Etooka írta:mindorokke_barca írta:Huntelaar jó csatár, de ő a következő Van Nistelrooy, és mi Eto'o szerű, kaliberű csatárt keresünk, nem olyat, aki áll a 16-oson belül és várja a labdát. Sok gólt rúg a holland bajnokságban, az igaz, de énszerintem a barcába, legalábbis a kezdőbe pengésebb játékosok kellenek. őmiatta se raknám padra Henryt....
nah ertitek mar miert nem kell ide huntelaar?
Most is ez volt a baj!Nem tudott senki sem gólt lőni több meccsen keresztül!Ráadásul nem értek egyet azzal,hogy Huntelaar nem penge!Aki ennyi gólt lő,az nem lőheti az öszeset kipattanó labákból meg üres kapura!Tipikusan ő az a játékos,aki a rangadókon,az egygólos meccseinken meg tudná lőni azt a gólt ami kellene a győzelemhez és ha egy helyzete van,akkor azt belövi 90%-ban!Támogatom a leigazolását!
Egyetértek Etooka-val ....
Sőt szerintem Eto-val hatalmas párost tudnának alkotni...

Etoooo maradj
végre nem lenne probléma a gólokkal,nemugy mint ebben az idényben
Mondjuk nefelejtsük h Etoo még mindig az egyik legeredményesebb csatár a világon ... kb. 16 mecs idén 16 gól (vagy valami hasónló,ha rosszul tudom javitsatok ki nyugodtan !)

Sztem jó is lenne a csatársorunk Eto--Henry--Huntelaar--Krikics-Giovanni
(feltéve ha pl. Gio-nak nem talál valami új szerepkört Gardi)
És akkor lenne is lehetőségük a fiataloknak hiszen Hunti is baromi fiatal,de Krikics-et nem terhelhetjük meg ennyire, hisz jövöre is még csak 18 éves
Gio pedig maradjon

avagy ha feltétlenül állandóan játszani akar akkor menjen kölcsönbe... de eladni semmikép
Jahm és szerintem evvel a húzással évekre el lenne intézve a csatárproblémánk.... és igy két csatárnevezetesség mellett(Henry,Eto) felnőhetne és beépülhetne egy fiatal nemzedék,akik még sok örömet okozhatnának

Legjobb sör a Dreher,egy csöpje se vész el...

Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit!