Barça Igazolások 2008-09
Matyi 02 de sztem sza* do santos el kell adni!!!ENNYI
Szabika69
- matyi02
- Entrenador del Barça
Giovannit eladni hol élsz ???Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Azéert nem sokkal jobb Bojan meg nem is ugyan olyan poszton játszanak

- Karashu
- Jugador d'estrella
Hasonló gondolatok kavarognak bennem, mint benned is! Agüero tényleg nagyon jó játékos, és olcsóbb is mint Benzema! Ibrahimovics menjen a túróba, nekem nem kell! És sztem a klubnak sem! Ha már Eto'o-nak menni kell, akkor mondjuk Agüero jöjjön.Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Hallode Messifan ha jön Tuoré akkor sincs szélső nem azis kh
Szabika69
Volt már rola szó h Mu-Alves
De ha nem cselekszünk ez is lesz

De ha nem cselekszünk ez is lesz

Forca Barca!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Touré mint szélsőhátvéd és Walcott mint középcsatár? Csodás lenne annyi szent...MessiFan írta:van alves helyett más is.. pl leigazolhatnák tourét az arsenalbol...
vagyha csatár kéne walcott is jöhetne. de nemhiszem hogy eladnák...
van alves helyett más is.. pl leigazolhatnák tourét az arsenalbol...
Most olvastam a foci24.com-on hogy állítólag alves a manchesterbe megy
Remélem nem igaz a hír

nemtom mi a [auto_cenzúra] kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
Szabika69
inkább kik mennek
Ezt mire alapozod?matyi02 írta:Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjükKarashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Mostantól ha még 1 trágár szót megláttok bármelyik hsz-edben, megkapod a bant. Elégszer szóltak már emiatt.
S.
S.
Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

jövőre megkell nyerni a bajnokságot vagy a bl-t vagy akrámit!
nemszámít marad roni vagy megy vele se voltunk jobbak, igaz roni meccseket döntött el a agoljaiva...
nemszámít marad roni vagy megy vele se voltunk jobbak, igaz roni meccseket döntött el a agoljaiva...
- matyi02
- Entrenador del Barça
Szerintem ép forditva jövöre ütös lesz a barca én azt mondom hogy a BL-is megnyerhetjükKarashu írta:Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!
Tegnap óta megválozott a véleméynem, Laportáékat le kell cserélni, egy értelmes elnök kell!
És én sem tudom, hogy miért nincs Alvesnek egy alternatívája, én szeretném, ha idejönne, de nem hülyülnék meg, ha nem rá esne a választás! Nyílván az egész világ msot ellenünk van, de nem igaz, hogy Laportának és híres-nevezetes túlokos bandájának nincs sütnivalója! Na nálam ez vágja ki a biztosítékot!

- Karashu
- Jugador d'estrella
Nem akarok pesszimista lenni, de az átigazolások kudarccal fognak végződni! El fognak b*szni mindent Laportáék (ha maradnak), és veszünk drágán egy ugyanilyen csapatoto, mint ami most van nekünk!

Eddig jól kenjük Pep!

Eddig jól kenjük Pep!

