2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Giovannit eladni hol élsz ???Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Hasonló gondolatok kavarognak bennem, mint benned is! Agüero tényleg nagyon jó játékos, és olcsóbb is mint Benzema! Ibrahimovics menjen a túróba, nekem nem kell! És sztem a klubnak sem! Ha már Eto'o-nak menni kell, akkor mondjuk Agüero jöjjön.Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Touré mint szélsőhátvéd és Walcott mint középcsatár? Csodás lenne annyi szent...MessiFan írta:van alves helyett más is.. pl leigazolhatnák tourét az arsenalbol...
vagyha csatár kéne walcott is jöhetne. de nemhiszem hogy eladnák...
Ezt mire alapozod?matyi02 írta:Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjükKarashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot!
Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjükKarashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot!
hát dinho nemisbiztos hogy leszvalaha játékos ha nemáll itt talpra vagy nemmegy a man citybe deco hát nagyongyenge szezonjavolt meg nem is játszot jól egy idejeszóval szerintem menjen az interbe:Dmatyi02 írta:Én se decot se ronit se eto'o nem engedném el
Szerintem jövöre ütösek leszünk Guardiola meg fogja csinálniremélem !!!
vv nem jó kapus véleményem szertint a tavalyi bajnoki címet rajta buktuk el dos santos percei megvannak számlálva a barcelonába a kérdőjel eto'o neve mellet helyesmatyi02 írta:Szerintetek mi lesz ronaldinho sorsa ???
Szerintem ha megy akkor helyette jöjjön Silva
Cserét nem nagyon tudok silva helyére aki olyan jó lenne ott talán nem azért mert a hazát szertem de szerintem dzsudzsák oda ülhetne a padraHogyha esetleg Silva kiesik akkor szerintem Balázs meg álná a helyét én nekem már van egy kezdő 11-em abá ami nem biztos oda ? teszek
Ami elég rizigos oda két ? jelet tezsek
Valdés?
Alves ? -----Puyol-----Milito-----Abidal
Xavi-----Touré-----Iniesta
Messi-----Eto'o??-----Silva??
És a cserék
Pinto
???-----Piqé-----Oleguer-----Silvynho
Dos santos-----Keita-----Hleb
???-----Bojan-----Henry
Szerintem így kesz Kb persze még tuti lesz 2-3helyen változás mek ugye az igazolások
Eto'o azt nyilatkozta, hogy idén nyerni akar valamit vagy lécel. Namost Samu olyan amilyen, ami a szívén az a száján. Nyilvánvaló, hogy a vezetőség töketlenségét látva + az idei évet tapasztalva ez mindannyiunkban minimum elvárás, hogy jövőre nyerjünk valamit. Benne is. Én ezt pozitívumként értékelem szembeállítva a csapat idei munkamoráljával és 'sikeréhségével' (persze nem a fenyegetésről beszélek)Fernando írta:Szerintem Eto'o is érzi hogy nem bízik benne annyira a vezetőség és már ő sem nagyonr agaszkodik a Barca mezhez. Szerintem helyette (ha tényleg eligazol), igenis kell egy sztár, egy klasszis, egy bevált támadó.
Túl sok nem is maradt: Diego-Kaka (mission impossible) Lucho Gonzalez (egyre elsikkad az ügy Hleb miatt) Nasri (Arsenal) Moutinho (ő még ott van de szerintem fiatalka ahhoz hogy irányítsa a Barcát) Ben Arfa (személyes kedvencem: irányítani is tud, szélen is remek, sajnos nem merült föl pedig viszonylag olcsó volna (Wenger vinné 15-18ért)) És azt hiszem ezzel ki is fogytunk a Barcához méltó klasszis irányítókból...albicelesteX írta:Na egy nevet ki lehet húzni a fórumozók kívánságlistájáról!van der Vaart valszeg Chelsea!