Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetséges. Csak kicsit unom hogy ezesetben már megint mi játszuk a jófiút, velün k meg mindenki b*szakszik lásd Dani Alves v. Silva is menni akar mégsem engedik, de ugyenezt csinálják a Lyonnál is. Meg is lehet nézni a Sevilla és a Lyon mennyit kap a játékosaiért...Zozzy 5 írta:És az esetleg nem lehetett benne a pakliban, hogy Zambrottának is volt beleszólása a saját sorsába?Simán elképzelhetőnek tartom, hogy kérte, még az EB előtt zárják le az ügyét és mindenképp Milánóban szeretné folytatni.
Egy igen gyenge szezonja volt 8,5M alá nincs az az Isten hogy menjen egy ilyen játékos ára. Ha megsérül az más tészta, de a Milan majd meghülyül érte. A Juve és a Roma is vinné, és Zamb nem zárta ki h a Juvéba menjen vissza. Azért egy kis versenyeztetés elfért volna...mindorokke_barca írta:megis mibol gondolod h ha pocskul szerepel az eb-n akkor nem fog lejebb menni az ara? es mivan ha az elso meccsen leserul? fel evre? nah akkor mennyit kapnank erte?? nem art ha neha megvizsgaljuk a masik oldalt is...
megis mibol gondolod h ha pocskul szerepel az eb-n akkor nem fog lejebb menni az ara? es mivan ha az elso meccsen leserul? fel evre? nah akkor mennyit kapnank erte?? nem art ha neha megvizsgaljuk a masik oldalt is...namármost egy gyenge EB után sem ment volna lefele az ára, viszont ha ne adj Isten az olaszok sokáig mennek és Zambi is jól keni majd akkor azért combosabb ajánlatot lehetett volna kérni érte.
Igen ezt értem. De mivel most a a piac is jelentős tényező, ezért mondtam amitVarga Tamás írta:Zoli, drága!![]()
A kosárlabdát a fizikai megterhelés szempontjából, az 'öreg-nem öreg' példa alátámasztására hoztam fel, nem az anyagi oldal tekintetében.
És az esetleg nem lehetett benne a pakliban, hogy Zambrottának is volt beleszólása a saját sorsába?Balinho írta:namármost egy gyenge EB után sem ment volna lefele az ára, viszont ha ne adj Isten az olaszok sokáig mennek és Zambi is jól keni majd akkor azért combosabb ajánlatot lehetett volna kérni érte.
Másik: Azért a Juve is érdeklődött az irányába, ahogy Spalletti is kifejezte hogy Zamb álomigazolás volna. (ÉS szent meggyőződésem hogy az Inter sem sikítozott volna Zambrotta gondolatától).
Ezek mellett igenis kevés a 8,5 milla érte. Pláne hogy az említett klubok jóegynehány játékosáért élénken érdeklődünk. (Chivu, Mexes, Juan, Trez, Chiellini, Zlatan - hogy csak néhányat említsek)
A kosaras és focis játékpiac pedig szerintem teljesen máshogy működik, ezért kértem focis példát. De ha igazad van akkor szerintem minden megeröltetés nélkül tudsz hozni példát fociból isVarga Tamás írta:Zozz!
Pax!![]()
A kosaras példa szerintem ült. Ugyanis az NBA-ban a 48 perc alatt jobban el lehet fáradni, mint a futballban. A 91 percből mennyi a tiszta játékidő? 50-60 perc között mozog, de közben lehet egy keveset 'lazsálni', a holtidőben pedig pihengetni. A kosárlabdában viszont nincs erre lehetőség, csak a padon. Tehát, az NBA fizikailag megterhelőbb, mint a futball. Szerintem.
OFF vége.
Hát, kezdjük azzal, hogy nem öregeztem le. Azt írtam, hogy öregedett 2 évet, jelenleg 31 éves.Varga Tamás írta: Hidd el, egy mondatot sikerül megértenem és értelmeznem. A hüleséget' a korra értettem. Mert egy 31 éves játékost leöregezni, hülyeség.
Egy példa, egy másik sportágból. Karl Malone 41 évesen fejezte be az aktív pályafutását. A LAL-ban játszott 7 hónap alatt usque 85 meccset - 41 évesen. Nem 45-öt, hanem 85-öt. Erről ennyit. Ezen kár vitatkoznunk, mert ezen a téren nincs igazad.
