Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogyan teszi ezt most is. De úgy látszik ez már kevés a culéknak. Csak azt nem értem, miért olyan biztosak abban, hogy az új vezetőség jobb lesz mint a mostani???fUtBoLiStA írta:Laporta meglépte a kellő igazolásokat!
Van bajod.Rendesen..Gomezinho írta:Dinnye aki Laporta lemondását követeli! Szobrot neki nem paktumot!
Teljes mértékben egyetértek veled! Laporta meglépte a kellő igazolásokat, ezzel a játékoskerettel nem így kellett volna befejezni a szezont hanem legalább 2 trófeával! A sikertelenség a legnagyobb részben a játékosok felelőssége nem Laportáé! Nem is értem a sociókat!Lesy írta:Én nem tartom Laportát bűnösnek, azért mert pocsék szezont produkáltak. Legalábbis nem csak ő a hibás érte. A szezon elején az igazolások nem azt mutatták, hogy szenvedni fog a csapat. Abidal személyében klasszis balhátvéd érkezett, Yaya a már évek óta hiányposztot jelentő vkp pozíció betöltésére, Milito a Barca Achilles-inát jelentő védelembe, Henryról meg nem is érdemes beszélni. Én úgy gondolom a Barca játéka teljes mértékben R10 játékától fügött. Őt tekintették a vezérüknek, tőle várták a megoldásokat, mikor másnak semmi nem jutott eszébe. Neki bátran oda adhatták a lasztit, abból szinte csak jó sülhetett ki. Aztán R10 formahanyatlásával visszaesett a csapat formája is. Így keresni kellett egy másik szellemi vezért, akit Messi személyében találtak meg. Ő viszont rengeteget volt sérült, és egyedül ő sem tudta összekovácsolni a Barcát. Vagyis a két játékosnak egymásra volt szüksége, a többieknek pedig kettőjükre. Aztán mikor ők ketten éltek, mint hal a vízben, akkor Eto'o is ontotta a gólokat, hiszen jöttek a labdák középre bőven. És motiválták ők játékukkal a többieket is, hogy fel kell nőni hozzájuk, így lehetnek csak egységes csapat. Aztán, hogy a következő szezonban ki tölti majd be a vezér szerepét??? Az már a jövő kérdése.
nagyábol pontosan:DLPKeke írta:Szerintem ha valaki egyszer a világ tetejére vitte a csapatot, az akkor most is meg tudja oldani. Szerintem hibázott, oké, nem volt olyan kemény kezű, de ez nem egy önkényuralomra építő klub. Én még bízok benne és hatalmas baklövésnek tartom a sociók szavazását. Tényleg olyan mintha néhány magyar beékelődött volna közéjük és gerjesztenék a népet.
Egyetértek.A létező legrosszabb az időzítése ennek az aláírásosdinak.Ha komolyan gondolják,akkor már sokkal korábban is meg lehetett volna lépni ezt,hisz' már rég eldőlt,h bukta a szezon és a mutatott játék is hagyott bőven kívánnivalót.De most,h vége a szezonnak,megvan az új edző személye és valszeg megvannak a kiszemelt emberek az új összetételű (és remélhetőleg ütőképes!) csapathoz,semmi értelme nem lenne már "belenyúlni".Új elnök,új szemlélet,más elképzelések,más játékosokkal,teljesen szétzilálná az épp alakulófélben lévő képet.Dagoth ur írta:Én nagyon bízom benne,hogy nem fog összegyűlni a szükséges szavazatok száma.Erre most semmi szükség,hagyni kell Laportát tovább dolgozni,és bízni abban,hogy sikerül összerakni egy új és eredményes csapatot.
Szó szerint! Laporta is szurkolóként viselkedett.... Azzal a különbséggel, hogy összebarátkozott az alkalmazottaival (edzők, játékosok) és nem tudta függetleníteni magát ettől a döntéseitől.Mosquito írta:Komolyan mondom, röhej az egész. Ezt a klubot a saját szurkolói teszik tönkre.
Biztos hogy voltak rossz döntései az évek alatt de kinek nincsenek? laporta teljes káosszal vette át a klubott és a világ tetejéig meg sem állt vele...történelemt irt és megérdemli hogy kitöltse a mandátumátvisca el barca írta:teljesen igazad van... felesleges lenne most váltani, én 1 évet adnék még neki... elvégre is nem ő focizik nap mint nap... nagy botorság lenne rá kenni mindent...Csak a Barca! írta:Ez akár itt Magyarországon is történhetett volna nem? Mi is jók vagyunk az aláírás gyűjtésben.Viccet félretéve, 2/3os többség kell, hogy menesszék őket, akkor miről beszélünk? Nem is érdemes megtartani a szavazást, mert annyi úgyse gyűlik össze. Amúgy meg ha a sociok képesek leváltani most az átalakulások közepette a vezetést, akkor meg is érdemlik, nagy butaságot csinálnak. Hamarosan úgyis lejár Laporta papa mandátuma és akkor úgyis távozik. Fölösleges most megbolygatni a klub vezetőségét.
teljesen igazad van... felesleges lenne most váltani, én 1 évet adnék még neki... elvégre is nem ő focizik nap mint nap... nagy botorság lenne rá kenni mindent...Csak a Barca! írta:Ez akár itt Magyarországon is történhetett volna nem? Mi is jók vagyunk az aláírás gyűjtésben.Viccet félretéve, 2/3os többség kell, hogy menesszék őket, akkor miről beszélünk? Nem is érdemes megtartani a szavazást, mert annyi úgyse gyűlik össze. Amúgy meg ha a sociok képesek leváltani most az átalakulások közepette a vezetést, akkor meg is érdemlik, nagy butaságot csinálnak. Hamarosan úgyis lejár Laporta papa mandátuma és akkor úgyis távozik. Fölösleges most megbolygatni a klub vezetőségét.
Ugytudom akkor lenne egy elnökválasztás.albicelesteX írta:Mivan ha leszavazzás?Ki jöhet a helyére?
Feltéve hogy csak a szavazók 50%+1 voks van ellene akkor magától kellene lemondania. Feltéve ha uriember.Atesz írta:Hát sajnos összegyűltek az aláírások, de szerintem nem lesz meg a két harmados többség a leváltásukhoz, bár sok minden függ attól, hogy hányan mennek majd el szavazni.