Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem a kispadra bőven jó lenne akkor, ha eto'o is marad és most hogy kiesett a zaragoza sztem olcsón el lehet hozniKaka10 írta:Ez viccccccc!!!!Leszopom magam ha ilyen játékosokat igazolunk!!!!Nem kell nekünk!!!!Alberto10 írta:ehez mit szóltok?
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=717922
ő milyen játékos?? gondolom cserének jön! milyen posztra? csatár? középp.?
Ez viccccccc!!!!Leszopom magam ha ilyen játékosokat igazolunk!!!!Nem kell nekünk!!!!Alberto10 írta:ehez mit szóltok?
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=717922
ő milyen játékos?? gondolom cserének jön! milyen posztra? csatár? középp.?
én úgy látom, h benne sincsen sok alázat! pökhendi és túl nagyképű...stb Nem hinném, h a legjobb öltözőtárs lenne a Barca-ban! Ő 1 oan játékos véleményem szerint aki úgy gondolja, h ő No.1 mindenhol és nem naon tetszene neki, h itt nálunk nem ő lenne az Isten!!!! De ezt lehet csak én látom így, mert végülis rohadtul nem tom mien ember csak nkm ez jön le a nyilatkozataibol + abbol amit a pályán látok belőlefcjoc írta:miért ? mondj egyetlen indokot ! jöjjön csakAttya írta:csak Ibra ne jöjjön....áááááá oan takony kb mint C.
ronaldo
Cercs / Cerc? Caceres, pont előtted írták le a nevét ( igaz, fonetikusan).Laza írta:mi lenne ha nem vennénk meg Alvest és Puyol játszaná a jobb védőt es inkább meg vezsünk Cercset(vagy kit)!!meg imbra helyet en inkább PROBERNYAKOT venném a zenitből!ugyan az mint imbra csak fiatalabb es feleannyi...
Csak pontosításként:isti010 írta: Ibra lenne a legjobb megoldás eto'o helyére és most láttam egy focis hír oldalon h az inter vinné deco-t dos santos-t meg ronaldinho-t 40 milli fonért azért meggondoloandó a fontnak majdnem a kétszerese az euró szall majdnem 80 millió euró abból azért lehetne vásárolgatni
Pocsa11 írta:Csak ne Eto'o helyérefcjoc írta:miért ? mondj egyetlen indokot ! jöjjön csakAttya írta:csak Ibra ne jöjjön....áááááá oan takony kb mint C.
ronaldo
parancsolsz?visca el barca írta:Laza írta:mi lenne ha nem vennénk meg Alvest és Puyol játszaná a jobb védőt es inkább meg vezsünk Cercset(vagy kit)!!meg imbra helyet en inkább PROBERNYAKOT venném a zenitből!ugyan az mint imbra csak fiatalabb es feleannyi...spejbl és hurvinyek
![]()
bocs az offért de nem bírtam megállni
miért ? mondj egyetlen indokot ! jöjjön csakAttya írta:csak Ibra ne jöjjön....áááááá oan takony kb mint C.
ronaldo
Nem évente kell cserélni a taktikát, de a Barca az utolsó két évben nem tudott mást játszani.barca99 írta:Ezt a 4-4-2, gyorsan fuss fel és adj be játékstílust erőltessék az angolok. Nem ismerték ki a 4-3-3-at az ellenfelek, csak rosszul játsszuk. Ennyi. Vagy ez a dolog úgy működik, hogy "na akkor holnap 4-4-2, a következő két szezon 4-3-1-2, majd átállunk egy 3-4-3-ra, végül megpróbálunk egy 4-2-3-1-et."khtomka írta: 4-4-2- ben H-E ékpárral, két gyors beadni tudó szélső középpályással, csodákra lennének képesek.
Én addig vagyok nyugodt amíg 4-3-3 ban játszotok, mert ezt a focit már ismerik az ellenfelek.![]()
Semmi baj sincs a 4-3-3-al, csak új taktikai elemekkel kéne bővíteni.
on
nem, nem így működik, de lassan 109 éve ezt játszuk. hagyomány meg lófa*z, de ideje lenne váltani. én sem tom, minek erőltetni ezt az irányítós játékot állandóan. mással is lehet bl-t meg bajnokságot nyernibarca99 írta:Vagy ez a dolog úgy működik, hogy "na akkor holnap 4-4-2, a következő két szezon 4-3-1-2, majd átállunk egy 3-4-3-ra, végül megpróbálunk egy 4-2-3-1-et."![]()
Semmi baj sincs a 4-3-3-al, csak új taktikai elemekkel kéne bővíteni.
on
Ezt a 4-4-2, gyorsan fuss fel és adj be játékstílust erőltessék az angolok. Nem ismerték ki a 4-3-3-at az ellenfelek, csak rosszul játsszuk. Ennyi. Vagy ez a dolog úgy működik, hogy "na akkor holnap 4-4-2, a következő két szezon 4-3-1-2, majd átállunk egy 3-4-3-ra, végül megpróbálunk egy 4-2-3-1-et."khtomka írta: 4-4-2- ben H-E ékpárral, két gyors beadni tudó szélső középpályással, csodákra lennének képesek.
Én addig vagyok nyugodt amíg 4-3-3 ban játszotok, mert ezt a focit már ismerik az ellenfelek.
ha nem tünt volna fel a főoldalon is fent van mintegy napja!salas9 írta:A katalán csapat élt az opciós jogával és két évre leszerződtette a kölcsönben érkezett José Manuel Pintót. A Celta félmillió euró ellenében engedte el a kapust.
NSO irta.