2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
2002Rivaldo11 írta:Szerintem még nem tart 5 éve Alves sevillai pályafutása-ha jól tudom 2004v. 2005 óta játszik ott-úgyhogy az önnmaga kivásárlása nem jöhet szóba sajnos. Pedig del nido megérdemelné.
Olvasd a híreket a föoldalon, és mindenröl tájékozódni fogsz, garantálom.Lionel Messi Fan írta:mikor ön már alves:S?
Na az lenne a koppanás Del Nido-nak.Szerintem még nem tart 5 éve Alves sevillai pályafutása-ha jól tudom 2004v. 2005 óta játszik ott-úgyhogy az önnmaga kivásárlása nem jöhet szóba sajnos. Pedig del nido megérdemelné.
Amikor ideér, sztem elindult már. Honnan a rákból tudjuk? nemtevagy az első aki megkérdezi...Lionel Messi Fan írta:mikor ön már alves:S?
Hát, nekem sem Hleb a vágyálmom. A cikkben is említett dolgok mellett nem lehet elmenni: nem gólerős, nincs meg benne igazán az a érkezik második hullámban és bevágja virtus. Távolról pedig tényleg nem láttam még lőni. Ha Xavit vagy Init kéne vele pótolni akkor tökéletes lenne, de nekünk most nem erre lesz szükségünk.Rivaldo11 írta:Na, errő beszéltem. Röpködnek a necek, végül majd mgállapodunk Hlebbel...nem vele kellen Decot pótolni, mert az nem fog menni. Efféle igazolásokkal nem jutunk előrébb sajnos. Del Nido meg mindig is egy pénzéhes disznó volt.
Szerintem az egész ügy érthetö. Del Nida megprobál annyi pénzt kicsikarni belölünk, és másoktól, amennyit csak tud. Plusz ha mi nem vesszük meg, akkor jön más és elviszi. Más kérdés, hogy ez Barca szempontból nem épp kedvezö enyhén szólva.LPKeke írta:Sportgazdasági szempontból megbukott nálam Del Nido Úr!!! Nem nagyon tudom már követni...Nem tudom mivel tudja még nagyobb gödörbe vinni ezt a tárgyalást. Én most már nem tudom elhinni hogy Laportáék még mindig a 25 milkás ajánlattal tökölnek... Jó hogy meg szeretné tartani de - ahogy Barca99 kolléga is már említette - nekem is dereng az az ígéret miszerint Bl nélkül elmehet. Lehet ennyit ér a szava?
Remélem igazTofi írta:Tyűűűűűhaaaa![]()
![]()
18:22 - Spanyol értesülések szerint Silva pár órán belül aláír a Barcelonához, 20 millió euró körüli összegért cserébe.MADRIDISTA
Hát ez remek lenne!!!Legyen így és remélem nem valami pletykaTofi írta:Tyűűűűűhaaaa![]()
![]()
18:22 - Spanyol értesülések szerint Silva pár órán belül aláír a Barcelonához, 20 millió euró körüli összegért cserébe.MADRIDISTA
Igen, csak egy spanyol napilap oldalán nem látom...Tofi írta:Tyűűűűűhaaaa![]()
![]()