2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az szerintem is nagyon jól sikerült mez volt!Barcaforever írta:Nekem a 99es barca mez tetszett legjobban mikor nem csíkos volt a mez, hanem a fele kék a másik fele gránát vörös volt.Az annyira tetszett.
Hova akarod tetováltatnibarcafan írta:fogadtam egy barátommal, h ha bajnokok leszünk akkor egy Barca címert magamra tetováltatok. mostanában kezdek emberkét keresni.
Nem lesz olcsóbb, sajnos... Ez nem a mezszponzoron múlik, hanem a Nike-n!Rapika írta:Én most azon gondolkozok,hogy vajon ha a Barca megállapodik a mezszponzorral,akkor olcsóbb lesz-e a mostani reklám nélküli Barca mez?!
Mert nekem olyan nagyon kellene!
Nekem 1ébként csak 1 kitűzőm van!
Tripy írta:99óta minden barca mezem megvan.
de a legbüszkébb a romários korszakból való kappa mezre vagyok. Gyönyörű!!!
Allitolag jovore már Adidas cselszki mezek lesznek...Charlie írta: Dehogy dobom,jófajta UMBROMeg ajándék
![]()
C.
Dehogy dobom,jófajta UMBROMaxi írta:A Chealsea mezt hogy hogy nem dobtad még ki?Charlie írta:Van eredeti Leverkusen,Chelsea,Tunézia,Kamerun(rövidujjú),Arsenal,Barcelona mezem + még 2kapusmezem+Barca erdeti nadrágom!
C.![]()
![]()
![]()
A Chealsea mezt hogy hogy nem dobtad még ki?Charlie írta:Van eredeti Leverkusen,Chelsea,Tunézia,Kamerun(rövidujjú),Arsenal,Barcelona mezem + még 2kapusmezem+Barca erdeti nadrágom!
C.
Tényleg, erre nem is gondoltam..Rapika írta:Én most azon gondolkozok,hogy vajon ha a Barca megállapodik a mezszponzorral,akkor olcsóbb lesz-e a mostani reklám nélküli Barca mez?!
Mert nekem olyan nagyon kellene!
Nekem 1ébként csak 1 kitűzőm van!
azt meg hol??LG írta:Nah láttam mennyi cuccotok van, felhuztam magam, és vettem 1 eredeti Deco mezt.LG írta:Nekem rengeteg Barcás dolgom van, de mind kamu.Sajnos az eredetire nincs zs.
Mennyi volt?LG írta:Nah láttam mennyi cuccotok van, felhuztam magam, és vettem 1 eredeti Deco mezt.LG írta:Nekem rengeteg Barcás dolgom van, de mind kamu.Sajnos az eredetire nincs zs.
Nah láttam mennyi cuccotok van, felhuztam magam, és vettem 1 eredeti Deco mezt.LG írta:Nekem rengeteg Barcás dolgom van, de mind kamu.Sajnos az eredetire nincs zs.