hát dinho nemisbiztos hogy leszvalaha játékos ha nemáll itt talpra vagy nemmegy a man citybe deco hát nagyongyenge szezonjavolt meg nem is játszot jól egy idejeszóval szerintem menjen az interbe:Dmatyi02 írta:Én se decot se ronit se eto'o nem engedném el
Szerintem jövöre ütösek leszünk Guardiola meg fogja csinálniremélem !!!
-
- Jugador d'estrella
Na a Goal.com szerint Ibra aláír egy interes megaszerződést évi 12 mill euroért, ezek szerint mégsem jön, így talán megtartjuk Eto'o-t. ( Amúgy ki is írta hogy gyenge a fejjáéka? Most rácáfolt
)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. Mezey 2008.06.01. 19:23:33-kor.
Ejejej, jó volt tavaly röhögni a Realon, h mindenki lehúzza őket, mert mindenki tudt, h neveket akarnak vinni Madridba, ezért felmentek az árak, ahol megjelentek egy játékosért...
Sajnos idén velünk van ez így. Caceresnél most olvasom, h visszadobta a Villareal a 15 millás ajánlatunkat, és várják a következőt, Alves sagaról nem kell senkinek meséljek, Hlebet sem hiszem, h megússzuk 17-18 alatt, Silvánál is sztm kisajtolják belőlünk a 23-24-t.
Eladásoknál meg jól lenyomják az árainkat, tudva, h kell a pénz nekünk az igazolásokhoz, lásd Zambi, v most Gio... Gaol.com-n azt írják 8-ban megegyeztünk a Spurs-szel, ami felkúszhat az eredményeik hatására 11-ig.
Remélem azért ezek között a körülmények között is sikerül egy versenyképes csapatot összehozni köv. évre, de könnyen el tudom képzelni, h nem lesz akkora mozgás, mint amekkorát a vezetőség szeretett volna, és Deco, Ronnie, Eto'o közül többen is itt töltik a köv. évet... (még lehet, h jól is járunk vele...)
OFF
Spursből egy nagyon komoly csapat alakul köv. évre, hihetetlen ahogy Ramos bárhol megjelenik, ilyen komoly szakmai munkát végez se perc alatt
Sajnos idén velünk van ez így. Caceresnél most olvasom, h visszadobta a Villareal a 15 millás ajánlatunkat, és várják a következőt, Alves sagaról nem kell senkinek meséljek, Hlebet sem hiszem, h megússzuk 17-18 alatt, Silvánál is sztm kisajtolják belőlünk a 23-24-t.
Eladásoknál meg jól lenyomják az árainkat, tudva, h kell a pénz nekünk az igazolásokhoz, lásd Zambi, v most Gio... Gaol.com-n azt írják 8-ban megegyeztünk a Spurs-szel, ami felkúszhat az eredményeik hatására 11-ig.
Remélem azért ezek között a körülmények között is sikerül egy versenyképes csapatot összehozni köv. évre, de könnyen el tudom képzelni, h nem lesz akkora mozgás, mint amekkorát a vezetőség szeretett volna, és Deco, Ronnie, Eto'o közül többen is itt töltik a köv. évet... (még lehet, h jól is járunk vele...)
OFF
Spursből egy nagyon komoly csapat alakul köv. évre, hihetetlen ahogy Ramos bárhol megjelenik, ilyen komoly szakmai munkát végez se perc alatt
- matyi02
- Entrenador del Barça
vv nem jó kapus véleményem szertint a tavalyi bajnoki címet rajta buktuk el dos santos percei megvannak számlálva a barcelonába a kérdőjel eto'o neve mellet helyes
oleguer a soproni ligába az mtk-ba tán beférnede sztem nem barca szintű játékos millitora nenagyon számícs egy ideig 9 hónap.. bojan talán idén mégtöbbször verekszi be magát a kezdőbe de ez mind guardiola tól függ h kit alkalmazna alvesért rem mindent megteszünk de nemhiszem h gond lesz silvaról kijelentették h nem elado hülyeség szerintem ő is érkezhet legalábbis bízom benne ibrahimovic
hát tán az eto'o csere de nemhiszem h samu szívesen dolgozna murinho keze alatt de persze ezek csak az én gondolataim...[/quote]
Oleguerer egyet értek de nem akarják eladni ugy tudom militot is tudom de ahogy vissza tér kezdő lesz
eto'o remélem hogy marad de főleg dos santos maradjon !!