Lehet, hogy az elmúlt két évben vesztett az értékéből, de ez a pénz akkoris bagó. És nem vagyok ezen véleményemmel egyedül, tehát annyira rosszul nem látom a dolgokat, mint ahogy Te elővezeted.
(egyébként nem sértődtem meg, de az utolsó bekezdés "Isten jobbján ülök" című része bántó volt. No, de fátylat rá)
Hidd el, egy mondatot sikerül megértenem és értelmeznem. A hüleséget' a korra értettem. Mert egy 31 éves játékost leöregezni, hülyeség.Zozzy 5 írta:Már túlléptünk rajta, én nem akarok visszalépni. Nem kell besértődni, de írtam vmit amit Te reflexből hülyeségnek titulálsz, ráaádásul úgy, hogy nem is értetted a lényegét. Öregek otthona...senki nem írt ilyet. Másrészt azt továbbra is fenttartom, hogy pénzügyekben Laportának jobban hiszek, mint Neked. Bocsi.Varga Tamás írta:Zozzy!
Az utolsó bekezdésre mi szükség volt? Nem értem. Én nem bántottalak, Te miért személyeskedsz? Azt gondoltam, ezen a ponton már túlléptünk? Ezek szerint, tévedtem.
Puyolt pedig a kor miatt hoztam példának. Még tudok olvasni, és tudom, hogy nem volt róla szó. De ha az ember 31 évesen "öreg", akkor a 30 éves sem nevezhető éppen fiatalnak.
Ja, és továbbra is szombathelyi othonomban ülök egy széken, a számítógépem előtt.
Puyolhoz pedig akkor annyit, hogy 32 évesen ha elmenne (ami nem fog bekövetkezni) érte se kapnánk sok pénzt.
Már túlléptünk rajta, én nem akarok visszalépni. Nem kell besértődni, de írtam vmit amit Te reflexből hülyeségnek titulálsz, ráaádásul úgy, hogy nem is értetted a lényegét. Öregek otthona...senki nem írt ilyet. Másrészt azt továbbra is fenttartom, hogy pénzügyekben Laportának jobban hiszek, mint Neked. Bocsi.Varga Tamás írta:Zozzy!
Az utolsó bekezdésre mi szükség volt? Nem értem. Én nem bántottalak, Te miért személyeskedsz? Azt gondoltam, ezen a ponton már túlléptünk? Ezek szerint, tévedtem.
Puyolt pedig a kor miatt hoztam példának. Még tudok olvasni, és tudom, hogy nem volt róla szó. De ha az ember 31 évesen "öreg", akkor a 30 éves sem nevezhető éppen fiatalnak.
Ja, és továbbra is szombathelyi othonomban ülök egy széken, a számítógépem előtt.
1. Alves jóval fiatalabb, mint Zambrotta. Jóval jobb idényt futott, mint Zambrotta. Azokat a játékosainkat, akik rászolgálnak és valóban reális értük elkérni nagy összeget azért el is fogjuk kérni. Samuért pl. Laporta 50 milliót akar kapni.Varga Tamás írta: Mi az, hogy "ez van"?
Mi elkótyavetyéljük fillérekért a játékosainkat, ilyen Del Nido-félék meg felverik az árakat.
Utálom, mint a sz..t Del Nidót, de lehet, hogy többet ért a futballhoz, az azt körülvevő gazdasági légkörhöz, mint az Ügyvéd Úr.
Szerintem a következő lépésben Samut ingyen engedjük át a Milannak, hisz úgyis adakozó kedvünkben vagyunk. Jótékonysági intézményként működünk.
Az meg hüleség', hogy öregedett két évet. Jó, hogy nem azt írod: vén kappan, idősek otthonában a helye. Ennyi erővel Puyolt is nyugdíjazni lehetne, hisz csak egy évvel fiatalabb az olasznál.
Marci, egy kiöregedő félben lévő szélső védő, akinek az elmúlt két idénye egyáltalán nem nevezhető jónak, szerinted mennyit ér?grecki írta:Hogy lehetett ennyi pénzért eladni egy ilyen jó játékost? Bakker ez tiszta gáz...
Mi az, hogy "ez van"?Zozzy 5 írta:Öregedett 2 évet, plusz ahogy Te is írtad nem váltotta meg a világot. Az ára lement, ez van..Varga Tamás írta:Senor Laporta megint hatalmas üzletet kötött. Megvettük 14 millióért, eladta 8 és fél milkáért. Ez aztán a nagy üzlet! Csak gratulálni tudok hozzá!