Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3 ajánlatot kapott ma, de egyik sem említésre méltó, nem kell izgulni max marad náluk, mert van még 4 éve a szerződésből. Navaro meg nem érdekli őket egyszerűen. Kb ilyen stílusban nyilatkozott.Varga Tamás írta:Mit mondott ez a majom? Mindig is a hányinger kerülgetett, mikor megláttam a lób...ó pofáját!gekkodan írta:Hallottátok Del Nidot? Ennél nagyobb tróger sem sok van....
Mostmár tényeg irjátok e mt mondott mert ez nem hagy nyugodni , kicsit azért komikus is hogy mindenki ugyanazt irja de azt nem hogy mi is az.Varga Tamás írta:Del Nidót hátba kell [auto_cenzúra] egy ásólapáttal, aztán karóba húzni, és szétrúgni a golyóit!
Bocsi a vulgaritásért, de tele van a hócipőm az ilyen szemétládákkal.
nagyszerű! bár hiszem ha látom/olvasom itt az Eurobarcán!Kaka10 írta: www.madridista.hu
Mit mondott?????Dani Alves 50millio vagy mit???Varga Tamás írta:Mit mondott ez a majom? Mindig is a hányinger kerülgetett, mikor megláttam a lób...ó pofáját!gekkodan írta:Hallottátok Del Nidot? Ennél nagyobb tróger sem sok van....
www.madridista.husocio66 írta:remélem nem a topfoci.hu-n olvastad!Kaka10 írta:Spanyol értesülések szerint Silva pár órán belül aláír a Barcelonához, 20 millió euró körüli összegért cserébe.
Végre valami jó hír!!!![]()
LINKET!! most feldobódtam..
remélem nem a topfoci.hu-n olvastad!Kaka10 írta:Spanyol értesülések szerint Silva pár órán belül aláír a Barcelonához, 20 millió euró körüli összegért cserébe.
Végre valami jó hír!!!
hatalmas kedvencem...Asys írta:Nagy kedvencem íme:
http://www.youtube.com/watch?v=Rt63U66N ... re=related
Tisztelt futballt kedvelő közönség ezt a videót Önöknek látniuk kell!
Íme Ő egy "másodrangú", "nem Barca színtű" csatár!
Remélem Txiki koma meg teszi amit megkell tennie
Nekem is nagy kedvencem, főleg mivel Barca mellett Spurs drukker vagyokAsys írta:Nagy kedvencem íme:
http://www.youtube.com/watch?v=Rt63U66N ... re=related
Tisztelt futballt kedvelő közönség ezt a videót Önöknek látniuk kell!
Íme Ő egy "másodrangú", "nem Barca színtű" csatár!
Remélem Txiki koma meg teszi amit megkell tennie
Mit mondott ez a majom? Mindig is a hányinger kerülgetett, mikor megláttam a lób...ó pofáját!gekkodan írta:Hallottátok Del Nidot? Ennél nagyobb tróger sem sok van....