Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne valami! S akár Maicon-t is bele lehetne venni egy cserébe hamár az Interrel üzletelünk!!!Komiszka írta:Most olvastam a cikket...Hát nem értem a Sevillát. 35 millió egy védőért enyhe túlzás, a Nou camp alatt sincs gyémántbánya és nincs Orosz milliárdosunk se. Én 30 millió fölé nem mennék inkább hagynám a fenébe, vannak jó védőink annak a 35 millának meg máshol is lenne helye.
De Sztoicskovnak én is jobban örülnékFernando írta:Nemvettem észre.
Biztos??Fernando írta:De a Sztoicskovos dolog frissebb mint a Vilanovás.Chrisbarca írta:Fernando akkor nem olvasod eléggé figyelmesen az emlitett oldalakat...![]()
"Az elkötelezettség most még csak két évre szól, s ugyanúgy két éves szerződést ír majd alá Guardiola elsőszámú segítője, Tito Vilanova is, aki a B együttesnél is segítette a fiatal edző munkáját." by Eurobarca
De a Sztoicskovos dolog frissebb mint a Vilanovás.Chrisbarca írta:Fernando akkor nem olvasod eléggé figyelmesen az emlitett oldalakat...![]()
"Az elkötelezettség most még csak két évre szól, s ugyanúgy két éves szerződést ír majd alá Guardiola elsőszámú segítője, Tito Vilanova is, aki a B együttesnél is segítette a fiatal edző munkáját." by Eurobarca
Mint már nem egy esetben,ismét csak egyet értek Gomezzel.Hagyjuk már A kenyeret (hleb),ilyen playa van már nálunk legalább 3 . Nekünk sztem nem pont rá van szükségünk,akkor már tényleg inkább kotorjunk össze a malacperselyből egy kis ojrót oszt hajtsunk rá Cesc-re.Gomezinho írta:Alves szerintem Júniusban már a mi játékosunk lesz! Remélem Hlebet nem vesszük meg semmi extra nincs benne! meg ha ennyit akarunk érte adni akkor már toljuk meg +10 -el és milyénk Fabregas! Lampardról meg csak annyit hogy ezt az üzletet elszurtuk mert ha nagyonakarjuk akkor idejött volna!
Szerintem pedig pont,h ilyenkor lehet kifejtenie az emberkéknek a véleményüket az aktuális igazolási pletyka szereplőiről,mégha korábban fel sem merült volna a neve.Mivel szóba került,természetes dolog,h kitárgyalás alá kerül,h kinek mi a meglátása a játékossal kapcsban.De a reakciókból kábé ki is derül,h miért is nem került szóba korábban Adriano.Cirka 1-2 ember örülne ,a mindenki mással szembencsabimo írta:Eddig miért nem irta senki adriano nevét? Most hogy jön egy hir egyböl vannak akik meg lennénk elégedve egy esetleges cserével...Amugy meg lehet hogy szoba sem hozták volna az illetökNe ilyenkor ird be a véleményed amikor jön egy hir hogy esetleg... ilyen volt tegnap hleb is
...(elötte meg a nevét sem hallottad senkitöl hogy ö kéne)
Rosicky is jo lenne. Inkább mint Hleb.Lionel Messi Fan írta:Fabregast biztos nem adják el bazz az tuti stem Hleb meg teljesen jó lenne ide a barcába
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?Hleb szerintem tök fölösleges minek ide? Inkább tartsuk meg Ronaldinhót.
Deco formahanyatlása előbb kezdődött mint a családi gondjai.Varga Tamás írta:Dos Santos!
Vagy új vagy itt, vagy nem olvasod a Seria A topicot. ha olvasnád, lejött volna: a digóknál az Inter a kedvenc csapatom, és Adrianóval sem volt semmi problémám.
Burdisso rossz példa volt. Ő szabadságra ment, egy évig a gyermeke mellett volt, aki felépült, és Nicolas visszatért az Interhez. De, hogy házon belül maradjunk, ott van Deco esete is a fiával.