Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén mondom. Nagyon örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk. Én is pont ezt írtam, amire Zozzy megpróbált magyarázatot adni. Nem sikerült, mert nem is sikerülhetett.grecki írta:Hogy lehetett ennyi pénzért eladni egy ilyen jó játékost? Bakker ez tiszta gáz...
torrentkiller írta:Szerintem ha a vezetőség tartja azt a 30 millás ajánlatot Alvesért, plusz hozzárak vmennyit ebből a 8 millából amit Zambiért kaptunk, akkor már del nidó sem mondhat nemet az ajánlatra.
Lehet hogy Zambi nem játszott végig csúcsformában, de a nagy meccseken odatette magát pl a MU ellen is hogy lekapta a pályáról CR-t.![]()
Kül meg sok sikert Neki a Milánban és a válogatottban. Azt ajánlom csak a szépet őrizzük meg abból a 2 évből amiíg nálunk játszott
a különbség kb 5 év.. a különbség hogy alves-t preferálják jobban.. a különbség szerintem szemmel látható leszsocio66 írta:..
különbség a két játékos közt: semmi!
Öregedett 2 évet, plusz ahogy Te is írtad nem váltotta meg a világot. Az ára lement, ez van..Varga Tamás írta:Senor Laporta megint hatalmas üzletet kötött. Megvettük 14 millióért, eladta 8 és fél milkáért. Ez aztán a nagy üzlet! Csak gratulálni tudok hozzá!