Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szívás. Akkor gondolom kicsit sem vagy ideges.VictorValdes19 írta:Van 1 mentésem a barcával már 2010-be járok beakarnám tölteni és kiírja h A betöltés nem sikerült... Mondom ok uninstall újra felrakom minden ugyanezt írja ki viszont más mentéseimet meg gond nélkül betölti....
Kiirja majd, hogy meccs előzetessocio66 írta:köszi,a magyaritás sokat dobott a játékon! egy pár kérdés még: Ajánlaatot tettem két játékosra,mikor jeleznek vissza?
a kövi meccsemet hogyan játszam le? csak kiirja hogy lesz,meg milyenek lesznek a körülmények,pénzek,de hogy jáccam le??
ütögeted a spacet vagy ott van a folytatás vagy meccs gomb arra katt.socio66 írta:köszi,a magyaritás sokat dobott a játékon! egy pár kérdés még: Ajánlaatot tettem két játékosra,mikor jeleznek vissza?
a kövi meccsemet hogyan játszam le? csak kiirja hogy lesz,meg milyenek lesznek a körülmények,pénzek,de hogy jáccam le??
Köszi innetől azt hiszem menni fog.Messa írta:http://www.mininova.org/search/?search= ... 2008&cat=0 Én innen szedem. Felülről a másodikat. De valami letöltésvezérlő kell hozzá!
http://www.mininova.org/search/?search= ... 2008&cat=0 Én innen szedem. Felülről a másodikat. De valami letöltésvezérlő kell hozzá!Varatrix írta:Tudsz linket adni? Mert én Fifa managger 08 al jáccottam és az ratyi.Messa írta:Szerintetek megéri leszedni a Football Manager 08-atCsak mert 1 kattintás, és már jön is le.
Tudsz linket adni? Mert én Fifa managger 08 al jáccottam és az ratyi.Messa írta:Szerintetek megéri leszedni a Football Manager 08-atCsak mert 1 kattintás, és már jön is le.
Oké, már jön is le. Még nem játszottam ilyen menedzseres játékkal.gyaliraul írta:Szerintem igen. Ha játszottál az előzőekkel, akkor mindenféleképpen tetszeni fog, ha nem, akkor véleményes. Amennyiben türelmes vagy, és adsz neki mondjuk 3 esélyt, mert nehéz, és csal is néha, akkor jól el lehet szórakozni vele.Messa írta:Szerintetek megéri leszedni a Football Manager 08-atCsak mert 1 kattintás, és már jön is le.
Hasonló a problémám...mit javasolt Kovi Magyar válogatott, Psv, vagy esetleg más?kovinho írta: én is most kezdek neki egy szezonnak, csak még nem tudom kivel legyek.
egyik legjobb és legidegesítőbb játék egyszerre. szerintem mindenképp töltsd le, egy próbát megér. én is most kezdek neki egy szezonnak, csak még nem tudom kivel legyek.Messa írta:Szerintetek megéri leszedni a Football Manager 08-atCsak mert 1 kattintás, és már jön is le.
Szerintem igen. Ha játszottál az előzőekkel, akkor mindenféleképpen tetszeni fog, ha nem, akkor véleményes. Amennyiben türelmes vagy, és adsz neki mondjuk 3 esélyt, mert nehéz, és csal is néha, akkor jól el lehet szórakozni vele.Messa írta:Szerintetek megéri leszedni a Football Manager 08-atCsak mert 1 kattintás, és már jön is le.
Alap, hogy van hozzá. Enélkül sokan meglennének lőve.socio66 írta:amikor a folytatásra megyek,akkor kijön egy ablak és eredményeket ir ki,miközben tölt is vmit.meg ilyen hireket hogy vki valahova igazolt meg hasonlók...van hozzá magyarosítás???gyaliraul írta:Dehogyis kell várni egy hetet rá. Nyomod a space-t, vagy a folytatást (esetleg angolul continue) és már röpül is az idő. A meccs pedig amolyan gombfoci-szerűen történik, azaz abszolút 2 dimenziós. A mérkőzés folyamán meg folyamatosan tudsz változtatni a taktikádon, csere, stb., akárcsak egy normális menedzsert/edzőt nézünk. Tehát minden olyan, mint a valóságban, csak Te irányítod az egészet.
amikor a folytatásra megyek,akkor kijön egy ablak és eredményeket ir ki,miközben tölt is vmit.meg ilyen hireket hogy vki valahova igazolt meg hasonlók...van hozzá magyarosítás???gyaliraul írta:Dehogyis kell várni egy hetet rá. Nyomod a space-t, vagy a folytatást (esetleg angolul continue) és már röpül is az idő. A meccs pedig amolyan gombfoci-szerűen történik, azaz abszolút 2 dimenziós. A mérkőzés folyamán meg folyamatosan tudsz változtatni a taktikádon, csere, stb., akárcsak egy normális menedzsert/edzőt nézünk. Tehát minden olyan, mint a valóságban, csak Te irányítod az egészet.
úgy értem hogy van egy ajax elleni meccs (a Barcával vagyok) egy hét mulva...hogy akkor azt ténylegesen egy hét mulva játssza le a csapat? lehet nézni ahogy játszanak? vagy csak kijön hogy 2-0 oszt kész??meg olyan nagyon összetett,nem tudok mit kezdeni hirtelen vele..gyaliraul írta:Hogy érted, hogy megvárni ténylegesen? Ez egy összetett program, ami nem éppen a gyors játékmenetről híres, hanem az aprólékos munkáról.socio66 írta:de... nincs a játékban meccsnézés mód,meg a meccseket ki kell várni ténylegesen???![]()
nem nagyon teccik elsőre,nem találom benne a jo dolgokat,valaki irja már meg hogy mégis mit lehet vele kezdeni??
A játék lényege, hogy megálmodj egy csapatot, kitalálj egy taktikát, rájöjj az apró cselekre, trükkökre, és új magaslatokba vigyél pl. egy kisebb csapatot, vagy verj mindenkit tönkre egy nagyobbal.