socio66 írta:gyaliraul írta:Dehogyis kell várni egy hetet rá. Nyomod a space-t, vagy a folytatást (esetleg angolul continue) és már röpül is az idő. A meccs pedig amolyan gombfoci-szerűen történik, azaz abszolút 2 dimenziós. A mérkőzés folyamán meg folyamatosan tudsz változtatni a taktikádon, csere, stb., akárcsak egy normális menedzsert/edzőt nézünk. Tehát minden olyan, mint a valóságban, csak Te irányítod az egészet.
amikor a folytatásra megyek,akkor kijön egy ablak és eredményeket ir ki,miközben tölt is vmit.meg ilyen hireket hogy vki valahova igazolt meg hasonlók...van hozzá magyarosítás???
Alap, hogy van hozzá. Enélkül sokan meglennének lőve.
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9267
A többi meccset is meg tudod nézni, bár én nem javaslom, mert kiba... unalmas tud lenni, de próbaképpen nyugodtan. A saját meccsedet viszont minden esetben (barátságos meccs is) Te játszod le - amennyiben le akarod. Van arra is lehetőség, hogy az aszisztensed irányítsa a csapatot a meccsen, ez esetben elmész egy nap szabira, és nélküled játszák le. Én ezt akkor szoktam alkalmazni, amikor 1.) nincs kedvem a meccshez, 2.) abszolút tétnélküli a mérkőzés. Persze azért előtte nem árt, ha elmented, mert ki tudja...

De ez én vagyok, ahány ház, annyi szokás.