Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem speciel semmi bajom Zlatannal, nemértem mitöl suttyó meg mitöl alattomos.Eto'o-nak is megvoltak az unszimpatikus tettei. Szerintem a világ egyik legjobb befejezőcsatára.Persze példákkal senki nem tudott élni.Varatrix írta:Miért Eto'o sokkal jobban viselkedik mint Zlatan? Mert szerintem nem. És nekünk most egy olyan játékos kéne aki ontja a góllokat. Zlatan meg Güiza talán.
Mintha én nem ezt írtam volna... A gólokat rugdossa, közel olyan technikás mint Eto'o, de hihetetlenül ellenszenves.Chrisbarca írta:Hát azért ebben ellenkeznék.Lehet,h nem szimpi de sztem arra, hogy "hogyan rúgja a gólokat, sztem nem lehet panasz. Viselkedését, és hasonló tulajdonságokat leszámítva van olyan technikás mint Eto'o.Söt...depth írta: Lehet velem van a baj, de engem nem csak az érdekel, h rúgja a gólokat.
Igen, jobban viselkedik. Nem olyan alattomos, minden meccsen lehetett rajta látni, h a belét kihajtja, nem szarik bele + nekem a nyilatkozatai is tetszettek. Mind arról szólt, h hajtani kell dolgozni, nem feladni.( Az meg főleg, h Beckhem lehet, h szebb, de én jobban focizok)Varatrix írta: Miért Eto'o sokkal jobban viselkedik mint Zlatan? Mert szerintem nem. És nekünk most egy olyan játékos kéne aki ontja a góllokat. Zlatan meg Güiza talán.
Miért Eto'o sokkal jobban viselkedik mint Zlatan? Mert szerintem nem. És nekünk most egy olyan játékos kéne aki ontja a góllokat. Zlatan meg Güiza talán.Chrisbarca írta:Hát azért ebben ellenkeznék.Lehet,h nem szimpi de sztem arra, hogy "hogyan rúgja a gólokat, sztem nem lehet panasz. Viselkedését, és hasonló tulajdonságokat leszámítva van olyan technikás mint Eto'o.Söt...depth írta: Lehet velem van a baj, de engem nem csak az érdekel, h rúgja a gólokat.
Hát azért ebben ellenkeznék.Lehet,h nem szimpi de sztem arra, hogy "hogyan rúgja a gólokat, sztem nem lehet panasz. Viselkedését, és hasonló tulajdonságokat leszámítva van olyan technikás mint Eto'o.Söt...depth írta: Lehet velem van a baj, de engem nem csak az érdekel, h rúgja a gólokat.
telesen egyet ertek...és ezzel nem hlebet akkarom minősiteni mert szerintem hatalmas játékos!!de akkor inkább vegyük meg lucho-tsasi1 írta:Most olvastam, hogy az Arsenal magvette Nasrit ?
Ha ez tényleg így van, akkor nem hülyék ezek az angolok.
Megvesznek egy 21 éves nem kicsit tehetséges támadó középpályást 16 millió euróért, nekünk meg eladják 18-20 milláért a 27 éves Hleb-et............
Ez igen.
Gratulálok a vezetőinknek.............
Ez így van az Arsenálnak emelett sok játékosába került a stadion, pl Henry eladásánál is a pénz volt az elsődleges szempont az Arsenalnál. Emellett. A.Cole, és Pirez. Ők meghatározó alakok voltak Londonban.CFirpo3 írta:van csak még törlesztenek a stadion miattmaxilopez írta:Jó sok pénzvan azért az Arsenalnál
Nem lehet tény, ebben igazad van, de suttyónak sem kéne lenni.Fernando írta:quote]
De én Téged kérdeztelek, a véleményedre voltam kíváncsi, nem egy internetes szennyoldalra. Mkiről össze lehet szedni rosz tetteket, ahogy a jokat is. Nemlehet mki egy el ba szott kiscserkész.
Tudom, hogy vélemény, énis megértem a tiedet!Varatrix írta:Ez egy vélemény amit megértek. De nem értem mért kell folyton Benzemázni, nem tudom mért irják ien sokan amikor világos hogy nem fog ide igazolni.Asys írta:Szerinted a legmegfelelőbb!!!![]()
Mások szerint nem, ahogy szerintem sem!
Ez egy vélemény amit megértek. De nem értem mért kell folyton Benzemázni, nem tudom mért irják ien sokan amikor világos hogy nem fog ide igazolni.Asys írta:Szerinted a legmegfelelőbb!!!![]()
Mások szerint nem, ahogy szerintem sem!
Hát én nem tudom, de én nem úgy ismerem az Arsenal játékosvásárlási szokásait, hogy 50-60 M eurokat adnának egy játékosért, szóval nem hiszem hogy oda menne. Az előbbi hsz.-edihez meg annyit, hogy ha használnál vesszőt, meg ilyen hasonló írásjeleket érthetőbbek lennének. Szerintem...maxilopez írta:Benzema ha megy akkor az arsenal ba ott a sok fiatal és egy kitűnő francia trainer mi kell még egy ien fiatal tehetségnek és akkor valóban jöhetne ibrahimovic egyre muszálj koncentrálni hogy Bojant és Messit nem veszíthetjük el
Felesleges azon izgulni hogy Messi és Bojan el megy mert úgy sem fognak. Benzema meg úgy sem jön. És abban az esetben ha Eto'O távozikmaxilopez írta:Benzema ha megy akkor az arsenal ba ott a sok fiatal és egy kitűnő francia trainer mi kell még egy ien fiatal tehetségnek és akkor valóban jöhetne ibrahimovic egyre muszálj koncentrálni hogy Bojant és Messit nem veszíthetjük el