Úgy,h jól elesett közben,és a karjáraSlither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték!![]()
![]()
Itt vmi másnak is kellett történie, vagy csak elírás történt.

Úgy,h jól elesett közben,és a karjáraSlither írta:Vki árulja már el, hogy hogy törhet el vkinek a karja, ha csak lefejelték!![]()
![]()
Itt vmi másnak is kellett történie, vagy csak elírás történt.
Etot csak a trófeák érdeklik. Ha úgy ítéli meg hogy Mourinho oldalán esélye van nyerni nem érdekli a múlt s Mourinho lesz a legjobb haverja. Haragszik a Reaálra s már haragszik a Barca szurkolókra is. meg a riporterekre. Rengeteg ellenséget teremtett magának. Valami nagy baj van veleMihu írta:Amúgy az egy dolog hogy az Intert érdekli Eto'o. De vajon ha Mourinho lesz az edző, márpedig 99% hogy Ő lesz, akkor Eto'o-t fogja-e érdekelni az Inter?Mert úgy nem lehet eladni hogy Ő nem akar oda menni. Mert hát köztudott hogy Samu és Mourinho nem országos cimborák
És amilyen szókimondó a kameruni, ezt hangoztatni is fogja szerintem.
Ez aljas volt...!lowride írta:Szerintem egy profi jatekos azert is profi, mert tud uralkodni magan. Nem azert de ez a lefejeles story a Barca-nak eleg nagy leboges szerintem attol fuggetlenul, hogy nem Barcelonaban tortent.
Es szerintem mehet az Interhez. Materazzival biztos jol kijonnenek
Igazad van, de nem ok nélkül volt olyan a közönség, amilyen. (Ugyebár az 'elfelejtettem-a-sárgalapok-számát' műsor azért elég gyanús volt... )Mihu írta:Itt azért megvédeném Samut. Ha én sérült vagyok fél szezonon keresztül, visszatérek 20 meccsre, és majdnem minden meccsen gólt rúgok, de ennek ellenére kifütyül a közönség, akkor én is ugyan ezt tenném.tagore írta:Nagyon kész van a srác, már a bajnokság végén, a gólja után a kapuba többször belevagdalt labda jelezte ezt.
LOL, komolyan erre is gondoltam márMichaaBee írta:mivan akkor, ha az újságíró azt mondta Samunak, amit anno Materazzi Zidane-nak?lehet, h azt mondta, h inkább a ... nővéred, mint az aláírásod
![]()
ez nevetséges! Attól hogy bizonytalan a jövője,még nem kell 8 napon túl gyógyuló sérülést okoznia egy újságírónak! Ha pedig még fel is jelentik(sztem meg fogja tenni)akkor meg még járhat a bíróságra is. Gratulálok neki!matyi02 írta:Eto'o-t bisztosan valamivel kuvára feldühitették meg szerintem amugy is ideges mikor nem tudja azt hogy jövöre hol mien mezt huzhat magára szerintem meg lehet őt értenién nagyon csípem a kamerunit
Már csak azt mond meg akkor te is, h ha neked se tetszik a viselkedése, akkor helyette miért egy ugyancsak problémás játékost hoznál? Sokkal jobban elviselek egy nyers, sértődős játékost, mint egy gercintelen, hisztis, sunyi alakot.Léfe írta:Egy ember magatartásának nem lehet értékmérője, hogy mennyit tett a Barcáért - mint ahogy egyesek irják. Az is szinte mindegy, hogy miért fejelt le valakit. Kulturember ilyet soha nem tesz. Ugyanis nem magyarázható meg. Természetesen mások eseteit is elitélem.
Az összehasonlitás Ibrával, hogy ki hány meccsen mennyi golt rugott nagyon sántit, mert ugy kellene nézni / tudom, hogy nem lehet /hogy forditott állásban ki mennyi golt szerzett volna. A Barcában R10 és Xavi elött, amugy is joval támadob csapatban könnyebben lehetett gólt rugni, mint a masszivabb védelmü Internél. Én / ha elmegy Etoo / szivesen látnám.
Teljesen egyet értek, kivéve az utolsó kettő mondattal. A Eto'o mögött milyen Barca állt az utóbbi kettő évben? Az utóbbi 2 évben hány nagy sérülése volt?Léfe írta:Egy ember magatartásának nem lehet értékmérője, hogy mennyit tett a Barcáért - mint ahogy egyesek irják. Az is szinte mindegy, hogy miért fejelt le valakit. Kulturember ilyet soha nem tesz. Ugyanis nem magyarázható meg. Természetesen mások eseteit is elitélem.
Az összehasonlitás Ibrával, hogy ki hány meccsen mennyi golt rugott nagyon sántit, mert ugy kellene nézni / tudom, hogy nem lehet /hogy forditott állásban ki mennyi golt szerzett volna. A Barcában R10 és Xavi elött, amugy is joval támadob csapatban könnyebben lehetett gólt rugni, mint a masszivabb védelmü Internél. Én / ha elmegy Etoo / szivesen látnám.