugyanott vagyunk? vagy tévedek?Demonhunter írta:Ha Keita kezdő lesz jó lenne kipróbálni egy 3-2-3-2-es felállást.
nameg van egy Piquénk isLesy írta:Éppen ezért kell megtartani Marquezt, mert ő tudná őket pótolni amíg távol vannak.PiknikTibi írta:Viszont Afrika kupa idejére a végre van 2 jó vkp-unk kijelentés nincs vkp-unkra módosul