Léfe írta:Egy ember magatartásának nem lehet értékmérője, hogy mennyit tett a Barcáért - mint ahogy egyesek irják. Az is szinte mindegy, hogy miért fejelt le valakit. Kulturember ilyet soha nem tesz. Ugyanis nem magyarázható meg. Természetesen mások eseteit is elitélem.
Az összehasonlitás Ibrával, hogy ki hány meccsen mennyi golt rugott nagyon sántit, mert ugy kellene nézni / tudom, hogy nem lehet /hogy forditott állásban ki mennyi golt szerzett volna. A Barcában R10 és Xavi elött, amugy is joval támadob csapatban könnyebben lehetett gólt rugni, mint a masszivabb védelmü Internél. Én / ha elmegy Etoo / szivesen látnám.
Már csak azt mond meg akkor te is, h ha neked se tetszik a viselkedése, akkor helyette miért egy ugyancsak problémás játékost hoznál? Sokkal jobban elviselek egy nyers, sértődős játékost, mint egy gercintelen, hisztis, sunyi alakot.
Én akkor is mellette állok. Igenis fejelje le azt az újságírót, ha jó oka van rá. Igenis nyilatkozzon pimaszul. Sértődjön meg, h ha a szurkolók kifütyülik egy pletyka miatt. Közhely, de mind emberek vagyunk, ne várjuk el tőle se, h mindent eltűrjön.
"Egy ember magatartásának nem lehet értékmérője, hogy mennyit tett a Barcáért "
Ebben teljesen igazad van. De én arra gondoltam, amikor a teljesítményét írtam, h ok nélkül támadták a szurkolók, mintha nem teljesített volna remekül. Ezért szembeállítottam a magatartását és azt, h mennyit tett a klubért.
Mert, miért fütyülték ki? Mert elképzelhető(!), lehet, de nem biztos(!), h direkt kapott be egy sárgalapot. Huuu, hát ez megengedhetetlen, tényleg! Borítsunk fátylat a múltra, ez több a soknál, távozzon!

Nevetséges