Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyszer ha vki aki ráér és szeretné a többieket tájékoztatni akkor igazan kersehetne vmi linket arrol h h a francba számoljak ezt a ranglistat. ha joltom most pl a MU az első... nem mintha sok köze lenne JELENLEG a vilag elvonaljához...Enrique írta:Meg lehet nézni, hogy változott január óta a helyünk...![]()
Január: 14. (??.)
Február: 22. (14.)
Március: 23. (22.)
Április: 27. (23.)
Május: 33. (27.)
Úgy látszik, bármit játszunk, bárkit győzünk le, csúszunk lefelé... Ebben az évben még nem is léptünk feljebb, csak hátra...![]()
Hát szerintem egyátalán nem nehezebbek a mi meccseink,mint a rinyálé,talán egy nagyon kicsit.Enrique írta:További menetrend:Bodi írta:Jól tudom,hogy a Real még játszik a Sevilla ellen idegenben?Szerintem akármilyen formában vannak,ott nem nyernek!A Sevillanak nagyon megy,a Deport is földbe döngölték.
Barca: Valencia V, Levante V, Villarreal H, R. Sociedad V.
Madrid: Racing H, Sevilla V, Atletico M. H, Zaragoza V.
Rossz a futball PR-menedzselés....Enrique írta:Meg lehet nézni, hogy változott január óta a helyünk...![]()
Január: 14. (??.)
Február: 22. (14.)
Március: 23. (22.)
Április: 27. (23.)
Május: 33. (27.)
Úgy látszik, bármit játszunk, bárkit győzünk le, csúszunk lefelé... Ebben az évben még nem is léptünk feljebb, csak hátra...![]()
További menetrend:Bodi írta:Jól tudom,hogy a Real még játszik a Sevilla ellen idegenben?Szerintem akármilyen formában vannak,ott nem nyernek!A Sevillanak nagyon megy,a Deport is földbe döngölték.
Én úgy tudom hogy Gallas tavaly középhátvédet játszott!el marcador írta:Gallast még senki nem látta középső védőként játszani ,szoval inkább hagyjuk. (vagy Mourinho már igen?
üdv mindenkinek
Amikor Carvalho hosszabb időre sérült volt,akkor végig azt játszott,és nagyon KIRÁLY.Amikor a Barca ellen játszottak,akkor is beírtam az igazolás topikba hogy GALLAST ide!Gallast még senki nem látta középső védőként játszani ,szoval inkább hagyjuk