Oleguerer egyet értek de nem akarják eladni ugy tudom militot is tudom de ahogy vissza tér kezdő lesz

vv nem jó kapus véleményem szertint a tavalyi bajnoki címet rajta buktuk el dos santos percei megvannak számlálva a barcelonába a kérdőjel eto'o neve mellet helyesmatyi02 írta:Szerintetek mi lesz ronaldinho sorsa ???
Szerintem ha megy akkor helyette jöjjön Silva
Cserét nem nagyon tudok silva helyére aki olyan jó lenne ott talán nem azért mert a hazát szertem de szerintem dzsudzsák oda ülhetne a padraHogyha esetleg Silva kiesik akkor szerintem Balázs meg álná a helyét én nekem már van egy kezdő 11-em abá ami nem biztos oda ? teszek
Ami elég rizigos oda két ? jelet tezsek
Valdés?
Alves ? -----Puyol-----Milito-----Abidal
Xavi-----Touré-----Iniesta
Messi-----Eto'o??-----Silva??
És a cserék
Pinto
???-----Piqé-----Oleguer-----Silvynho
Dos santos-----Keita-----Hleb
???-----Bojan-----Henry
Szerintem így kesz Kb persze még tuti lesz 2-3helyen változás mek ugye az igazolások

matyi02 használd az idézetet és ugy akk nem kell másolgatni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maxilopez 2008.06.01. 19:09:01-kor.
Eto'o azt nyilatkozta, hogy idén nyerni akar valamit vagy lécel. Namost Samu olyan amilyen, ami a szívén az a száján. Nyilvánvaló, hogy a vezetőség töketlenségét látva + az idei évet tapasztalva ez mindannyiunkban minimum elvárás, hogy jövőre nyerjünk valamit. Benne is. Én ezt pozitívumként értékelem szembeállítva a csapat idei munkamoráljával és 'sikeréhségével' (persze nem a fenyegetésről beszélek)Fernando írta:Szerintem Eto'o is érzi hogy nem bízik benne annyira a vezetőség és már ő sem nagyonr agaszkodik a Barca mezhez. Szerintem helyette (ha tényleg eligazol), igenis kell egy sztár, egy klasszis, egy bevált támadó.
Namost hogy a vezetőség ebből kihozta azt, hogy akkor Samu sem érinthetetlen mehet amerre lát, csak azért, hogy ebből tőkét kovácsolva minden nap újabb sztártámadót dobhasson be, az számomra bántó. Ha lelép nyilván extraklasszis kell helyette, de miért hozzuk magunkat ilyen buta helyzetbe? Eto'o hozzállására jellemző hogy címeket akar nyerni, jellemző, hogy a sz*rt is kihajtja magából, jellemző, hogy félszezon alatt is a házi gólkirályunk lett kis híján, jellemző, hogy a gól/perc mutatója messze a legjobb a Ligában.
A helyzet az hogy Laporta saját bizalmi emberével is összeveszik Eto'o csak, hogy dobálhassa a sztárneveket. A csatárposzton lehet a legnagyobbat villantani. Ugyanaz megy mint ami Henryval. Bármiről beszéljenek csak ne a kritikán aluli szezonról és a vezetőség elbalátázott döntéseiről (mert az biza sok volt - kezdve a kínai-amcsi-arab luxusprosti-körutaktól, R10 lezülledéséig, az Edmilson-ügy eltusolásától Deco-Ronnie elkülönítéséig - ugye ott is elhallgattatták a fecsegő alelnököt, Rijkaard helyén tartásán át folytatva Neeskens másodedzővé tételével etc...)
Túl sok nem is maradt: Diego-Kaka (mission impossible) Lucho Gonzalez (egyre elsikkad az ügy Hleb miatt) Nasri (Arsenal) Moutinho (ő még ott van de szerintem fiatalka ahhoz hogy irányítsa a Barcát) Ben Arfa (személyes kedvencem: irányítani is tud, szélen is remek, sajnos nem merült föl pedig viszonylag olcsó volna (Wenger vinné 15-18ért)) És azt hiszem ezzel ki is fogytunk a Barcához méltó klasszis irányítókból...albicelesteX írta:Na egy nevet ki lehet húzni a fórumozók kívánságlistájáról!van der Vaart valszeg Chelsea!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2008.06.01. 18:55:45-kor.