Varga Tamás írta:
Mi az, hogy "ez van"?
Mi elkótyavetyéljük fillérekért a játékosainkat, ilyen Del Nido-félék meg felverik az árakat.
Utálom, mint a sz..t Del Nidót, de lehet, hogy többet ért a futballhoz, az azt körülvevő gazdasági légkörhöz, mint az Ügyvéd Úr.
Szerintem a következő lépésben Samut ingyen engedjük át a Milannak, hisz úgyis adakozó kedvünkben vagyunk. Jótékonysági intézményként működünk.
Az meg hüleség', hogy öregedett két évet. Jó, hogy nem azt írod: vén kappan, idősek otthonában a helye. Ennyi erővel Puyolt is nyugdíjazni lehetne, hisz csak egy évvel fiatalabb az olasznál.
1. Alves jóval fiatalabb, mint Zambrotta. Jóval jobb idényt futott, mint Zambrotta. Azokat a játékosainkat, akik rászolgálnak és valóban reális értük elkérni nagy összeget azért el is fogjuk kérni. Samuért pl. Laporta 50 milliót akar kapni.
2. Nem hülyeség, hogy öregednek a játékosok. Nem írtam olyat, hogy öregek otthonában a helye. De a kor és az ár fordítottan arányos. Lassan 32 éves és a 2 év alatt csak ritkán játszott úgy ahogy tud. Ezek után annyit akarsz érte kapni, mint amennyit fizettünk akkor, amikor a VB-n az egyik legjobb volt?
Puyol eladásáról pedig szó sem volt, nem tudom miről beszélsz.
És ne sértődj meg, de akármennyire is Isten jobbján ülsz, pénzügyekben jobban hiszek ezzel foglalkozó pénzembereknek, mint Neked. Főleg, hogy pénzügyekben akkor is sikereket tud felmutatni, hogy Rijkaardot nem volt képes előbb leváltani.